Çin Sitesisinden ( Dealextreme.Com) Dan Akdığım 2. Parti Ürünler Geldi - Resimler
-
oh bunu nasıl getirirler acaba
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16457
masaüstü o alet yazıyo yaa -
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç günde geldi?
-----------------------------anında geliyordur.arada o kadar saat farkı var
-
?
-----------------------------kontrol ederken elimi kesti :)
o kadar sağlam.fiyatı 5 dolardı herhalde
-----------------------------Bıçakarın aynısı piyasada var, "iskelet" olarak tabir ediliyor. tanesi 4 YTL ye 7-8 tane alıp eşe dosta dağıttım.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Sword veya alışveriş yapabilen arkadaşlar
paypal ı hiç kullanmadım ama bi hesap açtım add card ile kredi kartımı buraya mı tanımlamalıyım ve sonrasında bu alışverişi yapabilmek için dealextreme de nasıl bi yol izlemeliyim? resimli örnek bir anlatım yapabilecek var mı?
Arkadaşım sadece Paypala üye ol kredi kartını tanımla o kadar.Sonra siteden istediğin ürünü seç.Ödeme ekranı gelince paypal kullanıcı adınla şifreni gir adresini bildir hepsi bu kadar
swordfish tamam bu dediklerin ok ancak belli bir meblağ belirtmiomuyum kredi kartımdan paypal hesabıma aktarılması için?
-
inanması zor ama bazı urunler turkıyede daha ucuz :))
örneğin http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3447
bu cagmagı ben seyyar satıcıdan 5 ytlye aldım burda 7.78$ turk pazarına akalım arkadaslar burası kazıklıyor mılletı :p
-
ben dün gece alışveriş yaptım
toplam 13.80$ paypal a tıkladım onaylamayı yaptım direk kabul etti beklemeden
sora paypaldan hemde dealextreme den mail geldi bilgi mail i neyse baktım 24saat içinde tedarikçiden haber alınıcakmış sanırım
şuan itibari ile 12-14saat oluyor bir mail geldi paypal dan
Şu kullanıcıya $7,00 USD tutarında bir ödeme gönderdiniz: Versus Europe B.V.
şimdi benim anlamadığım benim faturam 13.80 iken niye 7dolar ? sanırım ürünlerimin arasından bazıları stoklarda yok
ancak dealextreme den girip baktım zaman hala tedarikçi bekleniyor diyo akşam yani 24saat dolana kadar sabredemedim yazıyım dedim
sizce benim düşündüğüm şey yani ürünlerimin bazıları iptal midir ?
-
sitede dolaşırken gördüm bu konuyu bende alış veriş yapmak istiyorum ama benim ne paypalım nede kredi kartım var. paypal nasıl alınır bide türk parası yatırabiliyormuyuz aldığımız paypala..paypalı kullanan varsa açıklarsa sevinirim.
-
hoca bcagın fiyatı nedir ?
-
En az 25 30 Defa alişveriş yaptım burdan webcam tv kartı gözlükler mp3 olanlarından gizli kalem kameralar vs...
Bazı ürünler takılı kalıyor bazen stokta olmaıdıgından acayip sağlam bir yer birde focalprice.com diye bir yer var siz siz o lun sakın burdan alışveriş yapmayın 2 defa ürün aldım 2 side gönderılmedı para Uçtu yanı 30 $ Lık bir zararım söz konusu...
Ama deal den istediğinizi gözünüz kapalı alabılırsınız acayip sağlam bir yer :)
-
Hey dostum bu kahrolası çinlilerden aldığın ürünler çok kalitesiz gözüküyor,