folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder CHP Genel Merkezi"Ne Mescit!



CHP Genel Merkezi"Ne Mescit!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    uglyman bunu yazdı:
    -----------------------------
    pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------

    olması gereken şeyler bunlar önceden çarpıtılmış yönetim şimdi düzene sokuluyor

    Chp Atatürkün partisinin dewamıdır.Ve savaşa giderken Atatürk cami imamlarını toplardı ilk başta halkla diyalog kurabilmek için.

    sonuçta da chp genel merkezi kamusal bi alan değil yönetimin belirleyeceği şeyler laiklikle paralelde olmayabilir bence ...


    -----------------------------
    chp atatürkün partisinin devamıdır tabiki ama atatürk zihniyetiyle mi gidiyor? atatürk ufku açık ileri görüşlüydü ama onun partisini yürütenlerin nasıl olduğu ortada... aklınızı kullanın arkadaslar olan bitenlere göz kulak açın ve at gözlüğüyle bakmayın
    -----------------------------
    ilk cümlemi oku sonra tekrar yorum yap ...

    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek
    bende parti a.acam alt katını meyhane onunda alkatını karhane yapacam

    |sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C3Z4
    C3Z4's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2007
    Erkek

    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

    deniz baykalı sevmesemde yalan haber. böyle birşey yokmuş

    seçim yaklaştıkça işkembeden sallama çok olacak.

    edit: Kriz varken Diyanet neden ankaraya 5 trilyona mal olacak cami yaptırıyor ?3 bin kişilikmiş.krizden sonra yaptırılsaydı ya


    ----------------------------

     

    diyanet mi :D

    camiileri sadece diyanet yapmıyor, büyük kısmı halkın yardımıyla yapılıyor : )

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek
    Dini siyasete alet ediyorlar bundan rant sağlıyorlar diyen baykalın ,kendisininde nasıl bir adam olduğunu anlıyoruz.Amaç ne olcak ,seçimler yaklaşıyor.22 temmuzdan sonra 2 hafta çıkmadı artık yerel seçimlerden sonra eve kapanır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    ahh ahh şu yaralılar olarak gocunmasanız bu kadar saf olmasanız kim nedir iyice karıştırıcaz...

    Chp Atatürk'ün partisi değil hea ??? İşte senin bilginde bu kadr.6 tane ok ilkeleri temsil eder.Atatürk ün görüşlerini, ilkelerini benimsemiş ve yapacağı siyaseti bu ilkelerle yön veren bir partidir.Bu yüzden aleviler özgürlüğünü sağlayan Atatürk partisine yıllardır oy atıyor.Bu yüzden Atatürkçülerin büyük kısmı chpye oy veriyor.

    Birde kalkıyorsun diyorsun ki chp ile Atatürk ü özleştirme...HAdi ya senin kıt bilgine göre mi ben adımımı atıcam.Önce kalk git chp tüzüğünü oku sonra git Atatürk ün ilke, inklap ve görüşlerini öğren.Sonra bak bakalım neler benziyor.. 


    -----------------------------
    yahu neden gocunayım güzel kardeşim ? en az senin kadar seviyorum Atatürk'ü.

    bak şimdi sevgili arkadaşım.chp bana göre Atatürk ilke ve inkılaplarının bekçisi falan değildir, ayrıyetten Ata'nın zihniyetinden çok daha farklı bir boyutta siyaset yaptıklarını düşünüyorum.

    bu benim düşüncem.

    şimdi dönelim, bir önceki mesajımdada bahsettiğim şu senin üslup meselene.bak arkadaşım.milleti kendi değer yargılarınla yargılayamazsın.birisi bir konu açıyor.ardından fikirler geliyor.hemen ortaya atlıyorsun, başlıyorsun saçmalamaya.siz şöylesiniz, siz böylesiniz diye.tek doğru senmisin yahu ? senin bu saçma hareketlerine uyuz olan başkalarıda var bu forumda merak etme.ve birkaç konuda dilede getirdiler.ama anlayış meselesi tabi.

    ve son olarak.sen benimle öyle kıtlı mıtlı konuşamazsın.sana bu lafına cevaben kıt beyinli demem lazım.ama demiyorum.hadi eyvallah.

