Cinema 4D Denemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Frank bunu yazdı:
    -----------------------------

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    hocam floor ekleme. sana tavsiyem plane kulan. cismin uzerinde duracagin seyi tabiki ayrica yapman gerek ;). smooth olayi xcoderin dedigi gibi her programda mantik aynidir, poligonal moda gec ve objenin poligonlarini secip sag tus tikla, gelen menude "subdivide" diye bir secenek var onu seciyosun, odada senden subdivide degeri girmeni istiycek, o degeri 1 olarak gir, deger girisinin sol tarafinda da smooth kutucugu olacak, onu isaretle. ve oke de ;) sonuc ehemen gorunecektir ;)
    Evet smooth olayını anladım. Üzerinde duracagı şeyi ayrıca yapmam gerek derken şunu kastetmiştim floor veya plane koysam da istedigim derinligi veremiyorum. Mesela bi ahşap masa yapcam araları boş olcak. Fakat dümdüz kütük koymusum gibi sonuçlar cıkıyor :D Biraz kurcalıyorum bu seferde kütüğü yan yatırmışım gibi oluyor :D hep dümdüz işte. Materyaldenmidir nedir anlamadım. Daha kurcalamam gerek sanırım. Teşekkürler bilgiler icin

ahahahah anladim hocam ne demek sitedigini :D onu plane veya floordan ayarlamiyosun. koydugun ahsap materyalinin ayarlarindan yapiyorsun. mesela Bump map kulanarak daha gercekci hafif girinti ve cikintilar olusturabilirsin, Displacement map kulanarak da dedigin ferinlik olayini haledebilrisin;) ama dispalcement map olusturmak kolay bir islem degildir ;)

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

emek geçen herşey güzeldir hocam ellerine sağlık ,)

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

dediklerinizden bişey anlıyorsam arab olayım :D

ama çalışma güzel hocam :)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ışık yansımasında sorunmu var banamı öğle geldi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2892 Toplam Mesaj: 15