Cinayet Çözme Yarışması 1.Cinayet
-
bunu ahmet yapmış olabilir ben yapmamışsam
-
Organize bir iş değilse yani tek kişi tarafından yapılmış ve bundan diğerlerinin haberi yoksa Ali yapmıştır. Çünkü Ali haricinde cinayetten haberdar kimse yok. Başka kimseyle cinayetle ilgili konuşulmamış. En azından Ali yapmamışsa üzerine gidilse bişeyler çıkabilir :)
-
ben yaptım dağılın :D alidir bu ali
-
Murat son projesi olan silahı denemek/kullanmak istedi ve x kişiyi öldürdü.
Daha sonra bunu ali gördü ve aliyi susmaya ikna etti.
Murat hemen nazı aradı ve naz üstün silah bilgisiyle mermileri değiştirdi.
Murat aslıyı kimya odasına girerken görmüştü ve hemen aklına bir fikir geldi HCl şişesini aldı ve x kişinin ölü bedenini yaktı. -
alın hepsini içeri :D ergenekonla baglantılıdır bu iş kesini...yatsınlar 2 yıl bakarız sonra kim suçlu kim değil..
-
güzle gidiyor devam devam bu arada kounşmalarda katil çıktı
-
hadi beyler herkes bi isim yazsın :D
Ayrıca bizim sunduğumuz bilgileri çürütmen lazım şu veya şu sebepten diyerek :D -
ershn bunu yazdı:
-----------------------------hadi beyler herkes bi isim yazsın :D
Ayrıca bizim sunduğumuz bilgileri çürütmen lazım şu veya şu sebepten diyerek :D
-----------------------------
sadece bir kişi yapmamışta olabilir.2 veya 3 kişi berkide hepsi 2 üseri n formülüyle :D -
aksata bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
hadi beyler herkes bi isim yazsın :D
Ayrıca bizim sunduğumuz bilgileri çürütmen lazım şu veya şu sebepten diyerek :D
sadece bir kişi yapmamışta olabilir.2 veya 3 kişi berkide hepsi 2 üseri n formülüyle :D
yukarda hazırladığım tezi sundum hocam ama tutmadı bakalım sabaha kadar zaman var :D -
burası bir okul yada laboratuvar. proje odası kimya odası falan var.
murat proje odasında yoktu diyelim.. başak yada naz proje odasındaydı.
nazın silahı 9mm. başağın silahı ortalarda yok. yada naz başağın silahı aldı. çat diye vurdu kafadan.
kafasına esti gelen şüpheli kişiyi vurdu yani:p. korktu aslıya haber verdi (kadın dayanışması)
aslı gitti bi şişe hcl aldı. döküp yaktılar. ali gördü söylemedi. çünkü aslıyı seviyodu.