Chp Genel Başkanı Belli Oldu
-
madem kazanicak niye tekrar baskanlik secimi yapiyo bu denyolar anlamiyorum :D
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
sarıgül gibi sorosla ilişkisi olan,adaylık için icazet almaya amerikaya giden adamlar yerine baykal gelsin daha iyi.petrol yasası,tezkere vs vs gibi onlarca kararın alınmasına baykal engel oldu.sövün sövün daha .bu meclisde ne olduğu belli olmayan bir adam varsa o da devlet bahçelidir.tehdit gördüğü abdullah gülü cmhbaşkanı seçtirir,dtplileri masasına alır renk olsun der,şehit ailelerinden ip atarak oy al sonra da bunları yap,tohumuna tükürdüğüm
-----------------------------CHP nin kanaltü(kü)rk e verilmesi yasak olduğu halde vermiş olduğu 3 milyon ytl para icin ne dicen bakalım. Bu para aktarımı yapılırken baykala hic sorulmadımı sanki .
-
aman ya koy götüne ha o olmuş ha o olmuş hepsi aynı bok.
-
dexters bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
sarıgül gibi sorosla ilişkisi olan,adaylık için icazet almaya amerikaya giden adamlar yerine baykal gelsin daha iyi.petrol yasası,tezkere vs vs gibi onlarca kararın alınmasına baykal engel oldu.sövün sövün daha .bu meclisde ne olduğu belli olmayan bir adam varsa o da devlet bahçelidir.tehdit gördüğü abdullah gülü cmhbaşkanı seçtirir,dtplileri masasına alır renk olsun der,şehit ailelerinden ip atarak oy al sonra da bunları yap,tohumuna tükürdüğüm
-----------------------------CHP nin kanaltü(kü)rk e verilmesi yasak olduğu halde vermiş olduğu 3 milyon ytl para icin ne dicen bakalım. Bu para aktarımı yapılırken baykala hic sorulmadımı sanki .
-----------------------------yavrucum peki bu iddalar kanıtlandı mı ?? ben de bugün çıkar bişey uydururum her söylenene inanacaksanız
ki kanaltürk faturalarını yayınlayıp hiç bi kuruluştan hibe almadığını söylüyor, yani yorum yapmadan önce git biraz araştır.
baykal a gelince koltuk sevdası var ama ilkeli,birikimli, dürüst bi adam bence. ben antipati duymuyorum baykala.
-
bukalemun bunu yazdı:
dexters bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------yavrucum peki bu iddalar kanıtlandı mı ?? ben de bugün çıkar bişey uydururum her söylenene inanacaksanız
ki kanaltürk faturalarını yayınlayıp hiç bi kuruluştan hibe almadığını söylüyor, yani yorum yapmadan önce git biraz araştır.
baykal a gelince koltuk sevdası var ama ilkeli,birikimli, dürüst bi adam bence. ben antipati duymuyorum baykala.
-----------------------------Bana araştır demişsin sen hic okumuyosun heralde... Aşagıda link var siteye güvenmiyorsan google.com var.
ayrıca savunduğunuz herhangi bir parti ideoloji yada başka bir şey hakkında yazı yazılıncada lütfen sakin olun saldırganlaşmayın...
-
Sinirlerimi zıplattı yine. Ne desem kabahat olacak.
-
La genemi bu adam :S:S:S:S, yeter bıktık artık suratını görmekten, bırak artık şu koltuğu kolpa demokrat.
-
aptal herif,cahil herif...
kanalturke verilmesi yasak 3 milyonmuş :) senin o paranın ne olduğundan haberin yok.o para parti reklamını yaptığından verilmiştir,seçim dönemi her parti reklam verir reklamı yayınlayanda karşılığını alır,tıpkı akpnin kanallara 9 milyon dağıttığı gibi ; )
2-3 gün sana yeter bu cevap ,otur yerine bilmediğin konularda konuşma :) -
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Ula Yinemi Bu Embesil Kazandı :S
Daha saygılı olsak?
Tmm, Şahsından Özür Dilerim, Ama O Adı Geçen Adam, Benim İçin Herzaman Embesil, Yüce ATA'nın Mirası ... İçinde Yüzüyor...
kesinlikle hakklısın dostum chp Atatürkün partisi bu kadar rencide etmeye gerek yok baykaldan başka adam olsa ne güzel olurdu çünki artık adamın suratını görünce sinirlerim bozuluyor ne konuşacağını daha konuşmadan biliyorum ben bu adamın arada bi değişiklik iyi olur akp ye karşı zaten bu adam bişey yapamaz reco lafla yerden yere vuruyor baykalda kendi oturduğu dalı kesiyor :) -
AntiOksidan bunu yazdı:
aptal herif,cahil herif...
kanalturke verilmesi yasak 3 milyonmuş :) senin o paranın ne olduğundan haberin yok.o para parti reklamını yaptığından verilmiştir,seçim dönemi her parti reklam verir reklamı yayınlayanda karşılığını alır,tıpkı akpnin kanallara 9 milyon dağıttığı gibi ; )
2-3 gün sana yeter bu cevap ,otur yerine bilmediğin konularda konuşma :)
-----------------------------sakin olalım