folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Çin Telefonları Satışı Ve Tüm Telefonların Yazılımları Ve Tamirleri İçin...

Çin Telefonları Satışı Ve Tüm Telefonların Yazılımları Ve Tamirleri İçin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

kredi kartı ile ilgili şüphelerim hala var ama alternatif olarak onu da koyabilriz.. gittigidiyor da usulsüzlük söylentileri var kim bize güvenir ki.. ama deneriz yine de :) kendimi alıcı yerine koysam kesinlikle böyle birşey yapmam..

box tan çok telefon satmayı düşünüyoruz.. çünkü boxları belli başlı kişiler alır. daha çok teknik servisler yani..

bu telefon işini yapacak olan arkadaş ben ona ortak diyeyim :) iskenderun.. ve teknik servis konusunda eline su döken kimse yok.. o konuda baya bi rahatız.. zaten site teknik servisçilere de hitap edecek.. hani onların yapamadıklarını da yapcağız... telefonlar suriye ve suudi arabistandan geliyor ve baya ucuza geliyor..düşünün 1 gb hafıza kartı 1-2 dolara geliyor adamlara :)

box konusuna gelince.. boxlar yazılım yüklemeye yarar, yazılımsal hataları düzeltebiliriz,cihazların simkilit kodları çözülebilir,türkçeleştirme yani dil dosylarını falan ekleyebilirsin, melodi ekleyebilirsin v.s.

abi bi box kaç para ? madem 2. elide var bunun 2. eli ne kadar ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

her marka için boxlar değişiyor..

ikinci el nokia  için box 150 dolar full kablo..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bende çin malı telefon var anycool onun için sordum :| t808

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    n99 i mi :) fiyatı sanırm 150 ye düşmüş

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    hocam güzel olur bence, şimdiden başarılar size(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

hocam öncelikle çok güzel bir fikir olduğunu düşünüyorum çünkü piyasada bu telefonlar git gide yaygınlaşıyor ve talep artıyor nedeni ise üstün özellikler ve uygun fiyatı tek eksik olan ise servis ve bu cihazlar için yazılım desteği.

eğer gerekli teknik bilgi varsa ve yazılım desteği sağlayabilirsen insanların cihazı senin sitenden alması için hiçbir engel kalmaz 

işte öyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

hajı yazılım desteği bi de garanti lazım 

garanti olmazssa 2. kez uğramazlar bence 

o telefolarda symbian var mı bi de sadece meraktan soryom 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam ben müşteri kovalarım..sana yönlendiririm...adama 20 lira fazla söylersin...20 lirayı bana verirsin :D

uyarmı? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

kredi kartı ile ilgili şüphelerim hala var ama alternatif olarak onu da koyabilriz.. gittigidiyor da usulsüzlük söylentileri var kim bize güvenir ki.. ama deneriz yine de :) kendimi alıcı yerine koysam kesinlikle böyle birşey yapmam..

box tan çok telefon satmayı düşünüyoruz.. çünkü boxları belli başlı kişiler alır. daha çok teknik servisler yani..

bu telefon işini yapacak olan arkadaş ben ona ortak diyeyim :) iskenderun.. ve teknik servis konusunda eline su döken kimse yok.. o konuda baya bi rahatız.. zaten site teknik servisçilere de hitap edecek.. hani onların yapamadıklarını da yapcağız... telefonlar suriye ve suudi arabistandan geliyor ve baya ucuza geliyor..düşünün 1 gb hafıza kartı 1-2 dolara geliyor adamlara :)

box konusuna gelince.. boxlar yazılım yüklemeye yarar, yazılımsal hataları düzeltebiliriz,cihazların simkilit kodları çözülebilir,türkçeleştirme yani dil dosylarını falan ekleyebilirsin, melodi ekleyebilirsin v.s.

İskenderun da demışsın teknık servısı  kım bu bnde ıskenderundayım ?  iskenderunda bırcok teknık servısı tanırım senın eline su dökemez dedıgın kım acaba :D merak ettm valla
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

:) tekrar ilginize teşekkür ederim arkadaşlar...

teknik destek sonuna kadar olacak elbette.. garanti de verilecek belli bi süre..

symbian yok maalesef çin mallarında..  yakında yazarlar o işletim sistemini.. java destekliyo..

20 ytl fazla söylemek olmaz hoca:) hakkımızdan fazlasını başkasından almak yakışmaz.. onun yerine ben kendi cebimden veririrm sana :)

iskenderundaki arkadaşım.. büyük ihtimal tanıyorsundur.. telefoncu apo diyorlar..

Toplam Hit: 6639 Toplam Mesaj: 29