Çimenlerle Alakalı Sorun..
-

böle evim olmasını istermiydim diye sorarsanız istemezdim dağa çıkardım. kendime kulube yapardım... kaçak elektirik çekerdim kulubeye kuş, balık avlardım. internetide vodemle girerdim of başka ne istersin :)))))))))99
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
Weldox bunu yazdı:
Bahçede cenabet dolaş bida bişi bitmez :)
-----------------------------hayatımın %90 ını bişekilde cenabet geçirmiş biri olarak kesinlikle doğruluk payı yoktur...
neden cenabet olduğuma gelince cenabetken herşey süper gidiyo... bi cenabet olmiyim herşey boka sarıyo amnk :s şeytanın oyunu benimde işime geliyo :D
Konuyuda boka sarıyosun(uz) cenabet değilsin sanırım ? -
Mylitta bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
ben etraf çimlensin diye ugrasiom sn ne dıosn - kes sat bana metrekaresıne 1tl verem
Sakaryadan Bodruma çimmi dayanır Hoca ? :) Uğraşamam zati.. Bu kadar çimeni biçmekle vakit kaybediyorum 3 haftada 1 ..
http://yfrog.com/7h22042010279j burdaç imenler sararmıştı kendlğinden yemyeşil oldular gene.
Ah şöyle bi evim olsa..
Ev güzelmiş... Ben olsam inek alırım... Koyun keçi filan besle... Etinden sütünden yününden faydalanırsın... Yazın toplanak gelek sana... -
Pikacu bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
ben etraf çimlensin diye ugrasiom sn ne dıosn - kes sat bana metrekaresıne 1tl verem
Sakaryadan Bodruma çimmi dayanır Hoca ? :) Uğraşamam zati.. Bu kadar çimeni biçmekle vakit kaybediyorum 3 haftada 1 ..
http://yfrog.com/7h22042010279j burdaç imenler sararmıştı kendlğinden yemyeşil oldular gene.
Ah şöyle bi evim olsa..
Ev güzelmiş... Ben olsam inek alırım... Koyun keçi filan besle... Etinden sütünden yününden faydalanırsın... Yazın toplanak gelek sana...
Gelin Hocam mangal yaparız..
Hoca inek koyun keçi ve türevleri köyde milletin var bahçek apısı açık olunca giriyolar bütün çiçektir ağaçtır dağıtıyolar ortalığı. -
çimleri kurutacak kadar tuz dök üstlerine dicem ama diğer çiçekler ve ağaçlar da zarar görebilir. zirai ilaç satan bi yere filan gidersen daha çok yardımcı olur sana.
ot kurutmak için bazı ilaçlar oluyor ama istediğin gibi senin otlarını kurutur mu bilemem
-
tuncaxxz bunu yazdı:
çimleri kurutacak kadar tuz dök üstlerine dicem ama diğer çiçekler ve ağaçlar da zarar görebilir. zirai ilaç satan bi yere filan gidersen daha çok yardımcı olur sana.
ot kurutmak için bazı ilaçlar oluyor ama istediğin gibi senin otlarını kurutur mu bilemem
İlacı varsa iyi olur porçöz vs uğraşmam.. -
porçöz gibi kimyasallardan uzak dur hocam. bütün bahçeyi bellersin. hiç birşey yetiştiremezsin bi daha bahçede.
bi ziraat mühendisi yok mu aramızda ya bi yardım eli uzatsın :)
-
tuncaxxz bunu yazdı:
porçöz gibi kimyasallardan uzak dur hocam. bütün bahçeyi bellersin. hiç birşey yetiştiremezsin bi daha bahçede.
bi ziraat mühendisi yok mu aramızda ya bi yardım eli uzatsın :)
Hocam meyve ağacı var bir iki tane bide kıymetli bir iki ağaç daha var onlara gelmicek şeklde verrim kutsalı :) -
gökmen sarhos musun olum :D
Çimleri neden kurutuyorsun.İlla kurutcam dıyorsan yesıl olduren otlar var zırai ilaç satan yerler sorcaksın.
Büyümeyen cımler vardı onun ıcınde komple cımlerı kaldırıp ekeceksın.
Ama ver 10 lira 20 lira elemanın bırıne paraya ıhtıyacı ola bırıne hepsını biçer
-
matematik1 bunu yazdı:
gökmen sarhos musun olum :D
Çimleri neden kurutuyorsun.İlla kurutcam dıyorsan yesıl olduren otlar var zırai ilaç satan yerler sorcaksın.
Büyümeyen cımler vardı onun ıcınde komple cımlerı kaldırıp ekeceksın.
Ama ver 10 lira 20 lira elemanın bırıne paraya ıhtıyacı ola bırıne hepsını biçer
Şuan sarhoş değilim alaattin abi :) dur evde ot ilacı vardı tulumbada var fıs fıs sıkayım ondan :)
Biçmek zor geliyo alattin abi o yüzden sarartayım diyorum ama belli değil bakalım :)