folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çin Mutfağında Ne Yiye Bilirim

Çin Mutfağında Ne Yiye Bilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı

Merhaba müridler,mürideler.

kız arkadaşımla çin mutağında bişeyler yemek istiyoruz,o sushi diyor,benim midem biraz rahatsız onun için sonra kızın yanında ezik gibi görünmek istemiyorum,başka önere bileceyiniz çok karışığı olmayan çiy balık gibi saçmalık olmayan yemek varmı?

sushi japon yemek kültürüne ait bir yemektir  ama çin lokantalarındada bulunuyor :) 

kızarmış pekin usulü ördek;buharda pişirilmiş sebzeli tavuk ve yine buharda pişirilmiş börekler güzel olmakta .

sosyopatmanik tarafından 22/Ağu/12 12:29 tarihinde düzenlenmiştir

at avrat silah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

noodle,ramen yiyebilirsiniz hatta evde kendiniz yapmayı deneyin tavuklu noodle

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

en güzeli getir adana kebapcıya söyle iki adana otur keyfine bak:)

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çin büfe markasında menüler türkçe zaten

bildiğin dana etli erişte falan yazıyor.

erişteden şaşma hocam :)

www.cinbufe.com/

SharpShooter tarafından 22/Ağu/12 12:46 tarihinde düzenlenmiştir

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

ördek fln yiyebilirsin pekin olanından fi tarihinde şu red dragon da yemiştim

burdan bak http://www.reddragon.com.tr/red-dragon-menu.aspx

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

kız arkadaşına, "çin mutfağı kültüründen uzağım. çok karmaşık şeyler de yemek istemiyorum. yardımcı olursun artık" felan dersen anlayışla karşılar bence, bu kadar kasıntı yapmamalısın diye düşünüyorum :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    sosyopatmanik bunu yazdı
    Homer bunu yazdı

Merhaba müridler,mürideler.

kız arkadaşımla çin mutağında bişeyler yemek istiyoruz,o sushi diyor,benim midem biraz rahatsız onun için sonra kızın yanında ezik gibi görünmek istemiyorum,başka önere bileceyiniz çok karışığı olmayan çiy balık gibi saçmalık olmayan yemek varmı?

sushi japon yemek kültürüne ait bir yemektir  ama çin lokantalarındada bulunuyor :) 

kızarmış pekin usulü ördek;buharda pişirilmiş sebzeli tavuk ve yine buharda pişirilmiş börekler güzel olmakta .

demek japon yemeği.onuda söylerim hava olsun  :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

İlk olarak sushi çin yemeği değil jağon yemeğidir.

Bunun dışında hiç kasmayın kendinizi tr de  restoranların çoğu asya mutfağını sadece çin mutfağıymış gibi suınuyorlar.

Ayrıca gidin adam gibi japon yada kore yemeği yiyin çin filan bozar usta onların damak tadı bir değişik. Özellikle kore yemekleri bizim damak tadımıza daha yakın.

illa sushi yiyeceksenizde çiğ olacak diye birşey yok. Sebzeli sushilerde var sen onlardan yersin bırak kızda kafasına göre takılsın.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

çin restoranlarında bir şey yemedim ama vietnamlıların kinde yemiştim noodle u arkadaşların dediği gibi onlarda da var. acı sosu falan var onlardan isteyebilirsin acıya alerjn yoksa. tavuklusu falan da oluyordu domuz etlisi de. tabi türkiyede domuz yoktur sanırım. bu arada çatal-kaşık yerine çubuk verirlerse kendini ona göre de ayarla :) çok fikrim yok ne vereceklerinden ama orada apışıp kalma :)

ayrıca sırf hava atayım diye kendinden şaşma. kızlar dürüst erkekleri daha çok sever (aslında öyle bir şey yok da onlar dürüst olduğun zaman öyle düşnüyorlar, olmazsan da bnim için şunu yapıyor diyorlar, iki türlü de kardasın) ama kendinden ödün verme bence. böyle yemekleri yemek istemediğini söyleyebilrisin, zaten sırf bu yüzden sana tavır alacaksa o kızdan bir şey beklemeni de istemem..

afiyet olsun şimdiden.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çekirge veya hamam böceği

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
Toplam Hit: 3243 Toplam Mesaj: 23