Cinayet Süsü - Nereden İzleyebiliriz?
-
Bu ne salak bir komedi ya. Filmi kötüleyen arkadaşlar çok özür diliyorum, onları absürt komediyi bilmeyen insanlar olarak düşündüm. Fakat bunun absürtlükle alakası yok olsa olsa salak komedi olur. Yapmaya çalışılan şey kolay birşey değil de Ali - Feyyaz ikilisi çoşturur sanıyordum
-
mkyb bunu yazdıKaan bunu yazdı
Son iki yilda yapılan yerli filmlerin tamamına yakını çöp.
Kayhan, recep ivedik6, ölümlü dünya vs bitiremedim. Kalite çok düştü amk.
Ölümlü Dünya komikti ya fena değildi.
Sonunda o şifre sahnesinde kapattım,
2 dakika boyunca yanlış şifre denedi adam gerçekten midem bulandı.
-
Kaan bunu yazdımkyb bunu yazdıKaan bunu yazdı
Son iki yilda yapılan yerli filmlerin tamamına yakını çöp.
Kayhan, recep ivedik6, ölümlü dünya vs bitiremedim. Kalite çok düştü amk.
Ölümlü Dünya komikti ya fena değildi.
Sonunda o şifre sahnesinde kapattım,
2 dakika boyunca yanlış şifre denedi adam gerçekten midem bulandı.
Hocam o şifre sahnesinde amaç oydu yaa. Şahsen o sahneyi çok eğlenceli buldum. Düşüncesi esprili. Kimse çözmesin diye sesli şifre koyuyorsun. Ama şifre olarak koyduğun şeyi söylemesi zor. Halbuki sesli şifrenin olayı senin sesin, başkasının sesi işe yaramasın diye. :)
-
Yaklaşık 20 dk sonra ofise yemek muhabbeti ile dayanaim kapadım
-
banneduser bunu yazdı
yorumlara bakınca tüm hype ım öldü. :/ Filmi izleyemedim linkler ölmüş
Linkleri yazacaktım da vazgeçtim. (Biryerden bulduydum) tahribatta biri, şikayet edip linkleri kaldırtdırıyor
Belki bizi kötü yapımlardan korumak için yapıyodur bunu. Blutv ajanı dedik kaliteli yapımlara ait blutv linkleri duruyor.Onları niye şikayet etmemiş.( Behzat'ın bütün linkleri kaldırılmıştı. Behzat'ın son sezonu leş gibiydi.)
-
literatur bunu yazdı
Ölümlü Dünya berbattı. Bakalım bu nasıl olmuş.
Ölümlü dünya mumla aranıyor. En azından onda beğenmezsen bile sonuna kadar izliyodun. Bunu bitirebilen bile yok
-
Yemin ediyorum harika bayıldım.
Herhangi bir dizi bölümü maliyetine hiç bi boka benzemeyen sinema filmi çekip parayı vuruyorsun. Ardındaki herkesi tebrik ederim.
Düşünenin emeğine sağlık.
-
yustang bunu yazdıliteratur bunu yazdı
Ölümlü Dünya berbattı. Bakalım bu nasıl olmuş.
Ölümlü dünya mumla aranıyor. En azından onda beğenmezsen bile sonuna kadar izliyodun. Bunu bitirebilen bile yok
5 dkda atlaya atlaya izledim. Çok beğendim. Çok komik çok eğlenceliydi. Hele bombanı patlatıcam muhabbetleri falan. Sorgu odası olmayan yerde kadına sövülmesi. İronik Komedi olmuş bu
-
https://4kizle.com/cinayet-susu.html
Bu arada bu film Kültür Bakanlığından tam 1 milyon lira destek almış.
2005 yılından günümüze bakanlıktan para desteği alan filmlerin listesi :
https://docs.google.com/spreadsheets/d/18etExce3HqsAkNOrI918q5f_W-NW7F4DmeUC6FnlLhw/
-
tavsiye üzerine izleyeyim dedim netflixte varmış, zaman kaybı. sonunda bir şeye dikkat çekecek diye koca bi saati boşa harcıyorlar.