Çiğköfteci Açma Maliyeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı
    mavitutku bunu yazdı

hocam bayilik alırsanız, sait usta veya çiğköftecim i öneririm ikisininkide çok güzel gerçekten..

bayiliksiz olmaz malesef hocam. ozaman çiğköfte üretimi olyor onun izni filan daha çoktur. birde sürekli aynı tadı yakalamak problem.

bayilikte sürekli aynı tat oluyor.  pan ı düşünüyorum marka olarak. o da cok iyi.

hocam dükkanmı açıcan standtmı

dükkan hocam. kafe stili.

@antivirus hocam usta işi iyi ama usta bırakıp gidersede o tadı yakalamak zor olabilir. herkesin kendine göre bi yapış şekli var. aynı kişi bile bi gün ile bi sonraki gün arasında tad farkı yaratabilir. bi kere adın kötüye çıkarsa sıctın :|

birde üretim işinin daha karışık olacağını düşünüyorum :|

bayilikte sadece satış yapıyosun aracı gibi. üretimin yok.

ahanda buldum dolap. panın dolabı hemide :D

1ooo diyo.peki ney 10000 ediyo amk yaa çıkamadım işin içinden.

http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-sanayi-endustri-ekipmanlari-cigkofte-dolabi-cig-kofte-dolabi-cigkofte-tezgahi-68749865/detay

itfaiye meydanından çok daha ucuza kapatılır zaten bu tip şeyler. ama 1000 de gayet iyi bir fiyat gibi geldi.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

marka&patent kullanabilmek için ödediğin bir ücret olabilir işin içinde. franchising firmalarında bu tarz ücretler olabiliyor.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı

marka&patent kullanabilmek için ödediğin bir ücret olabilir işin içinde. franchising firmalarında bu tarz ücretler olabiliyor.

araştırdım hocam. aradım panı herhangi bir marka veya franchising ücreti istemiyorlar. eskiden varmış kaldırmışlar.

diğer firmalarda min. 5ooo franchising ücreti ödüyorsun.

tatlıseste 10000 diyorlar :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Sait Usta Çiğköfte genel manada İstanbul anadolu yakasında ümraniye ve civarında fazladırlar. Köftesi güzeldir heleki saat 12 de ilk geldiği saatlerde yakalarsanız..

Arkadaşlar haklı o rakamda marka ve panent konusu dahildir.. Bahsettiğin marka Tatlıses sevsende sevmesende rakamı öbürlerine göre farklı olması bencede doğru değil ama yüksek olmasıda şaşırtmıyor. Adam reklam işini iyi yapıyor ve ismine gelen insanlar mutlak vardır bu yüzden rakamı uçmuştur.

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    HAKMAN bunu yazdı

Sait Usta Çiğköfte genel manada İstanbul anadolu yakasında ümraniye ve civarında fazladırlar. Köftesi güzeldir heleki saat 12 de ilk geldiği saatlerde yakalarsanız..

Arkadaşlar haklı o rakamda marka ve panent konusu dahildir.. Bahsettiğin marka Tatlıses sevsende sevmesende rakamı öbürlerine göre farklı olması bencede doğru değil ama yüksek olmasıda şaşırtmıyor. Adam reklam işini iyi yapıyor ve ismine gelen insanlar mutlak vardır bu yüzden rakamı uçmuştur.

yok hocam patent ücreti yok. kaldırmışlar marka isim ücretini.

1500 dolap+tezgah desek

250 yazarkasa desek

içecek dolabını cocacolacılar filan bedava veriyormuş. öyle söledi bi arkadaşım anlaşma karsılığı ücretsizmiş dolap.

500 lcd

amk ney tutuyo 8-10k yaa. adam acaba kirayı filan damı kattı işin içine.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

Geçen sene bende niyetlenmiştim bu işe...

Oses Çiğköfte İstanbul Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü v.s bölge bayii sorumlusuyla görüşmüştük.

Herşey dahil şekilde 5000TL diye fiyat vermişti ancak yine kendisi istediğimiz boyutlarda dışarıda yaptırabilirsiniz yaptıran bayiilerimiz var 3,500 tl civarına mal oluyor demişti. 1 yıl içerisinde 2 ye katlamışmıdır maliyet bilemiyorum. Oses ide bi araştır istersen hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Protesto bunu yazdı

Geçen sene bende niyetlenmiştim bu işe...

Oses Çiğköfte İstanbul Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü v.s bölge bayii sorumlusuyla görüşmüştük.

Herşey dahil şekilde 5000TL diye fiyat vermişti ancak yine kendisi istediğimiz boyutlarda dışarıda yaptırabilirsiniz yaptıran bayiilerimiz var 3,500 tl civarına mal oluyor demişti. 1 yıl içerisinde 2 ye katlamışmıdır maliyet bilemiyorum. Oses ide bi araştır istersen hocam.

temel giderler hariç dolabı tezgahı masa sandalyesi filan dediğin gibi 3-4 bine çıkıyor.

dolap 1000 e bulunuyor çok rahat sahibindencomda 500 lcd 250 yazar kasa 1000 de iç dekorasyon desek

tabela kaç para tutar acaba :|

bu arada hacı sen yaşıyon mu ya :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bilen birine danışarak yapmanda yarar var sonradan şemsiye olup kaçmasın

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

bilen birine danışarak yapmanda yarar var sonradan şemsiye olup kaçmasın

bizim burdaki bayi ile görüştüm de  tabi tezgah fiyatını filan sormadım. mal gelişi gidişi filan ok. fiyatlar filanda tamam

ama bugün genel merkezini aradım 8-10 bin tl ye mal oluyo diyince inceden bi tırsma gelmedi değil.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

yuzde 300 kar koymuslardir onlar D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 15800 Toplam Mesaj: 51