Chrome'un Deli Gibi Ram Kullanması
-
saqeslanger bunu yazdı
firefox daha berbat ama tarayıcı değiştiremiyo insan bilmiyorum bırakamıyorum :D
-
joe_black bunu yazdımaserati bunu yazdı
chromedan yandexe bu gün geçtim çok bir farkını görmemekle birlikte bilgisayarı rahatlattığı doğru
yandex de laciverti hacım. ben opera yardırmayı düşünüyorum. bi de onu deneyelim :|
Aynen Amk yandexin chromedan eksisi yok ama işletim sisteminde bile chrome diye gözüküyo :D
-
8 gb ram var ama pc yinede sapıtıyo arada zikerim böyle işi geçicem firefoxa
-
Şuan ciddi bir şekilde Internet Explorer kullanıyorum henüz donmadı.
-
Tnrsk bunu yazdı
8 gb ram var ama pc yinede sapıtıyo arada zikerim böyle işi geçicem firefoxa
son zamanlar firefox da mallaştı. anlamıyorum nedir derdi, acayip yavaş tepki veriyor son zamanlar, mouse topunu çeviriyom 3-4 sn sonra cevap veriyo. İstersen geçici çözüm advanced system care6 ile ram temizle interneti iyileştir az bişey iş görüyo, ayrıca özellikle facede yazılar/fontlar okunamaz şekilde bozuluyor.
anlaşılan ie'ye kalacaz.
antivir-US tarafından 16/Eki/13 17:25 tarihinde düzenlenmiştir -
FF 64 bit pclerde zulüm resmen amk. Chrome da nedense bi alışamadım ya la :S FF iyidir iyi. Arada çöktüm ben desede seviyom keratayı. En azından chrome gibi götü başı oynamıyor :D Google ürünlerine karşıyım arkadaş :D Mail servisi olarak kendi hostumu kullanıyorum. Sadece Analytics ve Webmaster Tools kullanıyorum. Sizede tavsiye ederim. Chrome'da pc daha rahat oluyor ama istediğim serilik yok vallaha. Bırak FF yesin rami Chrome dan daha iyidir.
interfector tarafından 16/Eki/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Yandex'e geçin beyler :)
-
hepsi ayni ya al birini vur ötekine bir yil falan üzeri kullanim eklenti sonrasi yelkenler fora. i
-
safari kullanan var mı?