Çim Adam (Hediye)
-
şimdi arkadaşlar benim bir sorunum var arkadaşıma (kız) kitap hediye edicem ama yanında böyle mizahımsı onu güldürücek mutlu edicek bir fikir arıyorum benim aklıma kavak yellerini izlerkenem çim adam sahnesi vardı ahaa dedi budur (eskiden ne yapmıştım :) nese böyle acaip ucaip manyağımsı hafif olmak şartıyla bir fikir arıyorum varmı aklına bişiler gelen yaw ?
Çim Adam Nasıl Yapılır ?
-
Malzemeler: 1 adet kadın çorabı, küçük bir kap dolusu toprak, çim tohumu, su, ikisi büyük biri küçük 3 adet düğme, boncuk, yapıştırıcı.
Elimizdeki toprağın az bir miktarını çim tohumumuzla karıştırıp kadın çorabının içine boşaltalım. Geri kalan toprağımızı ise onun üzerine dökerek çorabımızın ağzını sıkıca bağlayalım. Çim tohumlarının bulunduğu kısım üste gelecek şekilde çorabı ters çevirelim.
Son olarak düğme, boncuk gibi malzemeleri çorap üzerine yapıştırıp ağız, göz ve burun yapımında kullanabiliriz.
Son olarak düğme, boncuk gibi malzemeleri çorap üzerine yapıştırıp ağız, göz ve burun yapımında kullanabiliriz.
Ve tabi ki hergün düzenli sulamayı da ihmal etmeyelim :)

-
-
hocam git eczaneden bu kapsül şeklinde satılan renkli ilaçlar var onlardan al kapsüllern içindeki ilaçları boşalt temizle. sonra içine renkli renkli kağıtlara ona dair kelimeler yaz. yani hoşuna gidecek yazılar. kıza ver.
-
Hocam delimisin- 6 yaşındaki kıza güzel hediye bu...
Üstü için yemezler
-
hoca benim yaptigim bisey var onu soyleyim..
arkadasinla cekindigin fotolar varsa photoshopdan anlayan cakal bi arkin varsa.. resimleriniz ile oynama yapsin.. sonra hepsini bir tablo haline getirmek icin tum resimleri birlestirip harmanlayip baskı yaptir cikar 70cm lik cerceveye koy cok manyak oluyor
-
lan bı ara bende cım adamla cım kadın yapıcakdım ulan cok tıpsız oldu bee :/ veremdım :|
-
Aynısı KoçTaş - da satılıyor 5 TL yapmaya değmez :)
-
Bu sene 2 Çim adam yaptım toplam maliyet 2 lira bi sürüde çim tohumu arttı bence koçtaştan almaya değmez hem eğlenceli oluyor. Bence al malzemeleri git arkadaşının yanına birlikte yapın.
-
bence sahil kenarına in (tabi yaşadığın yerde varsa) deniz kabuğu topla onlardan kolye falan yap.. daha güzel hem de kalıcı bi hediye olur.
-
hoca ben afyonda yaşıorum deniz daha uğramadı buralara :(
-
hacı dikkatsiz dikkatasiz yazıları tararken afyona gözüm çarpınca antenler açıldı.
neresinden
-
merkez cumhuriyet lisesinin orda oturuom yokmu yaw abzürt fikri olan ?