Çin Sitelerinden Alınabilecek Ivır Zıvırlar
-
evsiz bunu yazdı
telefon kesinlikle geçmez arkadaşlar artık x-ray'den geçiriyorlar bulunca size kağıt yolluyorlar sadece bilgilendirmek için aynı adrese geriposta :) arada geçenler var ama %0.1 şans o da :)
ulefone u7 aldım.suan kullanıyorum.mtk 6592 li cihazlarada imei çakılıyor rahatlıkla
yalnız imei çakarken sim1 için at+emgr=1,7,""" seçilecek,2ci sim için 1,10 yazan seçilecek..hem tablet hem telefon müthiş birşey
7 inç 2 sim yuvalı biri microsd.mtk 6592 işlemci,2 gb ram,16 gb hafıza,otg
1900-1200 ıps ekran.deneyin derim
-
Banggood'da güvenilirdir tavsiye ederim aşağıdaki helikopteri aldığımda 15 günde falan teslim etmişlerdi yanında ısmarladığım başka parçalarda vardı onlarda 20 güne falan geldi ama geldi yani:)
http://www.banggood.com/WLtoys-V911-V2-V911-pro-2_4G-4CH-RC-Helicopter-New-Plug-p-86120.html
-
alexfarrow bunu yazdıevsiz bunu yazdı
telefon kesinlikle geçmez arkadaşlar artık x-ray'den geçiriyorlar bulunca size kağıt yolluyorlar sadece bilgilendirmek için aynı adrese geriposta :) arada geçenler var ama %0.1 şans o da :)
ulefone u7 aldım.suan kullanıyorum.mtk 6592 li cihazlarada imei çakılıyor rahatlıkla
yalnız imei çakarken sim1 için at+emgr=1,7,""" seçilecek,2ci sim için 1,10 yazan seçilecek..hem tablet hem telefon müthiş birşey
7 inç 2 sim yuvalı biri microsd.mtk 6592 işlemci,2 gb ram,16 gb hafıza,otg
1900-1200 ıps ekran.deneyin derim
oooo makine iyimiş abi bende yurtdışından Lenovo a850+ almayı düşünüyorum gümrükten geçiremem o şans yok da artık giden birini bulacaz gelirken getircek :)
-
S3 için mototo alüminyum kılıf aldım resimlerde güzel görünüyor bakalım geribildirim yaparım
-
jack wolfskin mont almıstım iyi çıktı birde araba kamerası aldım işe yaramaz çalışmadı aldıgım ertesi gunu içini açtım
-
_Dert_ bunu yazdıMustafa bunu yazdıevsiz bunu yazdı
İşini bilen iPhone 5s bile geçirtir :

Takdire şayan bir fikir.. Gerçekten böyle geçirmişler mi :=
Xray cihazı kullanmış biri olarak söylüyorum bu şekilde bile içinde telefon oldugu görülür. bende telefon getirdim biraz bilgi sahibi oldum bu konuda eğer gelen paket gümrüğe giderse xray cihazına girer ve telefonu almanızz hayal olur yok gümrüğe gitmeden direk torbaya atılırsa istanbul içi için ertesi gün elinizde olur.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı_Dert_ bunu yazdıMustafa bunu yazdıevsiz bunu yazdı
İşini bilen iPhone 5s bile geçirtir :

Takdire şayan bir fikir.. Gerçekten böyle geçirmişler mi :=
Xray cihazı kullanmış biri olarak söylüyorum bu şekilde bile içinde telefon oldugu görülür. bende telefon getirdim biraz bilgi sahibi oldum bu konuda eğer gelen paket gümrüğe giderse xray cihazına girer ve telefonu almanızz hayal olur yok gümrüğe gitmeden direk torbaya atılırsa istanbul içi için ertesi gün elinizde olur.
Eskiden PTT den geçen ürünler xray den geçmiyordu (şüpheli paketler geçiyordu ancak)
Fakat şu an TÜM yurt dışından gelen PTT ürünleri Xray den geçiyor arkadaşlar boşuna paranızı bağlamayın.