Çiğköfteci Açma Maliyeti
-
Dobaı ıvırı zıvırı tutabilir hacı bencede okadar
-
Rüzgar işine gireyim dedim, işte öyle bir bürokrasi var ki anlatamam, 50 yerden onay istiyorlar, hani yap ama yapma derler gibi
-
FOXXLY bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Marka "Çiğ Köfteci Sait" mi hocam, çok güzel çiğköfte yapıyor amk.
yok hocam pan.
ankara menşeili firma. çok güzel yapıyorlar.
benim düşündüğüm yerde lise var, üniversite yurdu var 2 tane. ve çiğköfteci yok. :D
pan güzeldir yaaa..
etsiz adı altında çok daşşaklı çigköfteleri var. severek yiyoruz :D
-
glaurung bunu yazdı
Rüzgar işine gireyim dedim, işte öyle bir bürokrasi var ki anlatamam, 50 yerden onay istiyorlar, hani yap ama yapma derler gibi
rüzgar işi nela
-
dead_march bunu yazdıglaurung bunu yazdı
rüzgar işi nela
çiğköfte rüzgarı :D
barış biliyor panı :D
-
dead_march bunu yazdıglaurung bunu yazdı
rüzgar işi nela
rüzgar türbini elektirk üretimi
-
hocam bayilik alırsanız, sait usta veya çiğköftecim i öneririm ikisininkide çok güzel gerçekten..
-
mavitutku bunu yazdı
hocam bayilik alırsanız, sait usta veya çiğköftecim i öneririm ikisininkide çok güzel gerçekten..
bayiliksiz olmaz malesef hocam. ozaman çiğköfte üretimi olyor onun izni filan daha çoktur. birde sürekli aynı tadı yakalamak problem.
bayilikte sürekli aynı tat oluyor. pan ı düşünüyorum marka olarak. o da cok iyi.
-
FOXXLY bunu yazdımavitutku bunu yazdı
bayiliksiz olmaz malesef hocam. ozaman çiğköfte üretimi olyor onun izni filan daha çoktur. birde sürekli aynı tadı yakalamak problem.
bayilikte sürekli aynı tat oluyor. pan ı düşünüyorum marka olarak. o da cok iyi.
hocam dükkanmı açıcan standtmı
-
istanbulda var elezıglı çiğ köfteci oda güzel oluyor bayilik veriyormu bilmiyorum ama onu önerebilirim.
bide bu benimde var aslında aklımda ama öyle makine çiğ köftesi degil hani gerçekten yoğurma çiğ köfte ustası bulup hani taze taze
yoğuracak duruma göre 2 usta bile olabilir bende böyle bişey düşünüyorum .
dolap dükkan masrafı yine ayni olur belki tek dert o ustaların ne kadar paraya çalışabileceği.
böyle bişeyin maliyeti ne olabilir onuda merak ediyorum fazla bayileşmede olmaz ama parmaklada gösterilirsin bu durumda.
zamanla bayilikte verilir ama şartlar belli olucak falan hem istihdamda olur falan belki birilerine