Çiçeğin Büyümesini Çekmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Yapmayın allah aşkına, bunu yapmak için program falan olmamalı :) Zaten öyle olsa eğer bunu bir sanat için yapıyorsan ne anlamı kalırdı? Arkadaşlar söylemiş zaten bunu yapmak istiyorsan tripod ile belli periyotlarla aynı açıdan fotoğrafını çekerek yapabilirsin. Hem kendi emeğin ile yaptığın için senin için çokta önemli bir parça haline gelebilir. Şimdiden kolay gelsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

ben söyliyim ozaman :\ 

1. Tripod

2. yedek batarya 

3. http://www.amazon.co.uk/Digital-Timer-Remote-EZA-C1-Canon/dp/B003VIEDRO   

ok ?

edit : okeymiş  :\

karakutu tarafından 17/Şub/14 03:49 tarihinde düzenlenmiştir

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı

Yapmayın allah aşkına, bunu yapmak için program falan olmamalı :) Zaten öyle olsa eğer bunu bir sanat için yapıyorsan ne anlamı kalırdı? Arkadaşlar söylemiş zaten bunu yapmak istiyorsan tripod ile belli periyotlarla aynı açıdan fotoğrafını çekerek yapabilirsin. Hem kendi emeğin ile yaptığın için senin için çokta önemli bir parça haline gelebilir. Şimdiden kolay gelsin.

Hocam senin dedigin sey isi gucu birakip sadece bu isi yapmak ben bu isten para kazanmayacagim o zaman kendimi yormaya gerek yok dimi koyarim makinami bakarim keyfime :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı
    muhabir22 bunu yazdı

Hocam senin dedigin sey isi gucu birakip sadece bu isi yapmak ben bu isten para kazanmayacagim o zaman kendimi yormaya gerek yok dimi koyarim makinami bakarim keyfime :)

:D yahu Allah aşkına günde 2 kez bi tuşa basmaya eriniyorsanız yaşamanın manası ne o programı bulana kadar uğraştığın sürenin yarısını harcamazdın yemin ediorum

ArduouS tarafından 17/Şub/14 10:49 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı
    muhabir22 bunu yazdı

:D yahu Allah aşkına günde 2 kez bi tuşa basmaya eriniyorsanız yaşamanın manası ne o programı bulana kadar uğraştığın sürenin yarısını harcamazdın yemin ediorum

O programın sadece o işe yaramadığı gerçeği ile seni baş bşa bırakıyorum. Belki de arkadaş bu programı bularak ileride ihtiyacı olacak farklı özellikleri de buldu.

Ayrıca siz o timelapse şeklindeki fotoğraflarda tek tek bastıklarını mı düşünüyorsunuz?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı
    muhabir22 bunu yazdı

O programın sadece o işe yaramadığı gerçeği ile seni baş bşa bırakıyorum. Belki de arkadaş bu programı bularak ileride ihtiyacı olacak farklı özellikleri de buldu.

Ayrıca siz o timelapse şeklindeki fotoğraflarda tek tek bastıklarını mı düşünüyorsunuz?

uzun süreli bir çalışma sık fotoğraf çekimi olucaksa mesela 30 gün sürecek her yarım saatte bir fotoğraf çekilmesi gerekiyorsa tabiiki başında durup bekleyecek hali yok :), bir kayıptan bahsetmedim yeni bulunan herşey ufku genişletir, ama yaratıcılık daha önemli diye düşünüyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Yanlış anlamayında herkes o böyle olmaz şu şöyle olmaz demiş, adamlar yapmış işte :D

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
Toplam Hit: 4136 Toplam Mesaj: 38