Çift Gözlük Takmak ?
-
Hocalar malum yaz geldi, Dışarıya çıkarken 2 gözlük alıyorum. Biri normal gözlüğüm diğeri güneş gözlüğüm. Bunları taşıması gerçekten büyük işkence. Misal Güneş gözlüğünü taktığımda diğer gözlüğü ya elimde taşıyorum yada tshirtin boynuna asıyorum. Sanki insanlar bana bakıyormuş gibi hissedip rahatsız oluyorum. Gözlük kutusuna koyup cebime koyarsam çok büyük oluyor. Lens takmayı da düşünmüyorum. Önerisi olan ?
-
numaralı güneş gözlüğü :)
http://www.youtube.com/watch?v=o3lrP-xuH-0
unbalanced tarafından 11/Haz/15 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
Numaralı hocam zaten :) bi mekana girince güneş gözlüğünü çıkartmazsam bişey göremiyorum o zaman :D
-
güneşi görünce kararan numaralı gozlukler var
bizim quatzecl da var ona bir sor
not niki doğru yazamamış olabilirim :)
-
DestinatioN bunu yazdı
güneşi görünce kararan numaralı gozlukler var
bizim quatzecl da var ona bir sor
not niki doğru yazamamış olabilirim :)
Kolormatik camdan bahsediyorsun hocam, normal taksam daha iyi sevmiyorum onu :/ Yinede teşekkür ederim
-
hocam o halde bel çantası tarzı bir şey taşıyacaksın ya da bu gözlükler için askı var/ip var onları kullanacaksın.. ikisini de yanında götürmen şart gibi görünüyor madem farklı şeylere ihtiyacın varsa.. Ama arkadaşın dediği kararan gözlükler de mantıklı olabilir hiç görmedim.. Ama böyle ürünlere daha temkinli yaklaş hocam
-
unbalanced bunu yazdı
hocam o halde bel çantası tarzı bir şey taşıyacaksın ya da bu gözlükler için askı var/ip var onları kullanacaksın.. ikisini de yanında götürmen şart gibi görünüyor madem farklı şeylere ihtiyacın varsa.. Ama arkadaşın dediği kararan gözlükler de mantıklı olabilir hiç görmedim.. Ama böyle ürünlere daha temkinli yaklaş hocam
Normalde notebook çantasıyla geziyorum 10.1 inçlik olanlarından, bilgisayar ve diğer eşyalarımı koyuyorum ama her zaman onunla gezmek bazen yük oluyor, Gözlük askısı iyi fikir hocam yarın bi optikciye danışayım teşekkür ederim :) Bu arada kolormatik camın bi zararı yok bi ara kullandım
-
eskiden vardı bi düzenek bir aparat alıyorsun taktığın gözlüğe alıp onu ayrı bir şekilde takıyordun filmlerde falan görmüşündür yukarı kalrıolardı hatta bi tanesini öle bişi olabilr.
-
hocam peki güneş gözlüğü yaz için tek çözüm mü? şapka ve numaralı gözlük denediniz mi hiç?
-
Aylik lens kullan. Cikarma derdi de yok. Gozlukle yatma terleme burun sikma derdi hicbirsey yok. Ben 5 yildir kullaniyorum oncesinde gozluk takiyodum gozluk taktigim yillara yazik dedim. Bence lens dene. Yanliz dandik lens deneme taktigina pisman eder insani.
-
Lens denizde havuzda sıkıntı kararan gözlük dede gibi oluon en iyisi çift gözlük numaralı güneş gözlüğü artı normal gözlüğün kabıyla taşıyacaksn