Cinayet Çözme Yarışması 1.Cinayet
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
ershn bunu yazdı:
Cinayeti birden fazla kişi işlemiş olabilir düşünüyorum gelicem :D
o zaman murat başak ali
şimdi onları yazıyordum hocam bence bu üçü tehlikeli :D -
kimin kimle arkadaş olduğunu da yazsaydın iyi olurdu.
bence hasan maktule sinirlenince nazı aradı. sonra naz silah test merkezinde çalışan arkadaşı başak'ı aradı. ve kimyager olan(veya her neyse artık) arkadaşı aslıyı aradı. o bu işlerden anlardı çünkü. aslı cinayet romanlarından bildiği ceseti ortadan kaldırma yöntemi olan HCl ile yakma yöntemi için araştırma yaptı. başak ve naz silahı ayarlayıp yunus'a vermiş olabilirler. ali de birinin arkadaşı olabilir söylemek istemiyor.
yani olay tek kişini başının altından çıkmadı organize bi iş.
çok yüzeysel oldu ama o kadar bilgiyle bu kadar oluyor.
-
Can ?
-
bu iş böle olmaz
senaryoyu kafana göre her yere çekersin, o kişilerin öldürenle ilişkisi, en son ne yaptığını, son 48 saat içinde nerede olduklarını, telefonla kimi aradıklarını gibi bir milyon ton şeyi açıklaman lazım ki bir neticeye varalım
-
olay şöyle....
muratın silah projesi çok önemli. muratla naz başak silah testi yapıyolar.
biri bunu çalmaya gelince murta yada başak silahla sıkıyor kafasına. adam zeki bide yakıyor.
proje odası olduğu için nazın 9mm silahı orda ama o wurmuyor. başak sinirli olduğu için vurabilir.
ali çalışma arkadaşları görüyor ama söylemiyor. arkadaşı nede olsa.
-
cesedi taşıyamayacak kadar küçüük cüsseli olmalı... Geride kanıt bırakmammak için hcı kullanmış olayı mermi çekirdegini bırakarak başkasının üzerine yıkmaya çalışıyor... ( uşak olmasın:D )
-
ölenin kim olduğuna dair bi bilgi yokmu ? kimlik tespiti falan yapılmamış mı ?
-
Can :D
-
oru**bu başak yaptı kesin
-
eğer cianyet kitabı okuduysan görürsün ki bir çok detay aslında verilmemiştir çözebilirsiniz çok zor değil benim mantığım herkezle ilgili birkaç tane ipucu koymak ve bunalrı cevaplarını üretmek cevabı olmayan bir soru bulduğuzda o katildir
NoT: katili sebebiyle beraber yazın
biliyorum bu amatörce idi ilerde daha proları oalcak emin olun