Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Çinden Telefon Alicam Hangi Site
Çinden Telefon Alicam Hangi Site
-
akrepkral53 bunu yazdısunyy2003 bunu yazdımrkps bunu yazdı
hacı bu miu arayüzün ne tür dezavantajı var.
bende de xiamio mi5 var ben kullanım açısından eksik birşey görmedim :)
Hocam dezavantajindan degil zaten hosuma gittigi icin diyorum
@akreplral53 hocam o zaman soyle bakalim redmi 4 prime kac paraya malolur
REDMİ 4A 2/16 ROSE GOLD ------465
REDMİ 4A 2/16 GOLD ---------------470
REDMİ 4A 2/32 GOLD ----------------500
REDMİ 4A 2/32 GRAY ----------------515
REDMİ 4X 2/16 BLACK ---------------560
REDMİ 4X 2/16 GOLD ----------------560
REDMİ 4X 3/32 BLACK ---------------640
REDMİ 4X 3/32 GOLD ----------------650redmi 4 kaç gb olanı ve rengini söyleyin hocam.
hocam fiyatlar çok çok iyi. 2 ay önce aldım redmi 4 prime gri renk. 680 e geldi. sende 650.
-
bende ucuz windows tabletlerden almak istiyorum, gümrükte takılır mı bunlar ?
-
nurulmac11 bunu yazdı
sim kart yoksa vede fiyatı 30 euro nun altındaysa takılmaz. fiyat konusunda şöyle de yapabilirsiniz. satıcı ile görüşün ve fiyatı 20-25 dolar yazmasını isteyin. kesin geçer demiyorum ama %80-90 geçer.
-
akrepkral53 bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
sim kart yoksa vede fiyatı 30 euro nun altındaysa takılmaz. fiyat konusunda şöyle de yapabilirsiniz. satıcı ile görüşün ve fiyatı 20-25 dolar yazmasını isteyin. kesin geçer demiyorum ama %80-90 geçer.
hocam
Mi Mix 6/256gb 2375TL istesek tr de kullanabilmek için nasıl ek ücretler veriyoruz pasaport vs.? -
3/32 gold yada black renk cok onemli degil
-
rappermcs bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
hocam
Mi Mix 6/256gb 2375TL istesek tr de kullanabilmek için nasıl ek ücretler veriyoruz pasaport vs.? hocam pasaport kaydı 200tl civarında bildiğim kadar. isterseniz yazılım ile imei olayını halledebilirsiniz. 100tl civarında da yazılımla halledilir.
-
hocam ben telefona fazla para vermeyi doğru bulmadığım için çin işi HOMTOM HT17 PRO telefon alacağım. Bazı satıcılar Türkiyeye gönderiyor ama gümrük biraz tedirgin ediyor(2 hafta kadar önce HT7 PRO aldım memnunum). Eşime de şu zımbırtıdan almayı düşünüyorum. Böyle bişey getirebiliyor musun ve fiyat nedir? Özellik: 2Gb ram+16Gb rom+5.5" ekran+4G LTE falan fıstık
-
sunyy2003 bunu yazdı
3/32 gold yada black renk cok onemli degil
redmi 4 3/32gb snapdragon 625 işlemci
silver 690tl
gold 745tl
gray 770tl
-
antivir-US bunu yazdı
hocam ben telefona fazla para vermeyi doğru bulmadığım için çin işi HOMTOM HT17 PRO telefon alacağım. Bazı satıcılar Türkiyeye gönderiyor ama gümrük biraz tedirgin ediyor(2 hafta kadar önce HT7 PRO aldım memnunum). Eşime de şu zımbırtıdan almayı düşünüyorum. Böyle bişey getirebiliyor musun ve fiyat nedir? Özellik: 2Gb ram+16Gb rom+5.5" ekran+4G LTE falan fıstık
öm attım hocam
-
akrepkral53 bunu yazdıantivir-US bunu yazdı
öm attım hocam
bakıyorum hocam, teşekkürler.