Chrome'un Deli Gibi Ram Kullanması
-
arkadaşlar firefox çok ram kullanıyo diye chrome'a geçtim firefox 600 mb falan kullanıyodu chrome 1 gb dan fazla ram kullanıyo nedir bunun olayı bide firefoxa göre yavaş geldi bana uyuz oldum napsam firefoxa gerimi dönsem
-
Opera kraldır
-
Firefoxtan sonra chrome....
Tek işlem yetmiyor ibineye
-
firefox daha berbat ama tarayıcı değiştiremiyo insan bilmiyorum bırakamıyorum :D
-
Alternatif isteyen Maxthon kullanabilir.
-
chromedan yandexe bu gün geçtim çok bir farkını görmemekle birlikte bilgisayarı rahatlattığı doğru
-
Firefox kullanan biri o güzelim eklentilere kıyıp crome a geçmişse haketmiştir bunu :)
-
chrome tarayıcı olmaktan çıktı artık bu ne be gmail'e giriyoruz alet yanıt vermiyo yemin ediyom win 98 kurup iexplore kullanıcam,bu ne tarak bir şey arkadaş.
-
ValentinoRossi bunu yazdı
Alternatif isteyen Maxthon kullanabilir.
o da 1 2 hafta sonra hayvan gibi sömürüyor.
cromeun bu kadar ram sömürmesi sekme açmandan kaynaklanıyor. hele sekmelerde videoda açtıysan sıçtın. rami çok şişirince bi aç kapa yap.
ya da izlediğin videoları yeni pencerede aç işin bitince kapat. 2 saat civarı pencereyi tazelemedim mi benim de 600 700 mbyye kadar fışkırıyor.
-
maserati bunu yazdı
chromedan yandexe bu gün geçtim çok bir farkını görmemekle birlikte bilgisayarı rahatlattığı doğru
yandex de laciverti hacım. ben opera yardırmayı düşünüyorum. bi de onu deneyelim :|
-
Kutikula bunu yazdı
Opera kraldır
Cok uzun zamandır opera kullanıcısıyım, Opera ne zaman chromium chromen altyapısını kullanmaya basladı sogudum...