Cigicigi.Co Nun Forumu Hacklenmiş
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Sağlam ortamın olduğu güzel bir siteydi taşşaklı forum yöneticileri Türk hack aleminde yerini edinmiş nadide sitelerden biriydi
tahribat nasıl denyo ile efsaneleştiyse cigicigi de turkojanla efsaneleşmişti hacklenmesine üzüldüm ama güvenlik platformusun her an herşey olabilir
-----------------------------vaybe turkojan neydi :D turkojan 3 ü kullanırdık 4. çıkcak diye haber geldiğinde nekadar sevinmiştim :D
-
vardı oda gitmiş
-
ilker ın açıklaması:
Açık temadan kaynaklanıyor. Sunucu ve wordpress ile ilgili bi sıkıntımız yok. tema açığı olduğu için sadece foruma index atılabilmiştir. herhangi bir kaybımız yok. Database güvende merak etmeyin. Hala vakit bulamadığım için güncelleme yapamadım. Güncelleme işlemi için veritabanını yedeklememiz gerekiyor ve bu işlem 10-12 saat sürebiliyor. Bu yüzden güncelleme işlemini hep sarkıtıyoruz. Sunucudan kaynaklı bir sorun olmadığı sürece önemsemeye gerek yoktur.
-
internet sitelrinin şarkısı çok hoşuma giderdi
http://www.youtube.com/watch?v=z38Tv-GH_6k -
-
ilk3r eğlenceli bir insandır. Bence çok da güzel olmuş bakım indexi. :D
-
cigicigiyle ilgilenen yok heralde bi giriyim dedim eski cigiden eser yok bence siteyi tahribat.com a yönlendirsinler
-
com ve net yasaklanması bizi bayağı bi etkiledi. bunun üstünede artık yönetimdeki tecrübeli arkadaşların yaş ilerlemesinden dolayı sorumluluklarının artması bi kaçının askerde olmasındna dolayı eski zamanları yakalamak zor görünüyor bi süre daha ama inancımızı yitirmedik. henüz sahipsiz değil cigicigi ve internet denen sanal dünya durdukça bizde durmaya devam edeceğiz. Yılların tecrübesinden dolayıda eski performansımızı yakalamk bence zor değil ansızın geri dönüş yapabiliriz hiç belli olmaz ;) Cigicigi tahribat gibi Türkiye'nin sanal gelişimine katkı sağlayan sitelerin yapacak çok işi var.
Not: Bakım indexine canımız ne isterse onu yazarız, en azından para için değerlerimizden vazgeçmiyoruz.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
cigicigiyle ilgilenen yok heralde bi giriyim dedim eski cigiden eser yok bence siteyi tahribat.com a yönlendirsinler
-----------------------------Evet tahribatta da makaleler havada uçuşuyordu zaten...
-
diamonique bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------Evet tahribatta da makaleler havada uçuşuyordu zaten...
-----------------------------o kadar makale meraklısıysan günlük gazete oku