Çiğköfteci Açma Maliyeti
-
dead_march bunu yazdıFOXXLY bunu yazdımavitutku bunu yazdı
hocam bayilik alırsanız, sait usta veya çiğköftecim i öneririm ikisininkide çok güzel gerçekten..
bayiliksiz olmaz malesef hocam. ozaman çiğköfte üretimi olyor onun izni filan daha çoktur. birde sürekli aynı tadı yakalamak problem.
bayilikte sürekli aynı tat oluyor. pan ı düşünüyorum marka olarak. o da cok iyi.
hocam dükkanmı açıcan standtmı
dükkan hocam. kafe stili.
@antivirus hocam usta işi iyi ama usta bırakıp gidersede o tadı yakalamak zor olabilir. herkesin kendine göre bi yapış şekli var. aynı kişi bile bi gün ile bi sonraki gün arasında tad farkı yaratabilir. bi kere adın kötüye çıkarsa sıctın :|
birde üretim işinin daha karışık olacağını düşünüyorum :|
bayilikte sadece satış yapıyosun aracı gibi. üretimin yok.
ahanda buldum dolap. panın dolabı hemide :D
1ooo diyo.peki ney 10000 ediyo amk yaa çıkamadım işin içinden.
itfaiye meydanından çok daha ucuza kapatılır zaten bu tip şeyler. ama 1000 de gayet iyi bir fiyat gibi geldi.
-
marka&patent kullanabilmek için ödediğin bir ücret olabilir işin içinde. franchising firmalarında bu tarz ücretler olabiliyor.
-
alibaba bunu yazdı
marka&patent kullanabilmek için ödediğin bir ücret olabilir işin içinde. franchising firmalarında bu tarz ücretler olabiliyor.
araştırdım hocam. aradım panı herhangi bir marka veya franchising ücreti istemiyorlar. eskiden varmış kaldırmışlar.
diğer firmalarda min. 5ooo franchising ücreti ödüyorsun.
tatlıseste 10000 diyorlar :|
-
Sait Usta Çiğköfte genel manada İstanbul anadolu yakasında ümraniye ve civarında fazladırlar. Köftesi güzeldir heleki saat 12 de ilk geldiği saatlerde yakalarsanız..
Arkadaşlar haklı o rakamda marka ve panent konusu dahildir.. Bahsettiğin marka Tatlıses sevsende sevmesende rakamı öbürlerine göre farklı olması bencede doğru değil ama yüksek olmasıda şaşırtmıyor. Adam reklam işini iyi yapıyor ve ismine gelen insanlar mutlak vardır bu yüzden rakamı uçmuştur.
-
HAKMAN bunu yazdı
Sait Usta Çiğköfte genel manada İstanbul anadolu yakasında ümraniye ve civarında fazladırlar. Köftesi güzeldir heleki saat 12 de ilk geldiği saatlerde yakalarsanız..
Arkadaşlar haklı o rakamda marka ve panent konusu dahildir.. Bahsettiğin marka Tatlıses sevsende sevmesende rakamı öbürlerine göre farklı olması bencede doğru değil ama yüksek olmasıda şaşırtmıyor. Adam reklam işini iyi yapıyor ve ismine gelen insanlar mutlak vardır bu yüzden rakamı uçmuştur.
yok hocam patent ücreti yok. kaldırmışlar marka isim ücretini.
1500 dolap+tezgah desek
250 yazarkasa desek
içecek dolabını cocacolacılar filan bedava veriyormuş. öyle söledi bi arkadaşım anlaşma karsılığı ücretsizmiş dolap.
500 lcd
amk ney tutuyo 8-10k yaa. adam acaba kirayı filan damı kattı işin içine.
-
Geçen sene bende niyetlenmiştim bu işe...
Oses Çiğköfte İstanbul Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü v.s bölge bayii sorumlusuyla görüşmüştük.
Herşey dahil şekilde 5000TL diye fiyat vermişti ancak yine kendisi istediğimiz boyutlarda dışarıda yaptırabilirsiniz yaptıran bayiilerimiz var 3,500 tl civarına mal oluyor demişti. 1 yıl içerisinde 2 ye katlamışmıdır maliyet bilemiyorum. Oses ide bi araştır istersen hocam.
-
Protesto bunu yazdı
Geçen sene bende niyetlenmiştim bu işe...
Oses Çiğköfte İstanbul Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü v.s bölge bayii sorumlusuyla görüşmüştük.
Herşey dahil şekilde 5000TL diye fiyat vermişti ancak yine kendisi istediğimiz boyutlarda dışarıda yaptırabilirsiniz yaptıran bayiilerimiz var 3,500 tl civarına mal oluyor demişti. 1 yıl içerisinde 2 ye katlamışmıdır maliyet bilemiyorum. Oses ide bi araştır istersen hocam.
temel giderler hariç dolabı tezgahı masa sandalyesi filan dediğin gibi 3-4 bine çıkıyor.dolap 1000 e bulunuyor çok rahat sahibindencomda 500 lcd 250 yazar kasa 1000 de iç dekorasyon desek
tabela kaç para tutar acaba :|
bu arada hacı sen yaşıyon mu ya :|
-
bilen birine danışarak yapmanda yarar var sonradan şemsiye olup kaçmasın
-
DevilKingtr bunu yazdı
bilen birine danışarak yapmanda yarar var sonradan şemsiye olup kaçmasın
bizim burdaki bayi ile görüştüm de tabi tezgah fiyatını filan sormadım. mal gelişi gidişi filan ok. fiyatlar filanda tamam
ama bugün genel merkezini aradım 8-10 bin tl ye mal oluyo diyince inceden bi tırsma gelmedi değil.
-
yuzde 300 kar koymuslardir onlar D