Çin Ve Biz...
-
la süper zekalar sizi, hastamısınız kardeşim, siz de baş harflere odaklanmayın, konuya odaklanın iyi oku bak ne güzel kelimeler, oku, düşün, uygula, neticelendir. Sen her anlamlı cümlenin baş harflerinimi okuyorsun yavrum, asıl verlen mesajı değil de baş harflerden çıkan mesajımı uyguluyorsun, tövbe ya, bırakın bu işleri artık, geliştirin kendinizi.
-
Bilinç altı ne dersen de belli ediyor.
-
student bunu yazdı:
-----------------------------Adam kendisi ODUN olduğu için Başbakanın her mesajında kendisini arıyor.
Bu mantıkla giden biri yakında der ki ;
Türk Öğün Çalış Güven ,
Burada TÖÇG çıkıyor , anlamsız bir kelime ,işte bu yüzden Türk çocuklarının kafası karışık , eğitim sistemi bu yüzden bozuk , zamanında daha anlamlı sözler söylenseydi bu Eğitim bu durumda olmazdı.
İşte illa birilerine taş atmak için yazı yazarsanız böyle saçmalıklar ortaya çıkar.
-----------------------------Sen niiye hakaret ediyorsun.Görüsünü savunacaksan savun ama bu hakaret ne?
-
walla denecek bişi yok tayyip göstermiş yine tayyipliğini
-
student bunu yazdı:
-----------------------------Adam kendisi ODUN olduğu için Başbakanın her mesajında kendisini arıyor.
Türk Öğün Çalış Güven ,
Burada TÖÇG çıkıyor , anlamsız bir kelime ,işte bu yüzden Türk çocuklarının kafası karışık , eğitim sistemi bu yüzden bozuk , zamanında daha anlamlı sözler söylenseydi bu Eğitim bu durumda olmazdı.
İşte illa birilerine taş atmak için yazı yazarsanız böyle saçmalıklar ortaya çıkar.
----------------------------- -
edit
-
Çal
Al
Lagaluga yap
Irzına Geç
Şımarık ol
Oku bakiyim ÇALIŞ bunu demesi lazımdı dimi?
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------
student bunu yazdı:
Türk Öğün Çalış Güven ,
-----------------------------Sen niiye hakaret ediyorsun.Görüsünü savunacaksan savun ama bu hakaret ne?
-----------------------------Haklısın , tüm odunlardan özür diliyorum , Odun yapmaz bu adamın yaptığını ,
Eğer bişeyi kötü göstermek istiyorsanız ne kadar saçmalayabileceğinizin öreneğini vermiş , bende aynı mantıkla cevap Overdim.Biraz olsun benim verdiğim örneği de incelersen adamın yaptığının ODUN luktan öte olduğunu anlarsın.O zaman ODUN kelimesinin onun için hakaret olmadığınıda anlarsın.Bu kişiler yalakalıklarından dolayı , Doğan grubu emri altında tek işleri hükümetin yaptıklarını ne pahasına olursa olsun kötülemek olduğu için böyle kelime oyunlarıyla halkı kandırmaya çalışıyorlar.Yazılan mesajlara bakılırsa kısmende başarılı oluyorlar.
-
Begenmiş koymus.Hakaret etmeni gerektirmez.Begenmediysen begenmedim dersin.Bu yazı benim hosuma gitti.Bilinçaltı meselesi dedim.
Düzenleme:O dogan grubu hükümet yalakalıgı yapıyorken birsey demiyorsun simdi mi konusuyorsun?
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Begenmiş koymus.Hakaret etmeni gerektirmez.Begenmediysen begenmedim dersin.Bu yazı benim hosuma gitti.Bilinçaltı meselesi dedim.
Düzenleme:O dogan grubu hükümet yalakalıgı yapıyorken birsey demiyorsun simdi mi konusuyorsun?
-----------------------------
Ben yazıyı koyana birşey demedim , yazıyı yazana dedim , arada fark var.Yazıyı beğenmedim , neden beğenmediğimi de yazdım.Örnekte verdim.Sen hala o yazının Güzel söylenen sözleri , kelime oıyunları ile spatırıpBaşbakanı kötülemeye çalışıldığını anlamadıysan benim yapacak bir şeyim yok.