Cifut Tv : Baba Haber Bülteni

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek
    Günaydın , iyi geceler ve yer yer tünaydın ya da her biri efendim.. Gün geçmiyor ki yeni bir haber bomba gibi haber dünyasına düşmesin ve galaksimizde büyük bir etki yapmasın..artık dünyadan haberleri sizinle paylaşmak için kendimi, beni ve yer yer kişiliğimi  feda ediyorum..elimden geldiğince ayağımdan gittiğince size zor şartlarda gezegenden haberler aktaracağım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    iyi geceler , günaydın ve yer yer tünaydın yada hiç biri sevgili seyirciler..

    Vesikalı Resim Çektirme Manyakları Derneğinin Kadıköy Güneş Sisteminde düzenlediği miting barış, kardeşlik, savaşma sevişmelik buluşmasına dönüştü. Çok sayıda gezegenden katılım olduğu mitingde, Tepe Nautilus Gezegeninin önünden amuda kalkıp zıplamaya başlayan milyarlarca fotosentetik canlı basın bildirisi okumamak için güvenlik güçlerinin "lütfen okuyun" ricalarına bile itiraz ederken. Elele verip; “Artık yeter, tek hücreli canlılar kemosentez yapmasın” diye haykırdılar.

    Bir zam haberi de Zambia'dan geldi. Buna göre topsuz taşıma araçlarında geçerli olan ücret tarifesi yeniden düzenlenecek herkesin araçlara binerken yanlarında top getirmesi zorunlu kılınacak. Yumurta Aksız Koordinasyon ve Sosyalizasyon Merkezi`nin kararıyla otobüsler, manualbüsler, tren katarları, deniz ve göl taşıları, sal ve eşek arabalarında uygulanacak ücret sistemi yeniden düzenlendi. M.Ö. 2432 yılından itibaren geçerli olan yeni tarifeye göre Sümerlilerin Zambia'ya 355 milyar ırak markı borcu olduğu ortaya çıktı Zambia'lı yetkililer gerekirse haklarını ulusal mahkemelerle arayacaklarını olmazsa tahkime gideceklerini belirttiler. Ayrıca Zambiya Spor başkan vekili bu gibi hakemlerinin su dünyası futboluna verdiği zararların artık buralarına kadar geldiğini belirtip; şok guzeyl maç, iki gol atmak var ben, uç point, şok guzel. dedi.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    surpriz misin xD

     

    hoşmuş yav iyi geldi sbah sabah uykum varken =P


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    gün ortası ana haberlerinden bir kafa gol..iyi geceler günaydın yada her biri sayın seyirciler..

    kenya'da alçaklığı 354 milimetreyi bulan gelgit dalgaları yüzünden başkent naurobi'nin bazı kısımları töhmet altında kaldı. Yetkililer, bu kadar yüksek olması beklenmeyen dalgaların yaptığının ayıp oludunu belirtip "biz dalga geçilecek ülke miyiz ulen" dediler.
    geçtiğimiz yıllarda kenya'da sivil toplum örgütlerinin baskısıyla "ahtapotlar da kondom kullansın" başlıklı bir panel düzenlenmiş bu panele konuşmacı olarak katılan karpatlarin bisiklet tamircisi mümin amca bu "panel sizinle dalga geçer oğlum" demişti.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek
    evet sayın seyirciler elimize geçen ani bir haberi aktarıyoruz.. bugün öğle ya da gece ya da her biri saatlerinde dans ederken uzayda kaybolan balerinler tum aramalara rağmen bulundu. bu duruma pek sevinen hacıvatlar komitesi olayı yetmiş palyaçoyu dinamitle patlatarak kutladılar. duruma bir anlam veremeyen yüzlerce fizik profesörü çıldırarak tımarhaneye yatırıldılar. duruma bir anlam verebilen paraşütçüler ise törenle şovalye yapıldılar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2007
    Erkek
    ahahaha :D dehşet içindeyim

    Orman Mühendisi //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    şok şok şok günaydın iyi geceler ve her biri sayın seyirciler ve şimdi elimize geçen eski bir haberi aktarıyoruz ..

    Fiji Çişişleri Bakanlığı sözcüsü Mojdari Komel, hükümet yetkililerinden oluşan bir ekibin Gyadnjsendra ile Yaraydanhitsi sarayında bir araya gelerek Papaz Kimde oynadıklarını kaydetti.
    Komel, oyunda hile yapan arkadaşları esefle kınımakla bırakmayacağız, olayı meclise taşıyıp, çıkacak meclis kararını kabul etmelerini bekleceğiz dedi.
    Fiji parlamentosu, geçen yıl Pişti de hile yapan vekillere 354 gün tavana çiğ köfte atma ve sümüklü böceklerle sevişme cezası vererek günlerce dünya kamuoyunun tepkisini çekmişti.

     edit: bu arada tam 358 dalda oscar ödülüne aday adayı olan daldan dala adlı remix parça hiçbir dala tutunamadığı için, için için ağlayan yönetmenin ısrarlarına rağmen ödül alamadı.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2007
    Erkek
    cifut tv haberde 1 numara valla

    Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    venüs de 2005'ten beri iktidarda bulunan neokomunist sümüklü böcekler partisi, salırtesi günkü yerel seçimlerin ardından muhalefetliğini koruyacağını açıklarken, birleşik ahtapotlar militanlarının bölgeden çıkarılmasına yardımcı olan ve psikolojikmen heman batman superman koruyucuları olarak bilinen gaz çıkaranları koruma birlikleri, yerel seçimde yolsuzluk yapıldığı hatta tali yolların kasten kapatıldığı uyarısında bulundular.

    balkanlardan gelen soğuk hava tsunamisi nedeniyle güney karadenizin dış kısımları yer yer zaman ve mekan gözetmeksizin yağışlı, marmara ve ege güneşli ve aylı, akdeniz akşamları bir başka, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek, denizlerimizde rüzgar günbatısı ve karayelden altı ila beş, yer yer belkidede yemez ama üç kuvvetinde esecek.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    çok iyi yav xD

    okuyup okuyup sandalyeden düşecek gibi oluyorum xD 


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    zırtapoz barının orta açık kapısından çıkarken webcamlerimize yakalanan ünlü oyuncu-manken mihailsonavsleshkovski, alplerin maradonası erdener abiyle birlikte olmadıklarını iddia etti. fakat iddaa kuponunda sistemi işaretlemediği için kuponu yattı. mihailsonavsleshkovski ye br sonraki konserin de kırmızı halhal takmasını öneriyor ve 10 üzerinden cos65 veriyoruz.

    tavuk ve damacana tecavüz haberilerinden sonra bir haberde şuradan geldi. zz haber ajansının verdiği bilgiye göre şehrin orta yerinde kendine tecavüz etmeye X.Y. olay yerinden geçmekte olan turistler tarafından etkisiz hale getirildi. olay sonrası "bırakın ulan beni, gerekirse yakarım bu gezegeni" diye açıklama yapan 78 yaşındaki X.Y. turistlerin yapmış olduğu sorgu sonrası 6 katlı bir binanın 6. katından serbest bırakıdı

Toplam Hit: 4388 Toplam Mesaj: 26