folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Çin Malı S3'ü Kırdım, Note II Aldım Şimdide...

Çin Malı S3'ü Kırdım, Note II Aldım Şimdide...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

(kırmadım .d) Selamun aleyküm, bi işim ras gitmiyor arkadaşlar geçenlerde s3 almıştım forumada açtım konu yakında onun videosunuda çekicem önce turkcelden almaya gıttım hat 1 yıl olmamış diye alamadım, samsung bayisine gittim note 2 yi aldım 12 taksit yapıyoruz dediler tamam dedim bi iki kere şey yaptı annemde bu her ay 158 verecez dimi diye evet dediler bi baktık paranın hepsını tek çekim çekmişler sonraki ödeme tarihi yarın 700tl minimum ödeme diyor kart fulldu bu nasıl taksittir, oraya gittik dedik taksitte her yerde böyle diyorlar 1900 u çekiyoruz bız onlar sızden 158 158 alacak dediler misal gittigidiyordan birşey alıyorum 12 taksit onda sadece 158 tlsini çekiyo bu nası iştir başına gelen bilen yardımcı olsun yoksa yarın kredi çekip kapatmak zornda kalacam kartı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam alışveriş yaptığın yerle görüş. olmadı banka ile görüş. bankalar bazen böyle büyük meblağlar için taksitlendirme yapıyorlar. müşteri kaçmasın diye.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

size kazığı telefonu satan yer atmış.yoksa banka nerden bilsin sizden 158 tl çekileceğini ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam tek çekim 1900 lira karttan çekseler, cep telefonuna mesaj gelir "bak böyle büyük bir mebla çekiyorlar bir sıkıntı olmasın sonra?" diye.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    zaten kart limitinden düşer bütün taksit tutarı atıyorum limit 5000 lira aldığın ürün taksitle 2000 lira sana o ayki kalan limit 3000 lira ama git bi konuş satıcıyla
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

yav arkadaş senin bu şanssızlığın nedür =) telefoncunun kazığına denk gelmişsin, onların yakasına yapışman lazım

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    zaten kart limitinden düşer bütün taksit tutarı atıyorum limit 5000 lira aldığın ürün taksitle 2000 lira sana o ayki kalan limit 3000 lira ama git bi konuş satıcıyla

gittigidiyordan her aldığım şeyde taksit fiyatını alıyo sadece bu niye böyle oluyomuş hacı ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

hocam bir yanlışlık yok normal o arkadaşın dediği gibi senin max limitin 2000 tl diyelim 1900 e aldın 1900 un asgarisi kaç yapar işte 700 lira diyelim tek çekim olsa 700 tl asgari yatırman lazım ama taksidin avantajı şu 1900 tl yi kullanmazsın onu çeker senden ama sen asgari yatırıcağın zaman 158 tlnin asgarisini bankaya yatırırsın yani 40 50 tl civari bişey o yuzden yoksa ole her ay 158 tl çekse ohoo alamadığın bişi olmaz :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    İstersen s3 ü bana yollayabilirsin hocam :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    mettoman bunu yazdı

gittigidiyordan her aldığım şeyde taksit fiyatını alıyo sadece bu niye böyle oluyomuş hacı ?

Onu bilemem ama olay bundan ibaret genede araştır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Kazekage bunu yazdı

hocam bir yanlışlık yok normal o arkadaşın dediği gibi senin max limitin 2000 tl diyelim 1900 e aldın 1900 un asgarisi kaç yapar işte 700 lira diyelim tek çekim olsa 700 tl asgari yatırman lazım ama taksidin avantajı şu 1900 tl yi kullanmazsın onu çeker senden ama sen asgari yatırıcağın zaman 158 tlnin asgarisini bankaya yatırırsın yani 40 50 tl civari bişey o yuzden yoksa ole her ay 158 tl çekse ohoo alamadığın bişi olmaz :) 

taksit dedik tek çekti galiba askari ödeme 700 diyo faturada vermedi bide bilgisayar çktısı verdi

Toplam Hit: 5140 Toplam Mesaj: 26