folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çin Sitesisinden ( Dealextreme.Com) Dan Akdığım 2. Parti Ürünler Geldi - Resimler

Çin Sitesisinden ( Dealextreme.Com) Dan Akdığım 2. Parti Ürünler Geldi - Resimler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

oh bunu nasıl getirirler acaba

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16457

masaüstü o alet   yazıyo yaa

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

Alpn bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kaç günde geldi?

anında geliyordur.arada o kadar saat farkı var

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

?

kontrol ederken elimi kesti :)

o kadar sağlam.fiyatı 5 dolardı herhalde

Bıçakarın aynısı piyasada var, "iskelet" olarak tabir ediliyor. tanesi 4 YTL ye 7-8 tane alıp eşe dosta dağıttım.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Sword veya alışveriş yapabilen arkadaşlar

paypal ı hiç kullanmadım ama bi hesap açtım add card ile kredi kartımı buraya mı tanımlamalıyım ve sonrasında bu alışverişi yapabilmek için dealextreme de nasıl bi yol izlemeliyim? resimli örnek bir anlatım yapabilecek var mı?

Arkadaşım sadece Paypala üye ol kredi kartını tanımla o kadar.Sonra siteden istediğin ürünü seç.Ödeme ekranı gelince paypal kullanıcı adınla şifreni gir adresini bildir hepsi bu kadar

swordfish tamam bu dediklerin ok ancak belli bir meblağ belirtmiomuyum kredi kartımdan paypal hesabıma aktarılması için?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

inanması zor ama bazı urunler turkıyede daha ucuz :))

örneğin http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3447 

bu cagmagı ben seyyar satıcıdan 5 ytlye aldım burda 7.78$ turk pazarına akalım arkadaslar burası kazıklıyor mılletı :p

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben dün gece alışveriş yaptım 

toplam 13.80$ paypal a tıkladım onaylamayı yaptım direk kabul etti beklemeden

sora paypaldan hemde dealextreme den mail geldi bilgi mail i neyse baktım 24saat içinde tedarikçiden haber alınıcakmış sanırım

şuan itibari ile 12-14saat oluyor bir mail geldi paypal dan

Şu kullanıcıya $7,00 USD tutarında bir ödeme gönderdiniz: Versus Europe B.V.

şimdi benim anlamadığım benim faturam 13.80 iken niye 7dolar ? sanırım ürünlerimin arasından bazıları stoklarda yok

ancak dealextreme den girip baktım zaman hala tedarikçi bekleniyor diyo akşam yani 24saat dolana kadar sabredemedim yazıyım dedim

sizce benim düşündüğüm şey yani ürünlerimin bazıları iptal midir ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gorseltemas
    gorseltemas's avatar
    Erkek
    sitede dolaşırken gördüm bu konuyu bende alış veriş yapmak istiyorum ama benim ne paypalım nede kredi kartım var. paypal nasıl alınır bide türk parası yatırabiliyormuyuz aldığımız paypala..paypalı kullanan varsa açıklarsa sevinirim.

DUR!! neyse yürü git....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    hoca bcagın fiyatı nedir ?

Yol Güzeldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

En  az 25  30  Defa  alişveriş  yaptım  burdan  webcam tv kartı gözlükler mp3 olanlarından  gizli kalem kameralar vs...

Bazı  ürünler  takılı  kalıyor  bazen  stokta olmaıdıgından  acayip  sağlam  bir  yer  birde focalprice.com  diye  bir  yer  var siz  siz o lun sakın burdan alışveriş  yapmayın 2 defa ürün aldım 2 side gönderılmedı para Uçtu  yanı 30 $ Lık bir  zararım  söz konusu...

Ama  deal den istediğinizi gözünüz kapalı alabılırsınız  acayip  sağlam  bir  yer  :)

Yakında Güncelenecektır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Hey dostum bu kahrolası çinlilerden aldığın ürünler çok kalitesiz gözüküyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 17527 Toplam Mesaj: 84