folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çimenlerle Alakalı Sorun..

Çimenlerle Alakalı Sorun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

sahte cim kullanmak kesin cozum:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:
    -----------------------------

matematik1 bunu yazdı:

gökmen sarhos musun olum :D

Çimleri neden kurutuyorsun.İlla kurutcam dıyorsan yesıl olduren otlar var zırai ilaç satan yerler sorcaksın.

Büyümeyen cımler vardı onun ıcınde komple cımlerı kaldırıp ekeceksın.

Ama ver 10 lira 20  lira elemanın bırıne paraya ıhtıyacı ola bırıne hepsını biçer

Şuan sarhoş değilim alaattin abi :) dur evde ot ilacı vardı tulumbada var fıs fıs sıkayım ondan :)

Biçmek zor geliyo alattin abi o yüzden sarartayım diyorum ama belli değil bakalım :)

Gökmen dedıgım gıbı ver elemanın birine 20 lıra on lıra bıctırt cımlerı yahu ugrasma sızın ev unıversıteyeyakınsa gıt bı tane cıktı al cımbıcecek elaman aranıyor ucret su kadar   dıyeugrasmana degmez gelır bıcer verırsın parasını .

Ziyan etme cım ı ben arayıs ıcerısındeyım buyumeyen cımler varda pahalı dıye bılıyorum ekecektık bızde okuldan ayarladım bedavaya on kg alcagımda bıcme ısı korkutuyor benı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

gökmen sarhos musun olum :D

Çimleri neden kurutuyorsun.İlla kurutcam dıyorsan yesıl olduren otlar var zırai ilaç satan yerler sorcaksın.

Büyümeyen cımler vardı onun ıcınde komple cımlerı kaldırıp ekeceksın.

Ama ver 10 lira 20  lira elemanın bırıne paraya ıhtıyacı ola bırıne hepsını biçer

Şuan sarhoş değilim alaattin abi :) dur evde ot ilacı vardı tulumbada var fıs fıs sıkayım ondan :)

Biçmek zor geliyo alattin abi o yüzden sarartayım diyorum ama belli değil bakalım :)

Gökmen dedıgım gıbı ver elemanın birine 20 lıra on lıra bıctırt cımlerı yahu ugrasma sızın ev unıversıteyeyakınsa gıt bı tane cıktı al cımbıcecek elaman aranıyor ucret su kadar   dıyeugrasmana degmez gelır bıcer verırsın parasını .

Ziyan etme cım ı ben arayıs ıcerısındeyım buyumeyen cımler varda pahalı dıye bılıyorum ekecektık bızde okuldan ayarladım bedavaya on kg alcagımda bıcme ısı korkutuyor benı

Şehir dışında ev kimse 20 tlye biçmez.. Üstüde fazla gerek yok .. vazcaydım yakmıycam çimi :) herkes yapma filan dedi günahı felan tamamdır.. Valla biçme işi zor söliyim buaşma :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

yaz geldi hocam artık yağmur zamanıda geçiyor kendi haline bırak  kururlar :)

ama tohumlatmaman lazım yoksa kışa gene çıkar.

yada 20 şer santim uzamalarını bekle, bu denli uzadıktan sonra en güneşli vakitlerde 1-2gün bolca sula, sonra kendi haline bırak, bundan 3-4 gün sonra dipleri çürüyecektir çimlerin, tohumlarını bırakmadan tırmık gibi bişeyle sıyırırsın ne varsa, toprak ortaya çıkınca toprağında üzerini süpürürüsün olur biter, kışa doğruda bahçeye 3-5 tavuk sal, kış gelene kadar bütün tohumları çıkartıp yerler, eşelenmeye bayılırlar zaten, doğal yollardan kurutucam dersen böyle bişey işte :)

(bizim bahçedeki çimler öyle oluyordu hatta acemi olduğumuzdan yazın kururlardı kışın çıkarlardı seninkilerini bilmem)

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ykilinc bunu yazdı:

yaz geldi hocam artık yağmur zamanıda geçiyor kendi haline bırak  kururlar :)

ama tohumlatmaman lazım yoksa kışa gene çıkar.

yada 20 şer santim uzamalarını bekle, bu denli uzadıktan sonra en güneşli vakitlerde 1-2gün bolca sula, sonra kendi haline bırak, bundan 3-4 gün sonra dipleri çürüyecektir çimlerin, tohumlarını bırakmadan tırmık gibi bişeyle sıyırırsın ne varsa, toprak ortaya çıkınca toprağında üzerini süpürürüsün olur biter, kışa doğruda bahçeye 3-5 tavuk sal, kış gelene kadar bütün tohumları çıkartıp yerler, eşelenmeye bayılırlar zaten, doğal yollardan kurutucam dersen böyle bişey işte :)

(bizim bahçedeki çimler öyle oluyordu hatta acemi olduğumuzdan yazın kururlardı kışın çıkarlardı seninkilerini bilmem)

Eyvallah Hocam.. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

millet çim olsun diye çıldırır :D

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

hayatımın %90 ını bişekilde cenabet geçirmiş biri olarak kesinlikle doğruluk payı yoktur...

neden cenabet olduğuma gelince cenabetken herşey süper gidiyo... bi cenabet olmiyim herşey boka sarıyo amnk :s şeytanın oyunu benimde işime geliyo :D

Yalnızım sanıyordum :D::D

Yaptık bişiler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Amma garip adamlarsınız ya. Ne istersiniz çimenden. Hergün kızlar için sakalları traş etmeye üşenmiyorsunuzda bi çimeni nasıl bitiririm diye baya baya uğraşıyorsunuz :)

Sen o porçözü önce kendi sakallarına bi dök bakalım sen katlanabilirsen çimenlerede dök :)

Yazık ya yeşillik bu, kalsın dokunmayın..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

mitokondri bunu yazdı:

Amma garip adamlarsınız ya. Ne istersiniz çimenden. Hergün kızlar için sakalları traş etmeye üşenmiyorsunuzda bi çimeni nasıl bitiririm diye baya baya uğraşıyorsunuz :)

Sen o porçözü önce kendi sakallarına bi dök bakalım sen katlanabilirsen çimenlerede dök :)

Yazık ya yeşillik bu, kalsın dokunmayın..

@ephesus tuhafım tuhaf.
    ama vazgeçtim çimenler kalıcak böyle :)

@mitokondriş :) O konuya hiç girme :) Sakalım yok benim yaa çıkma belirtisi bile yok .. Ne lanet bi durum okulda dersanede sakal derken daha herkes bana çeviriyo kafasını.. Okulda Hoca sakalı uzun olanları dersten attı sınıfta tek erkek bendm.. İşin ilginç yanı bi kızıda atıcaktı neredeyse sakallarından dolayı fauller çeneye kadar kızın bende yok lan :)

Toplam Hit: 6747 Toplam Mesaj: 40