Cifut Tv : Baba Haber Bülteni
-
komşu gezegenlerimizden Mars ın Görece bölgesinde bukalemun gribi salgını gezegenimizdede korkuya neden oldu.dünyaya marstan canlı sokulmazken hastalık belirtilerinin gözle görülür belirtiler olmasından dolayı isyan eden bir elyın "hastalık belirtileri görecelidir kime göre neye göre hastayız. bizde göreceliyiz diye böyle yapılmamalı"dedi.daha önceden bir kez daha boy gösteren hastalık üzerine marsistiye sağlık bakanı şaman aşı vurulmuş ve başbakan tarrik "ben aşı vurulmam aşı bana vurulsun kızlar hastam oluyor benim içinde aşı yapsınlar" demişti.bu arada bir elyının aşı vurulduktan sonra 15 takla atıp 32 parande attıktan sonra yere düşüp kahkahalara boğulduğu ve bir dalgıç tarafından zorla kurtarıldığı yoğun bakımda hayatını kaybettiği haberi elimize ulaştı.elyın kardeşimize allahtan rahmet kederli ailesine gövdesağlığı diliyoruz sayın seyirciler.
iyi geceler günaydın yada herbiri..
-
=D
bizi gündemden uzak bırakma nihat
-
uzun süre sonra tekrar merhaba iyi geceler günaydın yada hiç biri sayın seyirciler.
az önce cifut tv spor programı hipodroma bağlanıyoruz....bağlandık....bu gece oynanacak olan krotoryum güneş sisteminin en kral derbisi zibidigücü ve artizlerbirliği maçı için derbinin adresi mörsinin maradiye ilçesindeki bok yuvası stadındayız. iki takımda bu sezon galip geldikleri her maçı kazandı ve en az bir gol attı sayın seyirciler.zibidigücü ekibinin sporcusu avalak yanayatık bu sezon ugg markasının s2mo serisi kramponlarını kullanıyor..ugg markasının s2mo serisi eskimolara yardım amaçlı üretiliyor. ugg şirketi çok ilgi görmekte olan ayakkabıların zararının tümünü eskimolara bağışlayacaklarını açıkladı..bu arada zibidigücünün eski teknik direktörü asimov kederli geçen sezon derbiyi kaybettikten sonra kendini intihar etmiş ve daha sonra dönüp yardımcısını intihar ettikten sonra ilk onbirdeki oyuncuları intiharın eşiğinden döndürmüş yolun kenarından hepsini evine bırakmıştı..rahmetliye uzun ömürler temenni ediyor kederli kederli ailesine Allahtan korkmalarını tavsiye ediyoruz sayın seyirciler..iyi geceler günaydın yada herbiri çevrenizdekilere iyi bakın ayağınızı denk alın ha!
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------
iyi geceler günaydın yada herbiri çevrenizdekilere iyi bakın ayağınızı denk alın ha!
?? sonunda mesajmı vermeye çalıştın yoksa oda haberin bi parçasımı anlamadım??
-
acemi-webci bunu yazdı:
nihat bunu yazdı:
-----------------------------iyi geceler günaydın yada herbiri çevrenizdekilere iyi bakın ayağınızı denk alın ha!
?? sonunda mesajmı vermeye çalıştın yoksa oda haberin bi parçasımı anlamadım??
-----------------------------yok mesaj yok mesaj vermek için geyik yapmak çok yanlış olur kanımca :\