Çiğli / İzmir 100. Yıl Türkiye Uluslararası Hava Gösterileri 4-5 Haziran
-
Türkiye Hava Gösterisi-2011, 04-05 Haziran 2011 tarihlerinde Çiğli'de konuşlu 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığında halka açık olarak gerçekleştirilecektir.
Program
Otopark alanı kapılarının açılışı 07:00 Seyirci alanının açılışı 08:00 Uçuş faaliyetlerinin yaklaşık başlangıcı 10:00 Uçuş faaliyetlerinin yaklaşık bitişi 18:00 Otopark alanı kapılarının kapanışı 20:00
Ulaşım
Türkiye Hava Gösterisi-2011'e yoğun ilgi beklenmektedir. İzleyicilerin gösteriye erken gelmeleri ve toplu taşıma araçlarından yararlanmaları tavsiye edilmektedir.
1-Kendi özel araçlarıyla gelmek isteyen izleyiciler;
İzmir-Çanakkale otobanının 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı çıkışından çıkmalıdır. Doğal Yaşam Parkı yolunu takip ederek, 2’nci Ana Jet Üs K.lığı güneyinde oluşturulan otopark alanına ulaşabilirler. 2’nci Ana Jet Üs K.lığında oluşturulan otopark alanının dolması veya otopark alanı girişinde tıkanıklık yaşanması durumunda Doğal Yaşam Parkı otoparkına yönlendirileceklerdir. Doğal Yaşam Parkı otopark alanı ile 2’nci Ana Jet Üs K.lığı arasında otobüslerle ücretsiz ring hizmeti verilecektir.
2-Raylı sistem ile gelmek isteyen izleyiciler;
Çiğli/Ulukent istasyonunda ineceklerdir. İstasyon ile 2’nci Ana Jet Üs K.lığı arasında otobüslerle ücretsizring hizmeti verilecektir.
3-Belediye otobüsleri ile gelmek isteyen izleyiciler;
Daha sonra açıklanacaktır.Dinamik Timler
Türkiye-Türk Yıldızları
İtalya-Frecce Tricolori
Fransa-Patrouille De France
İngiltere-Red Arrows
Polonya-Bialo Czerwone Iskry
ABD-Thunderbirds
Hırvatistan-Krila Oluje
İspanya-Patrulla Águila
Kimler Gidiyor Müridler? Gideniniz var mı?
-
Biz ailecek gidecez ama katılım varsa gelirim yanınıza. Sınav stresi atacam :D
-
duyduğum kdarı ile ertelencekmiş hacı. aynı gün SBS sınavı varmış. gürültü olmasın diyeymiş...
-
gıdılebılır degısıklık olur
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
duyduğum kdarı ile ertelencekmiş hacı. aynı gün SBS sınavı varmış. gürültü olmasın diyeymiş...
-----------------------------Yok hocam program ona göre düzenlendi.
bknz. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17923836.asp?gid=386
Bende gidecem gibi ama aliağadan yanıma vatandaş arıyorum
-
ben bir gününe katılacağım ama Türk Yıldızlarının, Özellik le de Solo Türk ün gösterisinin olduğu gün gitmek istiyorum bilen var mı ne zaman olduğunu?
-
cumartesi günü ordayım.
-
gidebilrim
-
bugün konakta gördüm bizimkileri. türk yıldızlarının arkasında şu bizim gümüş ay yıldzlı f-16 mıyı ondn vardı bi tane. körfezden geçiyolardı. güzeldi. güzel olacak ama ben gelemicem sanırım. buca dan oraya gelmek zulüm bana :S
-
bucadan otobüsle halkapınara, ordan banliyö ile çiğliye gidebilirsin çok zor olmaz kanımca?
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
ben bir gününe katılacağım ama Türk Yıldızlarının, Özellik le de Solo Türk ün gösterisinin olduğu gün gitmek istiyorum bilen var mı ne zaman olduğunu?
-----------------------------Her iki gün de var diye biliyordum hocam ama net bir bilgi yok ortada.