Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Çinden Telefon Alicam Hangi Site
Çinden Telefon Alicam Hangi Site
-
en ucuzu kaç para olur rose gold olmaz ama
-
xxjokerxx bunu yazdı
hangi modeli düşünüyorsunuz hocam. en ucuz olsun ama hangisi olursa olsun diyorsanız xiaomi redmi 4a 2/16gb gold 460tl ye aldırabilirim size hocam.
-
akrepkral53 bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
hangi modeli düşünüyorsunuz hocam. en ucuz olsun ama hangisi olursa olsun diyorsanız xiaomi redmi 4a 2/16gb gold 460tl ye aldırabilirim size hocam.
alınsa kaç günde gelir?
bir de imei olayını ben yapabilri miyim mesela?
sadece yazılımsa yaparım da ek aparat gerekiyor mu?
-
joe_black bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
alınsa kaç günde gelir?
bir de imei olayını ben yapabilri miyim mesela?
sadece yazılımsa yaparım da ek aparat gerekiyor mu?
gelmesi 35 gün civarıdır hocam. imei olayını yazılım ile hallediyorlar. cihaz gerekli değil.
-
Redmi Note 4 | 64GB aldık. Bu gün bulunduğumuz şehire ulaştığı söylendi ne kadar doğru bilemiyorum :) Elimize ulaşınca nereden aldığımızı link atarım hocam. Elimdeki j5 i de satılığa çıkarttım. 20+ Ay garantisi var almak isteyen olursa pm atabilir :)
-
ilteris bunu yazdı
Redmi Note 4 | 64GB aldık. Bu gün bulunduğumuz şehire ulaştığı söylendi ne kadar doğru bilemiyorum :) Elimize ulaşınca nereden aldığımızı link atarım hocam. Elimdeki j5 i de satılığa çıkarttım. 20+ Ay garantisi var almak isteyen olursa pm atabilir :)
hocam nereden ve ne kadara aldığınızı telefon gelmeden söyleyemiyormusunuz :)
-
Gearbest iade vs. durumunda genelde ölü taklidi yapıyor çok bulaşmayın.
-
Gidipte markası duyulmamış telefon almayın. Sar değerleri belirsiz adamı radyasyon manyağı yapar. Xiaomi'den şaşmayın.
-
hocam xiaomi 5s en son kaç olur @akrepkral53
-
Lambo bunu yazdı
hocam xiaomi 5s en son kaç olur @akrepkral53
3/64gb gold modeli 1140tl olur hocam.