Çin Malı Android İphone 4 İncelemem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

olm ya bıktım ayfon kavgasından valla billa her ayfon konusunda kavga var amk 

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler bugün bir tanıdığın iPhone 4s ile yanyana getirdim.Benimkinin ekranı enden 1 cm daha ufak. :)

Telefondan screenshot ;

http://imgur.com/a/L5tsj

Telefonda işlemci olarak Samsung'un eski Galaxy işlemcilerinde kullanmışlar.Antutu telefonun 1.2 ghz işlemci hızı var diyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ray52Lewis
    Ray52Lewis's avatar
    Erkek

Hocam yaklaşık 1 ay geçmiş. Baya uzunca kullanma fırsatı bulmuşsundur.

Büyük sorunlar çıkarttımı? Nedir düşüncelerin telefon ile ilgili?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ray52Lewis bunu yazdı

Hocam yaklaşık 1 ay geçmiş. Baya uzunca kullanma fırsatı bulmuşsundur.

Büyük sorunlar çıkarttımı? Nedir düşüncelerin telefon ile ilgili?

Bazen telefonla konuştuktan sonra ekran uyku modundan çıkmıyordu;Şarjın az kaldığı zamanlarda durmadaan şarz az uyarısı verıp çıldırtıyor adamı.Kamera aydınlıkta bile çok karanlık çekiyordu.Birde ne yaptıysam 3G özelliğini aktif edemedim

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ray52Lewis
    Ray52Lewis's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Bazen telefonla konuştuktan sonra ekran uyku modundan çıkmıyordu;Şarjın az kaldığı zamanlarda durmadaan şarz az uyarısı verıp çıldırtıyor adamı.Kamera aydınlıkta bile çok karanlık çekiyordu.Birde ne yaptıysam 3G özelliğini aktif edemedim

Uyku modu sıkıntısı Samsung'un birçok modelinde de var. Hafıza kartıyla ilgili bir sıkıntı o sanırım.

Genel olarak ilk günkü memnuniyetin kalmamış galiba? :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

bende merak ettim bu kadar tarrışmanın üzerine bunca zaman geçti hoca ilk gün ki memnuniyet nedir ne değidlir  ne durumdadır ?

Toplam Hit: 4693 Toplam Mesaj: 27