Cigicigi.Co Nun Forumu Hacklenmiş
-
Bildiğim kadarıyla diğer domainleri yasaklı.
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
opusdei bunu yazdı:
Bugün bir göz atmak istedim. cigicigi.co ya girdim.Site normal.Forumu tıkladığımda ise şok oldum. cigicigi.co hacklenmiş....
Kendim TBT müridi olduğum gibi aynı zamanda cigiciginin en eski üyelerinden biriyim. Lisanslı ve güncel vbulletin kullanan, yönetimde sağlam coder lar bulundurun ve eski köklü birikimli olan bu sitenin hacklenmesi, üstelik index basılması ilginç.. Bunun yönetim içerisinde kaynaklanan bir anlaşmazlıktan dolayı olabileceğini düşünüyorum....
Haydi hayarlısı....
Hackleyen kişi eğer hakkı ile hacklediyse (ihanet olmadan) kendisini tebrik ederim.
Cigicigi yi destekleyen herkese geçmiş olsun... Olmaz demeyin her site hacklenebiliyor...
Link: http://www.cigicigi.co/platform/forum.php
Caps:
http://img84.imageshack.us/img84/2654/cigicigi.jpg
Senin Maddi veya Manevi bir zararın varmı ?
-----------------------------Manevi zararım var tabi. Senin bunu anlaman zor biraz....
Bugün tahribat hacklense aynı şekilde manevi zararım olur !
-
TeRRoR bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
cigicigi.com değilmiydi o :|
bi yerden sonra çok bozdu, önünü alamadık.. gibi birşey oldu 2-3 uzantı değiştirdi.
-----------------------------önünü alamadık bozdu bozdu bi yerden sonra bozmaz dedik daha bozdu
-
cigici portal halindeyken cok iyiyidi
heleki turkojan muhabbeti baya hit verdi
ama tutamadılar
bende severim cigicigi yi
yönetim degistimi haberiniz varmı yani eskiler duruyomu
-
bende üyeydim hatta turkojan almıstım 2 yıl kullanmıstım sorunsuz.sonra admin unuttum adını hapis olayı falan filan olmustu galiba ondan sonra oturmadı düzen.
-
o adamın götünde dinamit patlatırlar :
-
2005 yilinin sonunda cigicigi tarihe karismisti zaten.
2005 yilindan bu yana yaptiklari hic birsey yoktu zaten.
-
hacklenmesi çok kötü olmuş.
açıkçası üzüldüm.
-
Vbulletin güncellemeri yapılmadığı için hacklenmiş İlk3r acıklama yapmış üzüldüm acıkcası.. en kısa zamanda kendini toplaması dileğiyle ama adamlar 1997 den beri koşturuyor yorulmuşlardı doymuşlar adamlar yapacak bişey yok arkadaşlar...
-
Sağlam ortamın olduğu güzel bir siteydi taşşaklı forum yöneticileri Türk hack aleminde yerini edinmiş nadide sitelerden biriydi
tahribat nasıl denyo ile efsaneleştiyse cigicigi de turkojanla efsaneleşmişti hacklenmesine üzüldüm ama güvenlik platformusun her an herşey olabilir