Çinden Telsiz Gelir Mi Tecrübeler Gerekli
-
Merhablar arkadaşlar geçen gün telsizle ilgili konu açmıştım ama blunduğum konumla sınav yerleri mesafesi 8 saat ve 450 kmden fazla uzaklıkta.
Şöyle bir tecrübe için ürün almak istiyorum türkiye'de 185 tl çinde 38 dolar.
Bu ürün için belgeye gerek var mıdır ? Diyelim var gümrükten geçme şansı nedir ? Geçirebilmemiz için taktik teknik var mıdır ?
Sipariş verecekler varsa ücreti verebilirim gelince bana kargolarla sıkıntı değil
Teşekkürler.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Merhablar arkadaşlar geçen gün telsizle ilgili konu açmıştım ama blunduğum konumla sınav yerleri mesafesi 8 saat ve 450 kmden fazla uzaklıkta.
Şöyle bir tecrübe için ürün almak istiyorum türkiye'de 185 tl çinde 38 dolar.
Bu ürün için belgeye gerek var mıdır ? Diyelim var gümrükten geçme şansı nedir ? Geçirebilmemiz için taktik teknik var mıdır ?
Sipariş verecekler varsa ücreti verebilirim gelince bana kargolarla sıkıntı değil
Teşekkürler.
TRT gırer telsızde ısın ıcıne tr ıcın sorun yasayabılırsın cunku lısans sartı koyuyorlar bılıyorsun. sıparıs ver paypal ıle gelmezse paypala ıade cekersın . gelırse ben de verırım sıparıs
-
sen ver hocam gelirse ben de vereyim :P ya işin şakası bir kaç kişi getirdik sorun yok diyolar pek inanamadım ama adamlar niye yalan söylesin yok yere.Türkiyede olsam veririm siparişi iade çekerim de bulunduğum yyere 2 kere gümrükten geçerek gelecek sıkıntı olabilir ondan çekiniyorum yani.
-
hocam daha bu gün baktım netten millet yüzde 90 gümrüğe takılır diyor ama aldım gelmedi diyenden çok gelenler var. denemek lazım alırsan gelip gelmediğini burda paylaş. takipteyim
-
şu askerde kullandığımız aselsanın telsizini ni bulableceğimiz bir yerler yokmu?
dehşet bir alet. manyak bişi.
-
benim denemem çok sıkıntılı olur deneyen arkadaş varsa paylaşırsa tecrübelri güzel olur adamlar cep telefonu sokuyor ülkeye biz telsizde sıkıntı yaşayacaz ya :D
-
Ayin 15inde bende bi bakayim olursa aliriz
-
Gelir gelmesine de üstünde askeri frekans yüklü olur milli güvenliği tehlikeye atmaktan yargılanirsin. Lisans vs ayrıntıya bile girmiyorum
-
Targutay bunu yazdı
Gelir gelmesine de üstünde askeri frekans yüklü olur milli güvenliği tehlikeye atmaktan yargılanirsin. Lisans vs ayrıntıya bile girmiyorum
O oyle yuklu gelmez hocam. Kafana gorede zaten giremezsin o frekansa.
-
Targutay bunu yazdı
Kimse öyle kolay kolay yargılanamaz.İçerik bilgileri açıkça yazılı olduğu için sıkıntı yaşamam.Almadaki niyetim belli dürüstlük ilkesi de bellidir açıktır muğlak değildir.
Ayın on beşini bekliyorum hocam alırsan bilgilendir gelirse ben de çekeyim bir tane
rapidhacker550 tarafından 09/Kas/14 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
benim arkadaş aldı dx den direk geldi sıkıntı yaşamadı 3 adet getirdi hatta