Çin Telefonları Satışı Ve Tüm Telefonların Yazılımları Ve Tamirleri İçin...
-
Bir süre sonra bir site açmayı planlıyoruz.. Bu site üzerinden çin malı telefonların satışı, tüm telefonların tamirleri, yazılımsal desteği ve box satışı yapmayı düşünüyoruz..
fikirleriniz hangi yöndedir.. sizce internet üzerinden iş yapabilir miyiz? satışları kredi kartından yapmayı planlamıyoruz.. çünkü adamlar çin malı telefon satan insanlara güvenmezler ki kaldı ki kredi kartı ile alış veriş yapsınlar..
sizlerden fikir, görüş,öneri ve desteklerinizi bekliyoruz
-
box satışı yapacaksanız işi götürürsünüz tahminimce çin malı telefonlar 1 seneye kalmaz belli bir kitleye ulaşır
-
şuan çin telefonları garantili bir hale getilirilip türkiyede satışa sunuldu zaten.. biz de o şekilde satacağız..
adamın alacağı telefonun resmini zaten vereceğiz ve hiç bir değişikllik olmadan aynı telefonu vereceğiz..
box satışını iki türlü yapmayı planlıyoruz.. sıfır ve ikinci el olarak satış yapacağız.. gsm sektörünü bırmış olan kişilerin veya elindeki boxları satıp daha iyisini almak isteyen kişilerin de boxlarını alacağız.. yani hem satış hem alış olacak
-
Çin malı telefon satıyor olmanız,güvenilmez olacağınız anlamına gelmez sonuçta ürün ve satışla alakalı bi konudur bu.Amaç ticaret ve para kazanmak, sizin bu fikrinizin ürünüde Çin malı cep telefonları.Küçük ve öz tavsiyem kredi kartı e-ticaretin olmazsa olmazıdır.Mutlaka satışlarınızda müşterilerinize bu alternatifi sunun.Güvenmeyenler olacaktır illaki ama muhakkak güvenenlerde olacaktır. Bu güvenebilecek insanları güvenmeyeceklere tercih etmeniz anlamına gelir.Doğru tercihi yapmamış olursunuz.
-
ya benim telin ekranı kırık getirtin ben alayım :|
-
Dikkat edilmesi gereken bir hususta sitenin şekli şemali ve renkleridir.Site insanlarda güven uyandırmalı ve ufak taktiklerle insanlar kolay alışverişe yönlendirilmelidir. İlk açıldığınız zaman sizi bekleyen müşteri kitlesi olmadığından küçük kampanyalarla alışverişi özendirebilirsiniz.
Burada reklam teknikleriniz ve bütçenizde çok önemli
Siteyi umarım kendiniz yapıyorsunuzdur.Bu kiralanana alışveriş sitelerine hiç bir güven beslemiyorum.
-
Maliyeye takıLırsın hocam GG'De biLe araştırıp yakaLıyorLar çok titiz çaLışmanız Lazım ..
-
öncelikle başarılar diliyorum usta işinde sana ve iş arkadaşlarına bence ilerisi için yolu açık bi sektör yani herkes bu aralar çin malı telefonları konuşurken, alırken seninde satış yapmaman imkansız..kredi kartı konusuna gelince illaki olmalı güvenirler güvenmesler ayrı mesele ama bunun yanında havale olacak zaten..posta çeki de olabilir bankayla veya kartla uğraşmayanlar için..belki satış sonrası kullanımda sorun yaşayabilirsiniz..telefonların tedarik olayı çok önemli tabi..telefon tamiri ve teknik destekte güsel düşünce..bence sağlam reklamlarla vs gayet güsel yürütürsünüz .. tekrar başarılar kolay gele..
-
oo süper olur valla, piyasanın ihtiyaç duyduğu şey bu. telefon bozulmuyor o ayrı bi mesela tabi de (H) yine de hıyarın biri camını filan kırarsa (glokx) tamir ettirir.
box satışı manyak olur. china box ile telefona program , oyun vs atıldığını duymuştum. ben illaki alırım yani :D tabi %tbt indirmi isterim :D
-
abi box u nereden buldun , nasıl bişeydir, yenirmi içilirmi ? ,hiç kullandın mı , denedin mi , oyun yükleniyor mu ? hepsine cevap istiyom :D
-
görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
kredi kartı ile ilgili şüphelerim hala var ama alternatif olarak onu da koyabilriz.. gittigidiyor da usulsüzlük söylentileri var kim bize güvenir ki.. ama deneriz yine de :) kendimi alıcı yerine koysam kesinlikle böyle birşey yapmam..
box tan çok telefon satmayı düşünüyoruz.. çünkü boxları belli başlı kişiler alır. daha çok teknik servisler yani..
bu telefon işini yapacak olan arkadaş ben ona ortak diyeyim :) iskenderun.. ve teknik servis konusunda eline su döken kimse yok.. o konuda baya bi rahatız.. zaten site teknik servisçilere de hitap edecek.. hani onların yapamadıklarını da yapcağız... telefonlar suriye ve suudi arabistandan geliyor ve baya ucuza geliyor..düşünün 1 gb hafıza kartı 1-2 dolara geliyor adamlara :)
box konusuna gelince.. boxlar yazılım yüklemeye yarar, yazılımsal hataları düzeltebiliriz,cihazların simkilit kodları çözülebilir,türkçeleştirme yani dil dosylarını falan ekleyebilirsin, melodi ekleyebilirsin v.s.