folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çim Adam (Hediye)

Çim Adam (Hediye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

şimdi arkadaşlar benim bir sorunum var arkadaşıma (kız) kitap hediye edicem ama yanında böyle mizahımsı onu güldürücek mutlu edicek bir fikir arıyorum benim aklıma kavak yellerini izlerkenem  çim adam sahnesi vardı ahaa dedi budur  (eskiden ne yapmıştım :) nese böyle acaip ucaip manyağımsı hafif olmak şartıyla bir fikir arıyorum varmı aklına bişiler gelen yaw ? 

Çim Adam Nasıl Yapılır ?

Malzemeler: 1 adet kadın çorabı, küçük bir kap dolusu toprak, çim tohumu, su, ikisi büyük biri küçük 3 adet düğme, boncuk, yapıştırıcı.

Elimizdeki toprağın az bir miktarını çim tohumumuzla karıştırıp kadın çorabının içine boşaltalım. Geri kalan toprağımızı ise onun üzerine dökerek çorabımızın ağzını sıkıca bağlayalım. Çim tohumlarının bulunduğu kısım üste gelecek şekilde çorabı ters çevirelim.
    Son olarak düğme, boncuk gibi malzemeleri çorap üzerine yapıştırıp ağız, göz ve burun yapımında kullanabiliriz.

Son olarak düğme, boncuk gibi malzemeleri çorap üzerine yapıştırıp ağız, göz ve burun yapımında kullanabiliriz.
    Ve tabi ki hergün düzenli sulamayı da ihmal etmeyelim :)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v1964/58/33/43885673881/n43885673881_1269713_5609.jpg

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

hocam git eczaneden bu kapsül şeklinde satılan renkli ilaçlar var onlardan al kapsüllern içindeki ilaçları boşalt temizle. sonra içine renkli renkli kağıtlara ona dair kelimeler yaz. yani hoşuna gidecek yazılar. kıza ver. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam delimisin- 6 yaşındaki kıza güzel hediye bu...

Üstü için yemezler

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

hoca benim yaptigim bisey var onu soyleyim..

arkadasinla cekindigin fotolar varsa photoshopdan anlayan cakal bi arkin varsa.. resimleriniz ile oynama yapsin.. sonra hepsini bir tablo haline getirmek icin tum resimleri birlestirip harmanlayip baskı yaptir cikar 70cm lik cerceveye koy cok manyak oluyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

lan bı ara bende cım adamla  cım kadın yapıcakdım ulan cok tıpsız oldu bee :/ veremdım :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Aynısı KoçTaş - da satılıyor 5 TL yapmaya değmez :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Bu sene 2 Çim adam yaptım toplam maliyet 2 lira bi sürüde  çim tohumu arttı bence koçtaştan almaya değmez hem eğlenceli oluyor. Bence al malzemeleri git arkadaşının yanına birlikte yapın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

bence sahil kenarına in (tabi yaşadığın yerde varsa) deniz kabuğu topla onlardan kolye falan yap.. daha güzel hem de kalıcı bi hediye olur.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    hoca ben afyonda yaşıorum deniz daha uğramadı buralara :(

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

hacı dikkatsiz dikkatasiz yazıları tararken afyona gözüm çarpınca antenler açıldı.

neresinden

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

merkez cumhuriyet lisesinin orda oturuom yokmu yaw abzürt fikri olan ?

Living Death
Toplam Hit: 6035 Toplam Mesaj: 20