Çiğli / İzmir 100. Yıl Türkiye Uluslararası Hava Gösterileri 4-5 Haziran
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
bugün konakta gördüm bizimkileri. türk yıldızlarının arkasında şu bizim gümüş ay yıldzlı f-16 mıyı ondn vardı bi tane. körfezden geçiyolardı. güzeldi. güzel olacak ama ben gelemicem sanırım. buca dan oraya gelmek zulüm bana :S
-----------------------------Halkapınar-Ulukent Banliyosuna atla git hocam zor değil :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
bugün konakta gördüm bizimkileri. türk yıldızlarının arkasında şu bizim gümüş ay yıldzlı f-16 mıyı ondn vardı bi tane. körfezden geçiyolardı. güzeldi. güzel olacak ama ben gelemicem sanırım. buca dan oraya gelmek zulüm bana :S
-----------------------------şirinyerden direkt gidebilirsin aga banliyöyle.
ben de giderim heral finalleri kutlamak lazım :)
-
pazar günü kesin ordayım,gelcek olanlar tişörtleri giysin bi selamün aleyküm diyim
-
Hocalar ertelenme yok 12.30(sınav bitiminde)sesli uçuşlar yapılcakmış falan filan :D ordayım,tişört yok bende ama tişörtlü birini görürsen selam verrim :D
-
ben zaten çiğlide oturuyorum iki günde ordayım yıllar oncede olmustu yıne kacırmamıstım bu seferde kacırmam..
-
ben türk yıldızlarını beğenmedim pek sönük kaldılar. thunderbirds muhteşemdi. hollanda ise tartışmasız en iyilerdendi.ama solo türk,harikaydı.gidemeyenler yarın gitsin...
-
balkondan baktım bi ara uçağın biri çok değişik triplere girmişti
-
türk yıldızlarında fazla sekil yoktu ama isimleri yeter :D solotürk müthişti hele ki kalkışı ona keza italyada oyle gidemeyenler yarın gitsin :)
-
solo türkün kobra uçuşu görülmeye değerdi.