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    tabiii Atatürk, chp, baykal dinsiz zaten...Yazık yazık...

    Siz değilmisiniz sıkıştığınızda Atatürk ün annesininde başörtüsü vardı diyen, siz değilmisiniz sıkıştığınızda tbmm açılırken imam gelip dua etti diyen.Şimdi Atatürk ün partisi mesct açtığında karşı çıkıyorsunuz dinsiz onlar diye.

    Ben chpnin başında olsam oraya bir mescit birde cem evi açardım.

    Hea şu var ki chp birden değişti oy kaygısı ile bunu göremeyecek kadar salakta değiliz.Fakat mhpde, akpde, chpde seçim için değişti.Zaten osman pamukoğlu harici hangi siyasetçi şerefsiz değil ki !! meclistekiler olduğu gibi yavşak..


    -----------------------------

    Bi kerede adam gibi okunacak,kaale değer bir yorum yap be kardeşim ! bunca yıldır nufusnunun %90'ı müslüman olan bu ülkeye namaz yeni mi emrolundu ? Yoksa chp mi yeni kuruluyor ? Daha önceden neden kurulmamıştı ? Millete atıp tutuyorsunda sen ne kadar bilinçlisin ?Konunun Atatürk'le ilgi ve alakası nedir ? Neyi karıştırmaya calısıyorsun ? İnsanların bilinç altına vermek istediğin bir mesaj mı war yoksa ? Sürekli fırlıyorsun bu gibi konuların ardından ve ortalığı karıştırıyorsun.Kim burda Atatürk lafı etti şimdide böyle saçmalıyorsun ?

    Chp'nin yaptığı güzel birşey keşke klisede kursalar ama kuramazlar,kurmazlar neden ? Çünkü "aklı olan her insan" bilir ki klise yaptırmak için girecekleri masraf alacakları 3-5 oy için değmez.Yoksa dine,inanca saygı falan faso fiso.. Dinlerin özgür yaşanmasını gerektiğini savunan bir parti şimdiye kadar gelmedi Atatürk bu partinin başındayken bile gelmedi ! Varsa Atatürk hristiyanlığın özgürce yaşanabilmesi için herşeyi yaptı diyen buyursun hodri meydan !

    Şu skik partiyide Atatürk'le aynı cümlelerde anıp ideolojinize prim yaptırmaktan vazgeçin artık tahribatta öyle salak bi insan bulamazsınız..

    Hadi şimdi bişeyler okuyup,öğrenip gelin..

    Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoomsDay
    DoomsDay's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mayıs/2007
    Erkek
    baykalın dinsiz olduğu kesin bi cenaze namazına bile katılmıyor mal mal ön safta bekliyor insan hiç bir namazı bilmiyorsa onu bilir onuda geçtim sen daha dün başıörtüsünü yasaklıyordun şimdi onlardanmı oy almayı bekliyorsun yazık yazık baykal bu durumlaradamı düştün hadi bakalım yakında neyini değiştirecek baykal :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2007
    Erkek
    baykalın tek düşencesi yurdun cahil böyle şeylere inanan kesmini hedef kitle seçerek seçimlerde kendini dibe oturmaktan kurtarmak

    ...OrdeR...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    chp topu dikti ben burdan bunu anlıyorum :)

    iyide kardeşim şimdi bu adamlar türbanı istemeyip mescit yapıyorsa bu durum nasıl oluyor baykal sonunda eline yüzüne bulaştırdı chp nin yakasını bi bırakmadı gitti baykal.


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 6312 Toplam Mesaj: 40