CHP Başkan Yardımcısı'nın Şok Videosu
-
Failler Kim Türk Askeri+Türk Polisi Teröristin Düşmanı Onu Pasifize Eden Polis Asker Türkiye Cumhurriyeti Adam Bunu ima Etmiş Bazı Arakdaşlar Hemen Savunmaya Geçmiş Yillardir CHP+PKK+ERGENEKON
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ne umduk ne bulduk
-----------------------------yahu ne güldüm be alper :D
akşam mesir den fazla yedin galiba :D
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun yıllar önce yaptığı bir konuşma ortaya çıktı.
Ne biçim şeyler oluyo böyle birden bire videolar ortaya çıkıyo :) O tarihte zaten haberlerde yayınlanmıştı bu ve benzeri konuşmalar. Şimdi hepsini tek tek çıkarıp paylaşmaya neden gerek duydun anlamsız dicem ama anlamsız değil seçim öncesi şakirtler yapar böyle şeyler forumlarda ;) -
teröristler sınır kapılarında karşılandı onlara özel mahkemeler kuruldu atatürk resimleri indirtildi ona sesiniz çıkmadı buna mı laf söylüyorsunuz.
-
Ben bağımsız kullanıcam vala yeni chp nin abd ile ilişkileri iyice arttı amk ayrıca yeni anayasadanda pek bahseder oldu. biri yobaz biri sözde atatürkçü ama herşey görünürde bunların kıblesi beyaz saray.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------teröristler sınır kapılarında karşılandı onlara özel mahkemeler kuruldu atatürk resimleri indirtildi ona sesiniz çıkmadı buna mı laf söylüyorsunuz.
-
siyaset paylaşmak yasak degilmi yaaaa !
bizdemi kafamıza göre siyasi konular açalım yani
-
anlamadım ya ben bundan bsıey adamlar hem kurt işaretımı yapıor ben oyle gordum dgerlerıde pkk lı ların yaptıgı gıbı zafer ısaretı yapıordu yoksa ben yanlıs mı gordum?
-
Sülalesni skiyim bunun..Tayyibin böyle videosu olsa küfür edip orospu çocuğu derdiniz. bu da bi orospu çocuğu işte
Siyaset iki yüzlülerin sahnesi işim olmaz -
ExpirE bunu yazdı:
Ben bağımsız kullanıcam vala yeni chp nin abd ile ilişkileri iyice arttı amk ayrıca yeni anayasadanda pek bahseder oldu. biri yobaz biri sözde atatürkçü ama herşey görünürde bunların kıblesi beyaz saray.
-----------------------------sol partilerin uzun süredir iktidar olamamasının tek sebebi bu işte
ama haklısın...