folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Chrome Otomatik Sayfa Yenilemeyi Kapatma

Chrome Otomatik Sayfa Yenilemeyi Kapatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Tmm iyi güzel böyle bi' şey yapıyorsunuz da. İnsan açma/kapatma butonu koyar amk ayarlara. Bak benim gibi öküz bile bunu akıl edebiliyor elin yazılım mühendisi niye akıl edemiyor agaaaa 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Beyler bu olabilir mi?

Bu bu kesin bu. Sekmeye geçtiğimde yeniliyordu. Bunu bi kapatayım bakam ne olacak süreç

coLin tarafından 23/Şub/16 10:26 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Beyler bu olabilir mi?

Bu bu kesin bu. Sekmeye geçtiğimde yeniliyordu. Bunu bi kapatayım bakam ne olacak süreç

Neymiş ? Demek ki google mühendislerinin a**** koymana gerek yokmuş :D

Edit: sansürliyim çok açık yazmışım.

ozgunlu tarafından 23/Şub/16 10:28 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

Beyler bu olabilir mi?

Neymiş ? Demek ki google mühendislerinin amına koymana gerek yokmuş :D

Hocam sen de biliyorsun bu girdiğimiz yere herkesin girmesini istemiyorlar çünkü dikkat edilmesi gereken ayar bölümü burası. Bunu direk kapatma adına ayarlar bölümüne buton koyaymışlar daha iyi olmazmıymış?  Bu saçmalığı icat eden adına küfürümün arkasındayım yine :D

edit:

İkisinide kapattım. Süreç sonrası hiç yenilemezse tekrar editleyip bilgilendireceğim sizleri

edit2:

Al işte, bu yazıyı yazdıktan sonra diğer sekmeye geçtim sayfayı yeniledi. OLMADI bu ayarlarda değilmiş.

coLin tarafından 23/Şub/16 10:32 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

Beyler bu olabilir mi?

Neymiş ? Demek ki google mühendislerinin amına koymana gerek yokmuş :D

Hocam sen de biliyorsun bu girdiğimiz yere herkesin girmesini istemiyorlar çünkü dikkat edilmesi gereken ayar bölümü burası. Bunu direk kapatma adına ayarlar bölümüne buton koyaymışlar daha iyi olmazmıymış?  Bu saçmalığı icat eden adına küfürümün arkasındayım yine :D

edit:

İkisinide kapattım. Süreç sonrası hiç yenilemezse tekrar editleyip bilgilendireceğim sizleri

edit2:

Al işte, bu yazıyı yazdıktan sonra diğer sekmeye geçtim sayfayı yeniledi. OLMADI bu ayarlarda değilmiş.

:D:D hocam şu çözüm işe yaramış diyolar bi bakıveresin http://stackoverflow.com/questions/18273767/how-can-i-block-page-autorefresh-in-google-chrome

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

@ozgunlu hocam bu olayı nasıl yapacağız? açıklar mısın sana zahmet

Since <meta http-equiv="Refresh" content="300; URL=?refresh_ce"> removal using DevTools is not sufficient (it doesn't stop page from refreshing) I've executed this code in the console: window.onbeforeunload = function(){ return 'Reload?';}. onbeforeunload event will fire before page reload and you'll be able to choose to abort reloading. From what I've tested the dialog shows up only once.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    coLin bunu yazdı

@ozgunlu hocam bu olayı nasıl yapacağız? açıklar mısın sana zahmet

Sinceremoval using DevTools is not sufficient (it doesn't stop page from refreshing) I've executed this code in the console: window.onbeforeunload = function(){ return 'Reload?';}. onbeforeunload event will fire before page reload and you'll be able to choose to abort reloading. From what I've tested the dialog shows up only once.

F12' ye basıp console' a şunu yaz : window.onbeforeunload = function(){ return 'Reload?';}

Ama her sayfaya girdiğinde önce bunu yapman lazım, tek seferlik gibi duruyor :D 

Sonra location.reload(); yaptığında sana reload liyim mi abi diye soruyo. Ama başka page' e geçince sormuyo tekrar bunu yazmanı istiyo :D

Edit: Yukardakilerin Türkçesi : Google mühendislerine rahat rahat koyabilirsin hocam :D

ozgunlu tarafından 23/Şub/16 11:40 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ╭∩╮XD müthiş ya. sağ alt köşedeki favori tuşunun işlevini güzel bulmadım.^^//

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Beyler bu olabilir mi?

Bunlar değil, hele ikincisi hiç değil.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bu olay yeni değilmiş yaa daha önceden varmış. Ama ben de olmuyordu. Yeni yeni yapmaya başladı. Dedim chrome da bi yerimi kurcaladım değiştirdim. Emme o taraklara da bulaşmadım. Sonuç; hüsran

Tekrar sağ olun arkadaşlar

Toplam Hit: 3253 Toplam Mesaj: 22
chrome