Çin Sitesisinden ( Dealextreme.Com) Dan Akdığım 2. Parti Ürünler Geldi - Resimler
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27332
Buna mp3 çalar falan takıp dinlyebiliomuyuz
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ben dün gece alışveriş yaptım
toplam 13.80$ paypal a tıkladım onaylamayı yaptım direk kabul etti beklemeden
sora paypaldan hemde dealextreme den mail geldi bilgi mail i neyse baktım 24saat içinde tedarikçiden haber alınıcakmış sanırım
şuan itibari ile 12-14saat oluyor bir mail geldi paypal dan
Şu kullanıcıya $7,00 USD tutarında bir ödeme gönderdiniz: Versus Europe B.V.
şimdi benim anlamadığım benim faturam 13.80 iken niye 7dolar ? sanırım ürünlerimin arasından bazıları stoklarda yok
ancak dealextreme den girip baktım zaman hala tedarikçi bekleniyor diyo akşam yani 24saat dolana kadar sabredemedim yazıyım dedim
sizce benim düşündüğüm şey yani ürünlerimin bazıları iptal midir ?
-----------------------------Benim 18$ değerinde aldığım 3 elektronik ürün (nintendo ds aparatları vs.) ilk 2 si 1-1.5 hafta içinde ptt aracılığıyla elime geçti aynen sitede gösterdiği gibi kutusunda ve içi köpük(şu içi hava dolu baloncuklar) olan bir paketle geldi yani bi ezilme darbe hiçbirşey yok.Son 3. ürün stoklarda olmadığı için biraz daha geç geldi yaklaşık 1 hafta kadar geç.Ama o da geldi.Yani her türlü adamlar gönderiyorlar waiting for supplier diyorsa her türlü biraz geç de olsa bulunuyor.Tabi benim aldığım şeyler baya zamandor sitede vardı yani eskiden beri onda sıkıntı çekilmiş olabilir daha çok tercih edilen şeyler daha kısa sürede gelir.İsteyen olursa bende gelenleri resimle paylaşabilirim ;)
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18362
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.17892

bu urunlere ne diyorsunuz :)
-
oha :D bende şey görmüştüm jammer ciharları da vardı radar yayının kesen gsm ve 3g sonra radyo tesiz gibi aletlerin yayını kesen
-
Bugun bende bir sipariş verdim bakayım gelecek mi?
-
24 ağustosta verdiğim siparişler daha hala gelecek. kanımca gümrük kargo vs bi yere takıldı :/
12 $ go to çöp:/
-
Banka Heap Kartım var ama paypala kayıt etmiyor. Onaylamıyor bende bişeyler şipariş edicektim ama nasip olmadı :f
-
uzman olarak sana sorularımı sorayım dealextreme den alacağım cep teelfonu saatler gümrükte takılır mı?
O gümrükte takılırsa yanındaki diğer şeylerde takılır mı :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
hajım, paketi çinlilermi getiriyor eve kadar?
-----------------------------Yok ptt getırıyor dahoca sen nası gırıyorsun ve yazı yazabılıyorsun.
Banlı değilmisin?
www.dhgate.com da var o dagaye saglam duzugn sıtedır.
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
hajım, paketi çinlilermi getiriyor eve kadar?
-----------------------------Yok ptt getırıyor dahoca sen nası gırıyorsun ve yazı yazabılıyorsun.
Banlı değilmisin?
www.dhgate.com da var o dagaye saglam duzugn sıtedır.
Hacı sen burdan hiç alişveriş yaptın mı?Sonra göte gelmıyelım?
focalprice.com da vardi ucuz filan dıye aldık muncıklandık dela den başkasına güvenemıyorum :)