Cinayet Süsü - Nereden İzleyebiliriz?
-
40 dk ya kadar izledim sıkıldım bıraktım aşırı zaman kaybı gibi geldi.sonradan güzelleşiyorsa yorumlara göre devam etmeyi düşünüyorum
-
mkyb bunu yazdı
An itibariyle Netflix'te. Korsan isteyen var mı?
Sağlam arşivlik bir rip olursa bende isterim hocam :)
Bu arada Cep Herkülü filminin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili herhangi bir bilgi var mı?
-
edit:yanlış post olmuş
Naruto tarafından 02/May/20 02:23 tarihinde düzenlenmiştir -
45 dk sonunda sıkıldım kapattım. neden bilmiyorum ama sitcom tarzı yapılmış. ara ara gülümsetiyor ama çokta değil sıkıcı bir film.
-
Netflixe gelmiş, yarın akşam izleyelim bakalım.
-
cagatay09 bunu yazdı
45 dk sonunda sıkıldım kapattım. neden bilmiyorum ama sitcom tarzı yapılmış. ara ara gülümsetiyor ama çokta değil sıkıcı bir film.
aga ali atay onur ünlü burak aksak görevleri belli adamlar leyla ile mecnundaki işlerini yapmayıp birbirlerinin işlerine burunlarını sokunca bu oluyor.limonata da sıkıcıydı. yani benim görüşüm bu. burak aksak yönetmen olunca da aynısı oluyor kadrolar kalteli senaryo da usta yönetmenlerin eline geçince maşallah ama herkes kendi işini yaparsa
-
Benim netflix yeni bitti beyler.Bu ay alamayabilirim.Şu filmi upload edinde izleyek.
-
https://cloud.mail.ru/public/42cR/xr7HxL5GM
Film çok sıkıcı. Akmıyor. O kadar beklenmesine gerek yokmuş. Film resmen yanlış anlaşılma ve boş diyaloglarla geçiyor. Sorsan absürt komedi derler.
Rar Şifresi: www.limitsizamca.net
mkyb tarafından 02/May/20 12:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Eyv bro.
-
film cok iyi ya .