folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder CHP Başkan Yardımcısı'nın Şok Videosu

CHP Başkan Yardımcısı'nın Şok Videosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

CHP diye bir partimi kaldı?

Açılımı ne bu partinin?

6 ok partisi :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

CHP diye bir partimi kaldı?

Açılımı ne bu partinin?

6 ok partisi :) 

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

yaw bu tayyip ten korkulur ha btp lideri haydarbaş gidiyo projelrini baykala anlatıyo baykalla siyasi ittifak kurucakken adamın videosu patlak veriyo alaşağı ediliyo     busefer gidiyo erbakanla siyasi ittifak kurucakken pat erbakan vefat ediyo en sonun dp siyasi ittifak kuruyo bakalım dp basına neler gelir    birinin biyerde eski video cartı curtu çıkıyosa tayyip ekip iş basında oluyo sanırım :l

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

siyasetçi adam işte :)

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

discoteam_487 bunu yazdı:

siyaset paylaşmak yasak degilmi yaaaa !

bizdemi kafamıza göre siyasi konular açalım yani

açmışsın zaten geç bile kalmışsın :)

la bu AQP li :D ondan böyle yapıyo bak misilleme açmışl hemen ajan seniiii :D:D:D:D

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Ekonominin alaşağı olmasını istiyorsanız diğer partilere oy verin tabii, yani ne bileyim kredi kart borcunuz vardır, eve girmişsinizdir, işsiz kalmayı kimse istemez, faizlerin artmasını kimse istemez değil mi... Başlamış bir projeye şu saatten sonra su kattırmazlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Ekonominin alaşağı olmasını istiyorsanız diğer partilere oy verin tabii, yani ne bileyim kredi kart borcunuz vardır, eve girmişsinizdir, işsiz kalmayı kimse istemez, faizlerin artmasını kimse istemez değil mi... Başlamış bir projeye şu saatten sonra su kattırmazlar.

Ülke batacaksada zaten bizimle batacak. Batacaksada birşeyler yaparken batsın. Doğru bildiğimizden şaşmadığımız şekilde batsın. Biz yapabilecveğimizi yapalımda son nefesimizde ben elimden geleni yaptım diyebilelim. Öyle düşünce tarzımı olur hocam? Nasıl olca yapacaklar diyip bırakmak olurmu? Atalar böylemi yapmış? Böyle yapmadı atalarımız tam sıfır noktasındayken kuruldu bu ülke. O yüzden akılları çıktı zaten intikamını almaya çalıştılar yüzlerce yıllık planlarını Atatürk ve arkasındakiler bozdu. Yok öyle bırakmak. Yakışmaz Türkiye ye.

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

IRET kardeşim % 100 haklısın;

maalesef ki ekonomi öyle bir duruma geldi ki sadece sıcak para ile ayakta duruyor ( kredilerle elikolu bağlanmış halk ). Es kaza hükümette oluşabilecek süpriz bir durum tam anlamı ile bir kriz ( teğet geçmeyecek ) sayesinde yerle bir olabilecek ekonomimiz var. Büyük bir çogunluk ( para babaları ) bu riski göze almayacağından zaten seçim sonucu süpriz olmayacak. Şakirtlerde çoştukça çoşacak.

Yapılan yorumlardan hangi partili olduğumuz konusunda fikir sahibi olan arkadaşa söylenecek söz yok zaten düz mantık konuşan biriyle boşa harcanacak vakit yok bende...

CHP ve MHP ile ilgili fikirlerimi zaten yorumlarımı takip edenler bilir; ( bkz : sen benim sırtımı kaşı, ben senin sırtını kaşimmm )

RTE'nin vekil olabilmesinin önünü açan bu kararda imzası bulunan, ( bkz: Baykal + RTE  anlaşması Dolmabahçe görüşmesi )

Terörist başına malikane misali rahat bir ortam sağlanmasında oyu olan, ( bkz: İdam cezası kaldırılması )

Dünün Özal artıklarını şimdilerde taze kan diye sol tandanslı parti içine alan, ( bkz : Gürsel Tekin bilen bilir Anap dönemi mesut yılmaz alternatifi idi )

Etnisite düşmanlığı ile beslenmekden başka bir yaptırımı olmayan onda bile gerektiği gibi davranamayan ve tavır alamayan, ( bkz: MHP )

Yurtdışında destek arama çalışmaları ( bknz: Kılıçdaroğlu Almanya, Fransa gezileri )

Kısacası hepsi aynı bokun kahverengisi...

Diğer konu ve sıkıntı ise 80 ihtilali ile ve Özal dönemi ile apolitik bir kuşak yaratılarak soran, sorgulayan, hak arayan herkesi sindirerek tam bir yolunacak kaz kümesi yaratılmıştır;

bu sayede nerede bir siyasi konu görse;

-- Aman sende ne gerek var siyasete, madem öpüyorlar zevk alın diyen toplum oluşmuştur...

Kömür, makarna ve belki banada koklatırlar bişeyler beklentisi içinde olan bu toplum sorma gereği bile duymaz;

Neden ben kömür ve makarnaya ihtiyaç duyar hale geldim, kendim kazansam kendi kazandığım para ile kimseye muhtaç olmadan ( gebe kalmadan ) alabilemez miyim acaba ? diye.

benzin oluyor 4 küsür lira bakan çıkıyor diyor ki;

Venezüella'dan 2 liraya benzin alacağız benzin ucuzlayacak

Tam komedi kimse sormuyor; be adam zaten vergi 2.65 tutuyor 2 liraya aldığın benzine vergi koymadan mı satacaksın diye  ?

PO müdürü çıkıp zamanında demiş di; bedava benzin versek yani 0 lira ile pompaya koysak benzin 2.95 tl den satılır vergi ve bayi marjı nedeni ile diye

ama siktiret ya zaten arabası yoksa ne gerek benzin fiyatı diye düşünen adamlara da müstahak zaten ne çene patlatacaksın,,,

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

yazık olmuş chpye :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Ülke batacaksada zaten bizimle batacak. Batacaksada birşeyler yaparken batsın. Doğru bildiğimizden şaşmadığımız şekilde batsın. Biz yapabilecveğimizi yapalımda son nefesimizde ben elimden geleni yaptım diyebilelim. Öyle düşünce tarzımı olur hocam? Nasıl olca yapacaklar diyip bırakmak olurmu? Atalar böylemi yapmış? Böyle yapmadı atalarımız tam sıfır noktasındayken kuruldu bu ülke. O yüzden akılları çıktı zaten intikamını almaya çalıştılar yüzlerce yıllık planlarını Atatürk ve arkasındakiler bozdu. Yok öyle bırakmak. Yakışmaz Türkiye ye.

aç kalırsın, bir dilim ekmeğe muhtaç kalırsın, sokaklarda çatışarak öl, komşunu boğazlayarak öl, git doğulu devlet isteyen kardeşlerinle çatışarak siperde öl daha iyi, açlık, sefalet, hiç bir şeye benzemez hacı.

edit: başlığı okuyunca seçim otobüsünde dönme fantazisi yapan otobüs sürücüsü haberini anımsadım :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6994 Toplam Mesaj: 44