Chrome Renkli Kare Sorunu
-
vay anasına. :/
bknz: >illuminati
>redhack
>galaktik federasyon
>gökyüzünden gelen garip sesler
Artık birde bu var..
-
Aynısı bende de oldu.
-
sorun chromun yeni guncellemesinde sanirim google bildirmek lazim yada bi yamasi mutlaka cikar
-
http://tahribat.com/Forum-Ilginc-Bir-Problem-162872/
adlı konuda aynı problemi dile getirmiştim hala niye böyle olduğunu çözebilmiş değilim :)
dipnot :
ekran kartı driverı, java, shockwave, flash ne bok varsa update ettim gene aynı hafız :) chrome'da mevcut bir tek, aynı problemi yaşadığım sayfaları eşzamanlı olarak ie de fılanda açtım her ne kadar ie 5 dakka sonra açsada açmadan önce kitlensede programı kapat uyarısı verip ie olduğunu bir kez daha göstersede bu sekılde acmadı hıcbır sayfayı düzgün actı :D problem chrome'da fakat neden böyle olduğunu anlamış değilim, hipno mu yoksa :ı
Clostridium tarafından 14/Ağu/12 02:45 tarihinde düzenlenmiştir -
dedigim gibi haci bu olay chrome nin son guncellemesinden sonra patlak vermeye basladi saniyorum kodlarinda bi hata mevcut google ye bildirim atilsa hani duzeltilebilir saniyorum
-
ayhun bunu yazdı
dedigim gibi haci bu olay chrome nin son guncellemesinden sonra patlak vermeye basladi saniyorum kodlarinda bi hata mevcut google ye bildirim atilsa hani duzeltilebilir saniyorum
aynen yukardada bir arkadaş söylemiş yanılmıyorsam , page up tuşuna bastınmı düzeliyor sayfa bende sendede düzelebilir bi dene