Chrome Otomatik Sayfa Yenilemeyi Kapatma
-
Tmm iyi güzel böyle bi' şey yapıyorsunuz da. İnsan açma/kapatma butonu koyar amk ayarlara. Bak benim gibi öküz bile bunu akıl edebiliyor elin yazılım mühendisi niye akıl edemiyor agaaaa
-
Beyler bu olabilir mi?

Bu bu kesin bu. Sekmeye geçtiğimde yeniliyordu. Bunu bi kapatayım bakam ne olacak süreç
coLin tarafından 23/Şub/16 10:26 tarihinde düzenlenmiştir
-
coLin bunu yazdı
Beyler bu olabilir mi?

Bu bu kesin bu. Sekmeye geçtiğimde yeniliyordu. Bunu bi kapatayım bakam ne olacak süreç

Neymiş ? Demek ki google mühendislerinin a**** koymana gerek yokmuş :D
Edit: sansürliyim çok açık yazmışım.
ozgunlu tarafından 23/Şub/16 10:28 tarihinde düzenlenmiştir -
ozgunlu bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Beyler bu olabilir mi?

Neymiş ? Demek ki google mühendislerinin amına koymana gerek yokmuş :D
Hocam sen de biliyorsun bu girdiğimiz yere herkesin girmesini istemiyorlar çünkü dikkat edilmesi gereken ayar bölümü burası. Bunu direk kapatma adına ayarlar bölümüne buton koyaymışlar daha iyi olmazmıymış? Bu saçmalığı icat eden adına küfürümün arkasındayım yine :D
edit:
İkisinide kapattım. Süreç sonrası hiç yenilemezse tekrar editleyip bilgilendireceğim sizleri
edit2:
Al işte, bu yazıyı yazdıktan sonra diğer sekmeye geçtim sayfayı yeniledi. OLMADI bu ayarlarda değilmiş.
coLin tarafından 23/Şub/16 10:32 tarihinde düzenlenmiştir -
coLin bunu yazdıozgunlu bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Beyler bu olabilir mi?

Neymiş ? Demek ki google mühendislerinin amına koymana gerek yokmuş :D
Hocam sen de biliyorsun bu girdiğimiz yere herkesin girmesini istemiyorlar çünkü dikkat edilmesi gereken ayar bölümü burası. Bunu direk kapatma adına ayarlar bölümüne buton koyaymışlar daha iyi olmazmıymış? Bu saçmalığı icat eden adına küfürümün arkasındayım yine :D
edit:
İkisinide kapattım. Süreç sonrası hiç yenilemezse tekrar editleyip bilgilendireceğim sizleri
edit2:
Al işte, bu yazıyı yazdıktan sonra diğer sekmeye geçtim sayfayı yeniledi. OLMADI bu ayarlarda değilmiş.
:D:D hocam şu çözüm işe yaramış diyolar bi bakıveresin http://stackoverflow.com/questions/18273767/how-can-i-block-page-autorefresh-in-google-chrome
-
@ozgunlu hocam bu olayı nasıl yapacağız? açıklar mısın sana zahmet
Since <meta http-equiv="Refresh" content="300; URL=?refresh_ce"> removal using DevTools is not sufficient (it doesn't stop page from refreshing) I've executed this code in the console: window.onbeforeunload = function(){ return 'Reload?';}. onbeforeunload event will fire before page reload and you'll be able to choose to abort reloading. From what I've tested the dialog shows up only once.
-
coLin bunu yazdı
@ozgunlu hocam bu olayı nasıl yapacağız? açıklar mısın sana zahmet
Sinceremoval using DevTools is not sufficient (it doesn't stop page from refreshing) I've executed this code in the console: window.onbeforeunload = function(){ return 'Reload?';}. onbeforeunload event will fire before page reload and you'll be able to choose to abort reloading. From what I've tested the dialog shows up only once.
F12' ye basıp console' a şunu yaz : window.onbeforeunload = function(){ return 'Reload?';}
Ama her sayfaya girdiğinde önce bunu yapman lazım, tek seferlik gibi duruyor :D
Sonra location.reload(); yaptığında sana reload liyim mi abi diye soruyo. Ama başka page' e geçince sormuyo tekrar bunu yazmanı istiyo :D
Edit: Yukardakilerin Türkçesi : Google mühendislerine rahat rahat koyabilirsin hocam :D
ozgunlu tarafından 23/Şub/16 11:40 tarihinde düzenlenmiştir -
╭∩╮XD müthiş ya. sağ alt köşedeki favori tuşunun işlevini güzel bulmadım.^^//
-
coLin bunu yazdı
Beyler bu olabilir mi?

Bunlar değil, hele ikincisi hiç değil.
-
Bu olay yeni değilmiş yaa daha önceden varmış. Ama ben de olmuyordu. Yeni yeni yapmaya başladı. Dedim chrome da bi yerimi kurcaladım değiştirdim. Emme o taraklara da bulaşmadım. Sonuç; hüsran
Tekrar sağ olun arkadaşlar