Çin Mutfağında Ne Yiye Bilirim
-
Merhaba müridler,mürideler.
kız arkadaşımla çin mutağında bişeyler yemek istiyoruz,o sushi diyor,benim midem biraz rahatsız onun için sonra kızın yanında ezik gibi görünmek istemiyorum,başka önere bileceyiniz çok karışığı olmayan çiy balık gibi saçmalık olmayan yemek varmı?
-
hocam pek bişey yiyemezsin gibi ama bi makarna var o olabilir herhalde bak :D
-
Beef lo mein , shrimp fried rice ile birlikte sesame chicken tatli olarak shrimp egg roll olabilir. Genelde benim yediklerim beef lo mein sesame chicken ve shrimp egg roll. artik damak tadina hangisi iyi olursa.. Afiyet olsun.
-
Fincan bunu yazdı
Beef lo mein , shrimp fried rice ile birlikte sesame chicken tatli olarak shrimp egg roll olabilir. Genelde benim yediklerim beef lo mein sesame chicken ve shrimp egg roll. artik damak tadina hangisi iyi olursa.. Afiyet olsun.
iş başa düştü bide o isimler ezberlemek lazım
beef lo mein sesame chicken bu neli hacı? ne var içinde? :)
Homer tarafından 22/Ağu/12 09:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaz eti var çok güzel
-
JackDaniels bunu yazdı
Kaz eti var çok güzel
bana kaz eti verinmi diyecem hacı? :)
-
Recep ivedik çin mutfağı http://www.youtube.com/watch?v=--WFVOXo6jw&feature=related
candemirhalil tarafından 22/Ağu/12 10:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Fincan bunu yazdı
hey sanırım aramızda Türkçe bilmeyen biri var.
@homer
cin mutfaklarının internet sitesi yok mu hocam ? orda yemekleri yazıyodur :|
-
burdaki çin usulu yemek yapan mekanların çin yemekleri ile alakası yok. millet çin yemeği yiyoruz diye cool görünmeye çalışıyor lakin nafile. zaten burdaki mekanların menülerinin hepsi memleketimin damak tadına uygun şekilde hazırlanıyor. yerinde olsam çiğ şeylere alışık olmadığımız için çiğ malzemelerden uzak dururdum. gerisini de yersin zaten.
-
noodle ye hocam, sebzeli ya da tavuklu noodle vardır ondan yiyebilirsin. Noodle dediği şey bildiğin erişte :)
-
TxT bunu yazdı
noodle ye hocam, sebzeli ya da tavuklu noodle vardır ondan yiyebilirsin. Noodle dediği şey bildiğin erişte :)
tamam bu oldu.