folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çim Adam (Hediye)

Çim Adam (Hediye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

valla nasıl bi hatuna sahipsin bilmiyorum fakat.

bi defter alıp içine sadece "seni seviyorum bilmemne" yazabilirsin. bütün sayfalarına doldurursun defteri.

şimdi bu tarz şey hatunlarda değişik şeylere sebep olabiliyor. ondan her kız arkadaşda uygulanmaz.

veya tişört alabilirsin ikinize de aynı tshirt'ü alabilirsin.. bu hoş oluyor.

hiç bir şey yapamıyorsan bi kek yap bir de soğuk çay götür yesin. :|

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Ayarla 20 şopar çocuğu 3er 5er lira sıkıştır ellerine. mevzilensinler bi yola sen hatunla yürürken her 50 mde bi velet gelsin abla bu abi seni çok seviyomuş, abla bu abi sana aşıkmış, abla bu abi sensiz yapamazmış, abla bu abi senin aşkın için ölürmüş bize öyle dedi  falan desin bide hoş bi hediye seç en sonuncu gelen velette abla bunu yanındaki abi gönderdi desin verip koşsun . Nası ? :D

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Ayarla 20 şopar çocuğu 3er 5er lira sıkıştır ellerine. mevzilensinler bi yola sen hatunla yürürken her 50 mde bi velet gelsin abla bu abi seni çok seviyomuş, abla bu abi sana aşıkmış, abla bu abi sensiz yapamazmış, abla bu abi senin aşkın için ölürmüş bize öyle dedi  falan desin bide hoş bi hediye seç en sonuncu gelen velette abla bunu yanındaki abi gönderdi desin verip koşsun . Nası ? :D

hikayenin bi de sakat tarafı var o kısmı atlama bunu yaparsan :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

evet 49.dan sonra bayağı bi bekler artık :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Ben gotik bi çim adam yapmıştım zamanında kendime çok güzel oluyo :)

Bi kıza hediye almandansa kendi el yapımın olan bişeyi hediye etmen onun için daha makbuldur emin ol, tabi gözü büyüüük pahalı hediyelerde değilse :)

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hocam delimisin- 6 yaşındaki kıza güzel hediye bu...

Üstü için yemezler

-Al bunu karnın acıktığında atıştırmalık bişeyler çıkar falan...

O da yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

1. olarak ikinizin güzel bir resminizi puzzle yaptırabilirsin...

2. olarak kalp şeklinde küçük güzel tüylü kırmızı bir kutu al içine onunla yasadiğiniz seni üzen mutlu eden zamanlarda ihmal etmeden kağıtlara yazarak kutuna at.. misal bir gun sana bir hediye aldı çok mutlu oldun hiç özel gun falanda değildi eve gidince bir kağıda bugun ki hediyen cok guzeldi seni çok seviyorum yaz tarih at kutuya at bir ornek daha uzgunsunuz bir olay oldu ikinizin elindede değil sebebi yaz uzulmene dayanamıyorum keşke elimden bişey gelse at kağıdı kutuya bunu boyle boyle biriktir yıldonumun de dogum gununde oyle bir gunde ver süper mukkemmel oluyor benden soylemesi (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

(yukarıdaki örneğe alternatif) al eline bi video kamera, 20-30 çocuğa seni seviyo ,....abla armada  sana aşık gibi klasik cümleleri dedirt tek tek .. sağlam bi montaj

yap, yazdır bi dvdye verirsin kitabın arasında..bu örnek test edildi , onaylandı .. hem masrafsız hem orijinal hem el emeği ...

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

abicim güzeldi kız benim sevgilim değilki yav :( sadece normal arkadaş o kadar...

Living Death
Toplam Hit: 6036 Toplam Mesaj: 20