Chp Genel Başkanı Belli Oldu
-
cenabı hak partisi ne basarılar Kkikkook
-
sarıgül şeçilince chp ye oy vercemm kişilikli biri hiç yoktann bu arada chp lilere geçmiş olsun
-
sarıgül gibi sorosla ilişkisi olan,adaylık için icazet almaya amerikaya giden adamlar yerine baykal gelsin daha iyi.petrol yasası,tezkere vs vs gibi onlarca kararın alınmasına baykal engel oldu.sövün sövün daha .bu meclisde ne olduğu belli olmayan bir adam varsa o da devlet bahçelidir.tehdit gördüğü abdullah gülü cmhbaşkanı seçtirir,dtplileri masasına alır renk olsun der,şehit ailelerinden ip atarak oy al sonra da bunları yap,tohumuna tükürdüğüm
-
Sarıgül Şişli seninle gurur duyuyor abicim. Düzceliyim ama ist kaydım var bizzat gelir san oy atarım. Bir oyun garanti yani
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
sarıgül gibi sorosla ilişkisi olan,adaylık için icazet almaya amerikaya giden adamlar yerine baykal gelsin daha iyi.petrol yasası,tezkere vs vs gibi onlarca kararın alınmasına baykal engel oldu.sövün sövün daha .bu meclisde ne olduğu belli olmayan bir adam varsa o da devlet bahçelidir.tehdit gördüğü abdullah gülü cmhbaşkanı seçtirir,dtplileri masasına alır renk olsun der,şehit ailelerinden ip atarak oy al sonra da bunları yap,tohumuna tükürdüğüm
-----------------------------Katılıyorum sana. CHP hiç olmazsa yanar döner değil. Bak AKP ve MHP'ye. Bu kadro en azından devletçi kadrodur, diğerleri gibi yanar döner değil.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Katılıyorum sana. CHP hiç olmazsa yanar döner değil. Bak AKP ve MHP'ye. Bu kadro en azından devletçi kadrodur, diğerleri gibi yanar döner değil.
chp nin başına deniz baykal dışında kim gelirse gelsin bu milli partinin oy oranı fırlar.
sıkı chp lilerden çıkan bir ses bu .
bazı engellemeleride sonucunu bildiği halde sırf geciktirmek ve borsa yla oynama sebebi olan bir genel başkandan ibaret dir kendileri ^^ -
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Ula Yinemi Bu Embesil Kazandı :S
Daha saygılı olsak?
Tmm, Şahsından Özür Dilerim, Ama O Adı Geçen Adam, Benim İçin Herzaman Embesil, Yüce ATA'nın Mirası ... İçinde Yüzüyor...
-----------------------------mecliste ki parti başkanlarının arasında en dürüstü olarak görüyorum...
Bahçeli dediğin adam önce meydanlarda urgan atıp sonra gül atan bugün dtpyle gel renk olsun diyen adam (son tavrını desteklesemde 3 ayrı tavır ne cins bi oynaklıktır?)
tayyip dediğin adamın önceden kimin koynunda hangi konuşmaları yaptığını biliyoruz dün "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir yallaaaan koskoca bir yalaaan" diyen adam bugün Atatatürk ün en büyük savunucusu oldu 1 numaralı sahtekar...
Deniz baykal hep bu yanlışları eleştirdi çok eleştirdi üstüne çok eleştri topladı. muhalefet yaptı susmadı meydanda urgan atıp meclise gelince susan herşeye boyun eğen bi parti olmadı...
-
ulan 92'den beri bi yapıştı o koltuğa kalkamadı daha. ne sihirdir ne keramet :|
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------hepsi aynı be abi sermayeci piyasacı tatlı su siyasetcileri...
-
deniz baykal bilgisiyle tokatlar hepsini