Çinden Aldım, 2 Haftada Geldi
-
Diğer konuya yazdığımı yazayım.
Hong Kong devlet kargosu kullanıyorlar.
Devlet muhtemelen ihracatı destekliyor.
-
hocam szice bu ürün güvenlimi yani sonuçta kablosuz benim dinlediğimi başkasının dinleme ihtimali veya araya başka ses karışma ihtimali varmı
http://www.buyincoins.com/9-in-1-hi-fi-wireless-headphone-for-fm-tv-pc-mp3-dvd-product-51.html
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------
hocam szice bu ürün güvenlimi yani sonuçta kablosuz benim dinlediğimi başkasının dinleme ihtimali veya araya başka ses karışma ihtimali varmı
http://www.buyincoins.com/9-in-1-hi-fi-wireless-headphone-for-fm-tv-pc-mp3-dvd-product-51.html
-----------------------------bu şimdi bluetooth pc kulaklığı gibi bişey mi ? Hemde bu fiyata ? Ki net cafeler için böyle bişey bulunmaz nimet lan toplu sipariş verip net cafelere tanesi 20 den çatır çatır satarsın bunu bluetooth kulaklıksa :|
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------dinleme ihtimali yok da karışma ihtimali olabilir. wireless,telefon,vs
-
amcalar honkong post ile gonderiyorlar(bizdeki karsiligi ptt), oldukca guvenilir. ama 1 haftadada ulasiyor 5 haftadada onun garantisi yok.
birde gonderdikleri urunu kargoya teslim etmeden once fotosunu cekip siteye falan yukluyorlar paketin bu diye :)
-
dead_march bunu yazdı:
manyak bişi la bu :| -
HolyOne bunu yazdı:
Bence bunlar büyük satış yapan ve uluslararası taşıma için avrupaya aylık 1 milyon dolara 1000kg mal şeklinde anlaşan firmaların kolları.
bu firmalar 800 kg mal bulduysa geri kalan yer boş kalıcana elindeki ıvır zıvır malları bu boş yere tıkıyor.
onun için havuz sistemi var 1 haftadada gelir 4 haftadada gelir.
yada başka teori... bunlar çeşitli firmaların elde kalan yada ufak hasarlı mallarıdır , birçoğu zaten üstünde ufak çiziklerle geliyor.
Bunları çinde satamıyolar çünkü millet ivir zivira doymuş. onun için depo masrafı ödemektense aynı paraya elden çıkaralım diyolardır. hatta 50 cent zarar edelim diyo da olabilirler küçük şeylerde reklamı olur sitenin diolardır. google yer gelior tiklamaya alior 50 cent. bu daha güzel reklam değilmi?
-----------------------------mantıklı
-
Burada kargo islemlerim oldugu siralarda bu adamlara cok fazla kafa yormustum..
Kucuk urunler,zarf seklinde gidiyor diyorsunuz da hic buyuk urun yok mu? Onlar nasil gidiyor?Yai sadece kalem,kablo,pil gibi seyler degildir heralde.
Hongkong'da bilmiyorum nasil isliyor sistemleri. Ben de cok merak ediyorum bunu..Yani alinan urunler acaba kac gram..Ya da adam 20 pil alsa bayagi tutar grami..
Ayrica birkac cin alisveris sitesine cinden giris yapilamiyor. Firma ancak ip'i tanitmasi lazim..Oyle de garip birsey.
-
Çinden aldın 1 tane Haftada geldi 2 tane.
Hocam taşımacılıkları uçakla yapmıyorlar gemiyle yolluyolar, gemiyle yollama kargo yollamakta para almasınlar zaten koskoca gemi 2 paket yolluyolar
-
husnuweb bunu yazdı:
Diğer konuya yazdığımı yazayım.
Hong Kong devlet kargosu kullanıyorlar.
Devlet muhtemelen ihracatı destekliyor.
-----------------------------muhtemelen değil destekliyorlar. Private kargolarda bu kadar ucuza alamazsın mesela. Bu sebeple ucuza aldın. AB ülkeleri de üçüncü dünya ülkelerine aynı ihracat politikasını uyguluyor. Buna RESTİTASYON SİSTEMİ deniyor. Misal Çin ve onun çıkış kapısı Hon Kong birşey üretti 10 dolara. Dünya piyasasında bu ürün 7 dolar. Devlet 3 dolar yardım veriyor ve fiyatları eşitliyor. En basit anlatımı bu. Tabi bu daha detaylı.