Çin Malı S3'ü Kırdım, Note II Aldım Şimdide...
-
SeyhSamil bunu yazdıKazekage bunu yazdı
hocam bir yanlışlık yok normal o arkadaşın dediği gibi senin max limitin 2000 tl diyelim 1900 e aldın 1900 un asgarisi kaç yapar işte 700 lira diyelim tek çekim olsa 700 tl asgari yatırman lazım ama taksidin avantajı şu 1900 tl yi kullanmazsın onu çeker senden ama sen asgari yatırıcağın zaman 158 tlnin asgarisini bankaya yatırırsın yani 40 50 tl civari bişey o yuzden yoksa ole her ay 158 tl çekse ohoo alamadığın bişi olmaz :)
taksit dedik tek çekti galiba askari ödeme 700 diyo faturada vermedi bide bilgisayar çktısı verdi
hocam demekki tek çekim yapmışlar gidip adam akıllı konuş bi yanlışlık olmuş her halukarda 1900 çekicekler zatende siz aylık bankaya 158 lira yada onun asgarisini ödüyecektiniz bu şekilde çok sorun çıkar :S
-
pos cihazından çıkan slip yokmu kardeşim. onda yazıyor. 158*12 gibi yazar orda. bazende bankalar artı taksit yaparlar. slipte 9*200 yazıyo diyelim en altta da bu alışverişinize +3 taksit eklenecektir gibi bi ibare olur. yine 158*12 şeklinde ödersin.
-
pos faturası vermedi bi a4 kağıdında yazılar var birde çekim özeti
Tahsilat edilen tutar 1.900,000
BANKA: YAPI KREDİ BANKASI- NORMAL ÇEKİM
Ödeme türü: YAPI KREDİ BANKASI NORMAL ÇEKİM,7 Taksit, 1,900
-
7 taksit yazıyo işte orda. +5 taksitte banka veriyodur eder 12 taksit. ama bankayı arayıp teyid ettir.
-
mesajını tam anlayamadım ama normalde çalışma prensibi şöyledir.
senin kredi kartının limiti örneğin 3000 liradır sen 1900 liraya 12 taksitle telefon alırsın otomtikmen kartının kalan limiti 1100 liraya düşer. satıcı belirli komisyonu bankaya ödeyip parsını ertesi gün alır. sen her ay belirli taksitleri yatırırsın yatırdıkça kalan 1100 lira limitin yükselir mesela 150 lira yatırdın bu ay taksit olarak 1250 liraya çıkar limitin
-
hacı yanlış hatırlamıyorsam ben taksiyle birşey aldığımda
atıyorum 150 liralık bir ürün 5x30 luk taksitle
kredi katımın limitinden 150 düşüyor
hesap kesimilerinde 30 30 geliyor
iş bankasında öyle olmuştu sanırım
-
wert bunu yazdı
hacı yanlış hatırlamıyorsam ben taksiyle birşey aldığımda
atıyorum 150 liralık bir ürün 5x30 luk taksitle
kredi katımın limitinden 150 düşüyor
hesap kesimilerinde 30 30 geliyor
iş bankasında öyle olmuştu sanırım
olay bundan ibaret, işletme bankadan parayı peşin çekiyor anlaşmalı bankada sana taksit yapıyor . olağan dışı bir şey yok ortada.
-
-

Hoca ne ugrastırdı b utelefon seni be :D
-
adam bayiden gidip telefon almış bayi de heyecan yapmış e ayda yılda bi geliyo böyle müşteri :D heyecandan 12 ay taksit yerine tek çekim yapmış geçirmiş allaşkına 1900 tlye note 2 alınır mı ya müstahak sana git de öde şimdi