Çin Sitelerinden Alınabilecek Ivır Zıvırlar
-
ya bana da az geldi ama duyduğum tek bilgi buydu :)
-
bence adamlar ışınlanmayı buldu bizi kekliyorlar
free shipping <3
-
Benim kargom geçicikmişti pttt yi aradm daha yeni sevk edildiğini söyledi eskiden bilgi alınamıordu şimdi bi kaö link var ordanda tskip edilebiliyor pc yr geçince verrm linki ayrıca aylık 75€ olması lazım alılveriş sınırı öyle hatırlıorum bazı ürünler olmuyordu sanırum cep tel gibi.
-
HeYeT bunu yazdı
Benim kargom geçicikmişti pttt yi aradm daha yeni sevk edildiğini söyledi eskiden bilgi alınamıordu şimdi bi kaö link var ordanda tskip edilebiliyor pc yr geçince verrm linki ayrıca aylık 75€ olması lazım alılveriş sınırı öyle hatırlıorum bazı ürünler olmuyordu sanırum cep tel gibi.
75 Euro sınırı bir seferde getirebilecek ürünlerin değeri oluyor. Cep telefonu geçer amaa şans işi takılma ihtimalide var.
-
Mustafa bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
75 Euro sınırı bir seferde getirebilecek ürünlerin değeri oluyor. Cep telefonu geçer amaa şans işi takılma ihtimalide var.
Hmm ben aylık anlamışım iyiymiş
-
telefon kesinlikle geçmez arkadaşlar artık x-ray'den geçiriyorlar bulunca size kağıt yolluyorlar sadece bilgilendirmek için aynı adrese geriposta :) arada geçenler var ama %0.1 şans o da :)
-
evsiz bunu yazdı
telefon kesinlikle geçmez arkadaşlar artık x-ray'den geçiriyorlar bulunca size kağıt yolluyorlar sadece bilgilendirmek için aynı adrese geriposta :) arada geçenler var ama %0.1 şans o da :)
İşini bilen iPhone 5s bile geçirtir :
-
şundan almayı düşünüyorum bisiklet için
-
Mustafa bunu yazdıevsiz bunu yazdı
İşini bilen iPhone 5s bile geçirtir :
Takdire şayan bir fikir.. Gerçekten böyle geçirmişler mi :=
-
şans ama diyorum ya artık x-ray den geçiriyorlar ürünleri belki hepsini geçirecek vakitleri olmuyordur yada gözden kaçıyordur vs. vs.