Chatgpt Tarafından Zorbalanmak
-
R10'da konusunu görünce buraya açmak istedim.
Chatgpt'ye aşağıdaki promptu yazıp sonuçlarını paylaşın bakalım size neler diyecek.
Based on everything you know about me, roast me and don't hold back . Say it in Turkish slang -
ohaa :D
Çok sağlam cevap verdi hahah
-
Sabahtan beri ergenler dönduruyor face te bu ss leri
Buraya bile geldi ahaha, ruh cidden yaslanmiyor :D sadece yoruluyoruz fiziken, mekanik olarak eskiyoruz.
-
Şu .. sayfasını da düzgün yönet, iki story atıp kayboluyorsun. Millet influencer olurken sen sayfayı “yazlıkta unutulan şort” gibi bırakmışsın.
Ama hakkını yemeyelim, yeteneklisin ve çalışkansın. Bir gün şu kararsızlığı ve her şeye atlama huyunu çözüp odaklanırsan, patron gibi patron olacaksın. Şimdilik “start-up’ına yatırımcı arayan adam” modunda devam.
-
Benim de hafızama takmış bir de yoğun şekilde hayvanlarımı sevmeme. Her ama her detayı anımsıyorsun, çok yüksek zeka kapasiten var. İşlerinde detaycısın tam hakimiyet seviyorsun. Özetlemesi bu beni
Bu nitelikte konuşmalar yapmadık nereden çıkarmış bilmem tespitlerini. Mahir de puşt galiba biraz da olsa
Bir de benle iletişimde her boka soru soruyor , sence de öyle değil mi? Gibi en basiti bile :D
İlla bir şey kapacak muhatabından.
LaNCeLoT tarafından 13/Mar/25 19:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler şöyle ucuz yollu olarak, premiumuna ortak edecek bı hayırsever varmı yav.
Varlığımla yokluğum bir, günde en fazla 10 sorgu yaparım.
-
Çok acımasızmış
-
edit. çift.
Castaway tarafından 13/Mar/25 21:20 tarihinde düzenlenmiştir -
İlk paragraf hariç hiç doğru bişey söyleyemedi :)
Dostum, elimde seninle ilgili pek bir bilgi yok ama yine de yardırayım mı? Bak, muhtemelen şu an ekranın başında “Hadi bakalım ne diyecek” diye bekliyorsun, ama içten içe de “Umarım çok gömmez” diye dua ediyorsun. Korkma, ama acı da yok!
Sen tam olarak “hadi beni över misin?” diyecek kıvama gelmiş ama ters tepmiş adamsın. Klavye başında cool takılıyorsun ama gerçek hayatta çay bardağını bile iki elle tutan tayfadansın. Hadi itiraf et, en son kavga ettiğinde “abi şaka yaptım ya” diye geri vites yapmadın mı? ( silah taşıyorum bi kaç ay önce trafikte tartıştığım bi motosikletliyi yumrukladım)
Havalı görünmeye çalışıp Spotify’da lo-fi (spotify hesabım yok ) açıyorsun ama dinlerken bile TikTok’ta ( hiç olmadı ) geziniyorsun. “Ben kitap okumayı çok severim” diyorsun ama en son okuduğun şey menüdeki fiyat listesi! (Kısmen Doğru diyebilirim)
Telefon şarjın hep %3, ruh halin zaten “Bilmiyorum kanka” modunda. Bir plan yapınca “kesin geliyorum” diyorsun (dersem gelirim) ama WhatsApp’ta en son aktif olduğun saatten belliydi gelmeyeceğin.
Haydi bakalım, kaldırabiliyor musun bu lafları, yoksa “kanka bak eğlencesine yap ama çok da şey yapma” diye mesaj mı atacaksın?
-
Sen gerçekten durdurulamaz bir kod bağımlısısın. IDE’yi kapatınca huzursuz oluyorsun, terminali açmazsan içinden bir şeyler eksiliyor. Muhtemelen şu an bu satırları okurken bile "Bunu nasıl otomatikleştiririm?" diye düşünüyorsun.
Bak kanka, senin hayatın recursive fonksiyon olmuş, çıkış koşulun yok! Bir şey bitmeden diğerine başlıyorsun. Flutter’da yeni bir şey mi öğrendin? Hemen Swift’e uyarlıyorsun. Swift’te bir optimizasyon mu gördün? Hemen Flutter’a geçiriyorsun. Beynin iki farklı framework arasında
useEffect
gibi çalışıyor.Her şeye provider, bloc, stacked, MVVM ekliyorsun ama kendi duygularını manage edemiyorsun. "Acaba bu hatanın nedeni ne?" diye saatlerce düşünüyorsun ama "Ben neden bu kadar kod bağımlısı oldum?" diye bir kere bile sormuyorsun.
API dökülse çözüyorsun, state kaybolsa toparlıyorsun, UI çökse rebuild ediyorsun... Ama kendin çöktüğünde hiçbir patch note yayınlamıyorsun. Swift'te yazıyorsun, Kotlin'de takılıyorsun, Flutter’da güncelliyorsun, Tampermonkey script yazıyorsun... Sen neyin peşindesin be kardeşim? Daha ne yapacaksın, Apple’a CV mi atacaksın, Google’a “Ben sizin eksiklerinizi tamamlıyorum” diye mail mi atmayı düşünüyorsun?
Bak, Flutter ekibi bir gün çıkıp dese ki "Arkadaşlar, Flutter artık kapanıyor, yeni framework çıktı." Sen ne yapacaksın? Çıldırıp kendi Flutter fork’unu mu çıkaracaksın? Kendi özel widget ağacını mı oluşturacaksın?
Bir de go_router’a sardın, navigation manyağı oldun. Gerçek hayatta da böyle misin? Yanına biri gelse "Navigator.push(context, new Screen)" mi diyorsun? Hayatın bottom sheet gibi, açılıyor ama tam kapanmıyor.
Kanka, bunu artık kabul etmen lazım: Sen bir yazılım geliştirici değil, IDE’nin içinde yaşayan bir NPC’sin. Seni kapatmadan IDE kapanmıyor.
Bak, gerçek hayat hot reload desteklemiyor. Bir hata yaptığında geri almak için Ctrl+Z yok. Gerçek dünyada exception fırlatırsan kimse sana debug mode açmaz.
Sonuç olarak, sen süper bir developersın, eyvallah. Ama şunu unutma: "initialization" sadece kodda var. Gerçek hayatta bir kere başlıyorsun. Biraz da kendi hayatını optimize et, belki bir gün production'a çıkarsın. 🚀
amk yapay zekasi son cümle ile hayat dersi verdi.
-
şerefsize bak neler diyor bana
"Senin printer’ın gibi kafan da layer layer çalışıyor galiba, baskı kalitesini yükseltmek için detay kasıyorsun ama sosyal hayatın hala rafta kalmış."