Çift Hatlı Telefon
-
Ben çift hatlı telefon arıyorum ama çin malı olmayacak ve de sürgülü felan olmayacak düz olacak
sizin önerdiğiniz telefon varmıdır ?
-
samsung lg general mobile çin malı olmayacak derken? Artık ünlü markalar çinde üretim yapıyo :D
-
Alma hoca git 2 tane telefon kullan bkz ben . .
Arkadaş bu kadar aptal sistem olmaz ya birinin sesi kısık gelir ya birinin karşı tarafta boğulur ses ya fonksiyonları çabuk bozulur ya rehber aniden silinir çin malı derken bu pazar mallarından bahsediyo alper aga nokia bile bazı sürümlerini orda çıkartıyo ..
Tavsiyem alma PİŞMAN OLMA .
-
Çift hatlı düzgün tlelefon bulamadım zaten almayacağım heralde :S
-
ilk çift hatlı telefonu bildiğim kadarıyla çin malı olmayan general mobile dst01 modeliyle yapmıştı. bi tek bluetooth yoktu önemli olan. onu epey uzun süre kullandım. hiç sorunla karşılaşmamıştım. çift hatlı alacaksan general mobile derim hocam. ama tv özelliği olanı felan çıkarttılar onlar dandik.
-
general mibilede çin malı aslında ama türkiyede fabrika kurdular
benim sana tavsiyem philipsin var çift hatlısı 300 tl civarında.hem çift olrak hemde şarj süresi olrak çok iyi alet
-
philipsin hangı modeli ? bakayım bi ona da
-
-
çift hatlı olupda iyi markalar genelde iki hattı aktif yapmıyor hocam ikisi arasında geçiş olayı var ona dikkat et benden de bir tavsiye bence en küçklerinden eski bir telefon bul ikinci hattını ona tak 2 tel kullan benim gibi
-
birde şu modeli var ama bulması biraz zor gibi
Philips Xenium 9@9V
-
çin malı iphone kullanıyorum tavsiye ederim.