Çift Gözlük Takmak ?
-
cache bunu yazdı
Hocalar malum yaz geldi, Dışarıya çıkarken 2 gözlük alıyorum. Biri normal gözlüğüm diğeri güneş gözlüğüm. Bunları taşıması gerçekten büyük işkence. Misal Güneş gözlüğünü taktığımda diğer gözlüğü ya elimde taşıyorum yada tshirtin boynuna asıyorum. Sanki insanlar bana bakıyormuş gibi hissedip rahatsız oluyorum. Gözlük kutusuna koyup cebime koyarsam çok büyük oluyor. Lens takmayı da düşünmüyorum. Önerisi olan ?
bende de aynı durum vardı hani sinemalarda 3d film izlerken gözlük camının önune bir aparat takıyosun ya işte gözlükçülerde ondan gözlük numarana göre bi tane kestir cebinde bile taşıyabilirsin rahat oluyo iki gözlük derdinden kurtulursun böylece (:
-
swalker bunu yazdı
Şöyle bir şey garip durmaz dersen, eskiden çok popülerdi.

tam olarak böyle bişeyden bahsediyordum bende kendi gözlüğünün çerçevesine göre yaptırabilirsin bi tane (:
-
nrddnshn bunu yazdıswalker bunu yazdı
Şöyle bir şey garip durmaz dersen, eskiden çok popülerdi.

tam olarak böyle bişeyden bahsediyordum bende kendi gözlüğünün çerçevesine göre yaptırabilirsin bi tane (:
Pek tarzım değil hocam ya, Google Glass takınca bile insanlar cins cins bakıyordu Eski usul devam en iyisi :) bir el çantası alayım