folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Çinden Telsiz Gelir Mi Tecrübeler Gerekli

Çinden Telsiz Gelir Mi Tecrübeler Gerekli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhablar arkadaşlar geçen gün telsizle ilgili konu açmıştım ama blunduğum konumla sınav yerleri mesafesi 8 saat ve 450 kmden fazla uzaklıkta.

Şöyle bir tecrübe için ürün almak istiyorum türkiye'de 185 tl çinde 38 dolar.

http://www.dx.com/p/baofeng-1-5-lcd-5w-136-174mhz-400-470mhz-dual-band-walkie-talkie-w-1-led-flashlight-black-129389

Bu ürün için belgeye gerek var mıdır ? Diyelim var gümrükten geçme şansı nedir ? Geçirebilmemiz için taktik teknik var mıdır ?

Sipariş verecekler varsa ücreti verebilirim gelince bana kargolarla sıkıntı değil

Teşekkürler.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Merhablar arkadaşlar geçen gün telsizle ilgili konu açmıştım ama blunduğum konumla sınav yerleri mesafesi 8 saat ve 450 kmden fazla uzaklıkta.

Şöyle bir tecrübe için ürün almak istiyorum türkiye'de 185 tl çinde 38 dolar.

http://www.dx.com/p/baofeng-1-5-lcd-5w-136-174mhz-400-470mhz-dual-band-walkie-talkie-w-1-led-flashlight-black-129389

Bu ürün için belgeye gerek var mıdır ? Diyelim var gümrükten geçme şansı nedir ? Geçirebilmemiz için taktik teknik var mıdır ?

Sipariş verecekler varsa ücreti verebilirim gelince bana kargolarla sıkıntı değil

Teşekkürler.

TRT gırer telsızde ısın ıcıne tr ıcın sorun yasayabılırsın cunku lısans sartı koyuyorlar bılıyorsun. sıparıs ver paypal ıle gelmezse paypala ıade cekersın . gelırse ben de verırım sıparıs 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

sen ver hocam gelirse ben de vereyim :P ya işin şakası bir kaç kişi getirdik sorun yok diyolar pek inanamadım ama adamlar niye yalan söylesin yok yere.Türkiyede olsam veririm siparişi iade çekerim de bulunduğum yyere 2 kere gümrükten geçerek gelecek sıkıntı olabilir ondan çekiniyorum yani.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

hocam daha bu gün baktım netten millet yüzde 90 gümrüğe takılır diyor ama aldım gelmedi diyenden çok gelenler var. denemek lazım alırsan gelip gelmediğini burda paylaş. takipteyim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

şu askerde kullandığımız aselsanın telsizini ni bulableceğimiz bir yerler yokmu?

dehşet bir alet. manyak bişi.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

benim denemem çok sıkıntılı olur deneyen arkadaş varsa paylaşırsa tecrübelri güzel olur adamlar cep telefonu sokuyor ülkeye biz telsizde sıkıntı yaşayacaz ya :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ayin 15inde bende bi bakayim olursa aliriz

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Gelir gelmesine de üstünde askeri frekans yüklü olur milli güvenliği tehlikeye atmaktan yargılanirsin. Lisans vs ayrıntıya bile girmiyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Targutay bunu yazdı

Gelir gelmesine de üstünde askeri frekans yüklü olur milli güvenliği tehlikeye atmaktan yargılanirsin. Lisans vs ayrıntıya bile girmiyorum

O oyle yuklu gelmez hocam. Kafana gorede zaten giremezsin o frekansa.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Targutay bunu yazdı

Kimse öyle kolay kolay yargılanamaz.İçerik bilgileri açıkça yazılı olduğu için sıkıntı yaşamam.Almadaki niyetim belli dürüstlük ilkesi de bellidir açıktır muğlak değildir.

Ayın on beşini bekliyorum hocam alırsan bilgilendir gelirse ben de çekeyim bir tane

rapidhacker550 tarafından 09/Kas/14 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

benim arkadaş aldı dx den direk geldi sıkıntı yaşamadı 3 adet getirdi hatta

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 4662 Toplam Mesaj: 33