Chrome Renkli Kare Sorunu
-
selamin aleyum arkadaslar bu aralar sik sik almaya basladigim bi hata mevcut bunun sebebi nedir veya sizinde basiniza geldimi sorun asagidaki resim... bu ozel bi sitede olmuyor onceden 4-5 kere yapti pcyi formatladim avastin antisi mevcut baska tarama yaptirabiliecegim bi prog varsa onlarida soylerseniz iyi olur bu konu ile ilgili googlede 1 site buldum virus falan yazmislar ama ne oldugunu anlamadim

-
hocam ne yaparken bu duruma geliyor video izlerken flash animasyonlara bakarken felan yapıyorsa ekran kartı kaynaklı olabilir.
-
ole durup duruken tahribatta bile biseylere bakerken yapiyor
-
hocam resmi google görsellere attım bu forum çıktı aynı mevzu bi bak istersen pc kapıyom okumaya vaktim yok yoksa bakardım :)
http://sideshowcollectors.com/forums/showthread.php?p=4753440
-
tam anlayamadim orda yazanlari neden bahsediyotlar
-
en son mesajı yazan kişi tab'lar arasında hızlı geçiş yapınca oluyor diyor
-
o ne lan. Takipteyim :.O
-
haci bu hatayi aldigimda hurriyette haber okuyordum pcle hicbi islem yapmiyordum dedim virus falan pcyi formatladim tekrar ayni hatayi bugub aldim anlamadim sebebini ayrica bu hata ekranin tamaminda degil tarayicinin icinde cikiyor yani baslat menusu falan gozukuyor chromun arama cubugu falan gozukuyor.
-
demekki tek degilmisim chromeden kaynaklaniyor olabilir sanirim
-
Scroll'la aşağı yukarı yap kayboluyor bendede çıkıyor bu aralar tecrübe kazandık iyice
-
Bende de olmuştu geçen gün. Üzerinde durmadım, kapadım sekmeyi yeniden açtım düzgündü.