folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çifte Vatandaşlık Hakkında (Türkiye-İsrail)

Çifte Vatandaşlık Hakkında (Türkiye-İsrail)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı:
    -----------------------------

rajooonn bunu yazdı:
    irem27 bunu yazdı:

Iranda 30 bine yakin yahudi yasiyor, onlara karisan gorusen olmuyor .Insanlar nutellaya da tapabilirler,dinlerini yasamakta da ozgurdurler.Hukumetler degisir,ideolojiler degisir ve elbette yonetim sekilleri de degisir ama millet olmanin yolu degismez, hem laik,hem musluman hemde milliyetci olabilirler.kulturumuz bir cok dunya ulkelerinden ilerde eski koklu saygi ile hosgoru esasina dayali bir kulturdur,Osmanlidan bu yana devlet yonetenleri her dine saygilari ile dunyaya ornek davranislarda bulunmuslardir.

Marasin,Sivasin,6-7 Eylul olaylarinin yasandigi bir ulkede hala hosgorusuyle ovunen yobazlari gorunce elim ayagim titriyor

yobazlık nedir kardeşim? osmanlıyı savunan herkese yobaz diyeceksen . Akıllı olan herkes adaletli olanın yanında olmuş hoşgörülü olanın yanında olmuş maraşta ve sivastaki olayların ideolojisi farklı o işte siyaset varken sen bunu söyleyerek cahilliğini mi yoksa osmanlıya olan nefretini mi dile getiriyorsun ediyosun?

Hocam benim Osmanli'nin olan veya olmayan hosgorusune dil uzatacak kadar derin tarihi bilgim yoktur.Zaten burada kullanici "hem laik,hem musluman hemde milliyetci olabilirler.kulturumuz bir cok dunya ulkelerinden ilerde eski koklu saygi ile hosgoru esasina dayali bir kulturdur" diyerek bu hosgoru ortaminin Turkiye Cumhuriyeti'nde oldugundandan da bahsetmis.Marasin ve Sivasin baas aktorleri siyasiler olabilirler ancak orada kitleler din elden gidiyor,camiyi yakiyorlar gibi gerekcelerle insanlari yakmadilar mi?Yatagindaki bebekleri ortadan bacaklarindan ikiye ayirmadilar mi?Devlette buna sessiz kalmadi mi?Bunlarin yasandigi bir ulkede laiklikten ilerilikten hosgoruden bahsetmek bana hic dogru gelmiyor.Arkadasimiz musevi ve Israil'e cifte vatandas olmak istiyor.Benim fikrim olmasidir.Ancak ben bu fikri hosgoru tabaninda desteklemiyorum.Cunku yine bu ulkenin yakin gecmisinde Yahudilere karsi Trakya Olaylari yasandi.Keske bunlar olmasaydi da bende hosgorumuzle ovunseydim...

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

vay hain sık kafasına veysel :D

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:

vay hain sık kafasına veysel :D

guldurdun dayi sabah sabah :) gelen yorumlar hep olumlu yonde arkadasa iletirim en azindan fikir sahibi olur artilari eksileri gorur

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Ben olsam direk kabul ederim.Adamların en fakiri bizim doktor kesiminin yaşantışı gibi :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Bir de birşey soracam gençler yahudiler istanbulda genellikle nerelerde otururlar.Bir tane bulup evlenelim çocuklarımız rahat eder en azından.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

israili görüyonmu. piçler orospucocukları ama kanında bir damla yahudi tohumu varsa sahip çıkıyorlar.. biz müslümanlar anca birbirimizi becerme peşindeyiz

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

benim elmide böyle bir fırsat olacak var ya..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tahrefk bunu yazdı:

Bir de birşey soracam gençler yahudiler istanbulda genellikle nerelerde otururlar.Bir tane bulup evlenelim çocuklarımız rahat eder en azından.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tahrefk bunu yazdı:

Karaköy 1800'lü yılların başına kadar KARAY-KÖY olarak bilinirdi. Sebebi ise o bölgede Karay'ların (Musevi olan Türk boyu) yaşıyor olmasıydı. 

Yahudi bir kızla evlenmem mümkün değil gibi. Çünkü Yahudi olmayan birine kızlarını vermezler. Bunun istisnası Msutafa Denizli ve eski eşi Jülliyet Özgür'dür.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

tahrefk bunu yazdı:

hocam koskoca Bar Rafalli Leonardo DiCaprio ile evlenemedi adam yahudi değil diye senin işin çok zor

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 5172 Toplam Mesaj: 32