folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Çinden Telsiz Gelir Mi Tecrübeler Gerekli

Çinden Telsiz Gelir Mi Tecrübeler Gerekli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı

hocalar konuyu dagıtmadan kısacık soru sorayım. bu telsizlerin devresiyle oynanıp polis frekansına girip dinleme yapılabilir mi? mandallama yapılmayacak bu yaştan sonra mahkemeyke ugrasamam. sadece dinleyeceğim

ücretiyle yapacak arkadas pm atabilir mi?  

Dinleyipte ne yapacaksın ki ? Artık çoğu polis cep telefonu kullanıyor. Telsizde ise yenimahalle tarafında 4511 durumu tamam diyorlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı

daha önce telsiz aldım sıkıntısız bir şekilde geldi, gümrüğe de takılmadı.

olur da gümrüğe takılırsan 5-15 euro arası trt bandrol belgesi ödersin.

bu kadar basit. 

hocam şu mu şu mu arada kaldım.

http://www.dx.com/p/baofeng-1-5-lcd-5w-136-174mhz-400-470mhz-dual-band-walkie-talkie-w-1-led-flashlight-black-129389#.VGkHWvmsVyU

http://www.dx.com/p/baofeng-bf-uv5ra-rechargeable-1-5-dual-display-dual-band-walkie-talkie-black-151653#.VGkKCPmsVyU

http://www.dx.com/p/baofeng-uv-5re-5w-dual-band-128-ch-walkie-talkie-w-charging-dock-black-321893#.VGkKbvmsVyU

hangisi sizce ?

yazdıkların arasından bu:

http://www.dx.com/p/baofeng-bf-uv5ra-rechargeable-1-5-dual-display-dual-band-walkie-talkie-black-151653#.VGkMgPmsV59

biraz daha para veririm diyosan bu: 

http://www.aliexpress.com/item/Expanded-Frequency-Range-Dual-Band-VHF-UHF-136-174-400-520Mhz-DTMF-CTCSS-DCS-FM-5Watt/1947256506.html

Neye istinaden önerdin hocam 3ü arasından.ve sonradan önerdiğinin ne gibi avantajı var ?

Ben şimdilik denemek için alacağım.Daha sonra cb telsiz düşünüyorum

hocam UV5RA baofeng'in en temel modeli.

en çok satılanı ve en sorunsuzu, ayrıca kaynak bulman kolay olur.

husnuweb tarafından 16/Kas/14 23:06 tarihinde düzenlenmiştir

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    nights_judge bunu yazdı

hocalar konuyu dagıtmadan kısacık soru sorayım. bu telsizlerin devresiyle oynanıp polis frekansına girip dinleme yapılabilir mi? mandallama yapılmayacak bu yaştan sonra mahkemeyke ugrasamam. sadece dinleyeceğim

ücretiyle yapacak arkadas pm atabilir mi?  

Dinleyipte ne yapacaksın ki ? Artık çoğu polis cep telefonu kullanıyor. Telsizde ise yenimahalle tarafında 4511 durumu tamam diyorlar. 

öyle aman aman bir sebebi yok.küçüklükten beri istediğim bir şeydi hocam bu.  ara sıra araştırıyorum yapacak birisini bulamadım. burda konuyu gorunce sorayım dedim

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Hocam burada görünce biraz araştırdım da bu baofeng in bazı modelleri için lisans gerekiyormuş. Bi bak derim sonra başın yanmasın.

Birde http://www.409shop.com/  diye bir site buldum telsiz üzerine. Paypal kabul ediyor ve getiren epey kişi var. 

Eğer çok kasmıyorsa amatör telsizcilik kursuna gidilebilir.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

Hocam burada görünce biraz araştırdım da bu baofeng in bazı modelleri için lisans gerekiyormuş. Bi bak derim sonra başın yanmasın.

Birde http://www.409shop.com/  diye bir site buldum telsiz üzerine. Paypal kabul ediyor ve getiren epey kişi var. 

Eğer çok kasmıyorsa amatör telsizcilik kursuna gidilebilir.

urunu alacaz kutusunda duracak napalim hocam sorarlarsa arkadasa aldik yani dogum gunu hediyesi 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

şu askerde kullandığımız aselsanın telsizini ni bulableceğimiz bir yerler yokmu?

dehşet bir alet. manyak bişi.

Askerde kullanilan Aselsan 4700 ve Atlas 4900 tam emin olmamakla birlikte satilmadigini biliyorum.

Satilsa dahi senin dedigin bu telsizleri manyak yapan JEMUS projesidir.

Turkiyede sadece Jandarma kendi baz istasyonlarini kullaniyor.Bu sayede telsiz konusmalari dinlenilwmiyor ve o telsizi manyak yapan sahis arac sorgu ev cep tel arama msj atma msj alma harita belge gonderim alma vs islemleri bu sayede yapiyor :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

"amatör telsizci lisansın" olmadan getirtsen ve vergisini ödesen dahi alamazsın, hatta lisansın olmadan yasal olarak Türkiyede de satın alamazsın.

http://www.trac.org.tr/32-amator-telsizci-nasil-olunur.html

Ayrıca gümrük yönetmeliğine de göz at. Orada da mevcut.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

DX.com dan hemen hemen her türlü cihaz aldım getirdim. Gümrükte sıkıntı olma ihtimali var ürünlerin türüne göre.

Bunu aşmak içinde en basit yol, DX.com ' a siparişten sonra ticket aç veya direkt ara ingiliz numarasını, paketin üstüne telsiz değilde oyuncak yazsınlar, fiyatını 10 dolar yazsınlar direkt geçer.

Bir çok kez ben böyle geçirdim, riske atmaya gerek yok adamlar yardımcı oluyorlar bu konularda.

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Olmadi re send yapariz.ustune toys yazdiririz gecerse gecer :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

polisimi dinleyecen lan :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5024 Toplam Mesaj: 33